QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:58)
Prašom Aš kartu su gold meteoritais gavau dovanu 3 kiss kiss mini lupų dažus...
Na man taip turbut nepasiseks, o is kur pirkai? Nes as tai galvojau is Debenhams puslapio uzsisakyti, nes parduotuvej jau ner
Papildyta:
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 29, 20:10)
Kolkas turiu "Mythic", "White pearls", "Gold temptation" ir "Pucci". Dar laukiu "Beige chic". Ir visdar atrodo, kad per mazai turiu
-"Mythic" man tokie kasdieniniai, labai einami. Suteikia svytejimo veidukui, bet man nebalina (sviesi mano oda).
-"White pearls" laabai nusviesina ir blizgus, tai jau ne kasdienai ir nelabai vasarai.
-"Gold temptation" - kolkas sitais labiausiai dziaugiuosiu, blizgiu daleliu nemazai, bet man sauletom dienom dabar pats tas juos tepti, siek tiek parudina veiduka.
-Na o "Pucci" neisbandziau kolkas.
-"Mythic" man tokie kasdieniniai, labai einami. Suteikia svytejimo veidukui, bet man nebalina (sviesi mano oda).
-"White pearls" laabai nusviesina ir blizgus, tai jau ne kasdienai ir nelabai vasarai.
-"Gold temptation" - kolkas sitais labiausiai dziaugiuosiu, blizgiu daleliu nemazai, bet man sauletom dienom dabar pats tas juos tepti, siek tiek parudina veiduka.
-Na o "Pucci" neisbandziau kolkas.
O gal galetum ideti White pearls Pucci ir Gold nuotraukytes, nes biski pasimeciau cia tarp ju, nezinau kuriu man dar reikia, nes parduotuvese ne visos yra, o nete dar galima rasti