Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:58)
Prašom 4u.gif  Aš kartu su gold meteoritais gavau dovanu 3 kiss kiss mini lupų dažus...

Na man taip turbut nepasiseks, o is kur pirkai? Nes as tai galvojau is Debenhams puslapio uzsisakyti, nes parduotuvej jau ner unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 29, 20:10)
Kolkas turiu "Mythic", "White pearls", "Gold temptation" ir "Pucci". Dar laukiu "Beige chic". Ir visdar atrodo, kad per mazai turiu  lotuliukas.gif

-"Mythic" man tokie kasdieniniai, labai einami. Suteikia svytejimo veidukui, bet man nebalina (sviesi mano oda).
-"White pearls" laabai nusviesina ir blizgus, tai jau ne kasdienai ir nelabai vasarai.
-"Gold temptation" - kolkas sitais labiausiai dziaugiuosiu, blizgiu daleliu nemazai, bet man sauletom dienom dabar pats tas juos tepti, siek tiek parudina veiduka.
-Na o "Pucci" neisbandziau kolkas.

O gal galetum ideti White pearls Pucci ir Gold nuotraukytes, nes biski pasimeciau cia tarp ju, nezinau kuriu man dar reikia, nes parduotuvese ne visos yra, o nete dar galima rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 21:22)
Na man taip turbut nepasiseks, o is kur pirkai? Nes as tai galvojau is Debenhams puslapio uzsisakyti, nes parduotuvej jau ner  unsure.gif

Aš siunčiausi per e-bay iš Singapūro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 20:27)
Aš siunčiausi per e-bay iš Singapūro mirksiukas.gif

Oi, bijau as is Ebay imti, man ten vis padielkes vaidenasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 19:37)
Nezinau, gal kas jau seniau rase, jei taip, tai nepykit, neskaiciau visos temos  4u.gif  Norejau paklaust gal kas turi ir galetu papasakoti apie Meteoritu Winter kolekcija, 

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:40)
Blizgus mirksiukas.gif  Jei išimsi pilkos spalvos rutuliukus bus mažiau to blizgėjimo...
Aš juos naudoju dažniausiai vakare,atrodo įspudinagai thumbup.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:50)
user posted image
Pasiskolinau nuotrauka...va gold ...
Jie suteikia veidui tokio persiko blizgėjimo..švytėjimo..

Oliuke, nebalamūtink Anastasios1212, ji klausė apie Winter Radiance o ne apie Gold templation
Va Winter mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 29, 20:29)
Oliuke, nebalamūtink Anastasios1212, ji klausė apie Winter Radiance o ne apie Gold templation
Va Winter  mirksiukas.gif
user posted image

Oi, tai visai susiveliau, kiek cia ju daug unsure.gif Bet as ta ir turejau galvoje, kurios nuotraukyte idejau, bet tame puslapyje neparodyta kas viduje, tik ta dezute ir parodyta, as nemaniau kad tiek daug yra tu Winter kolekciju unsure.gif Aciu tau 4u.gif Bet dabar jau tos labai reik kur Oliuke uzrekomendavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 20:34)
Oi, tai visai susiveliau, kiek cia ju daug  unsure.gif Bet as ta ir turejau galvoje, kurios nuotraukyte idejau, bet tame puslapyje neparodyta kas viduje, tik ta dezute ir parodyta, as nemaniau kad tiek daug yra tu Winter kolekciju  unsure.gif  Aciu tau  4u.gif  Bet dabar jau tos labai reik kur Oliuke uzrekomendavo  lotuliukas.gif

Na, jei tave būtent Gold sudomino, tai tikrai prisidedu prie rekomendacijų wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 20:25)
O gal galetum ideti White pearls Pucci ir Gold nuotraukytes, nes biski pasimeciau cia tarp ju, nezinau kuriu man dar reikia, nes parduotuvese ne visos yra, o nete dar galima rasti  ax.gif

Galesiu idet kazkur savaitgali, nes dabar be fotoaparato like mes. ax.gif "White pearls" tokie visi balti daugmaz rutuliukai, "Pucci" suteikia sveika rausvuma veidukui (yra keli zali, persikiniai, roziniai, ruzavi rutuliukai), o "Gold temptation" auksiniai, sidabriniai, perlinio svelnaus ruzavumo, balti rutuliukai.
Atsakyti
Anastasia1212, antram puslapyje įdėjau kelias nuotraukėles su meteoritais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 29, 21:29)
Va Winter  mirksiukas.gif
user posted image

Niu bet ji parodė Gold nuotrauka...o aš juos aprašiau ir parodžiau mirksiukas.gif Manau ji situos ir turejo omeny rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2008 04 29, 18:14)
As katik is turkijos Duty free vacation4.gif Meteoritai ten kainuoja 35 eurai.

tada daug pigiau gavau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 29 balandžio 2008 - 21:02
QUOTE(Tučka @ 2008 04 29, 21:54)
tada daug pigiau gavau  thumbup.gif  4u.gif

kiek jei nepaslaptis ? 4u.gif
Atsakyti
100 lt
Atsakyti