Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(baggio @ 2008 04 29, 18:14)
As katik is turkijos Duty free vacation4.gif Meteoritai ten kainuoja 35 eurai.

tai ne taip jau ir pigiai schmoll.gif braskese berods pigiau
Atsakyti
Nezinau, gal kas jau seniau rase, jei taip, tai nepykit, neskaiciau visos temos 4u.gif Norejau paklaust gal kas turi ir galetu papasakoti apie Meteoritu Winter kolekcija, nes ju aisku parduotuvej jau nera, o nete dar radau, noreciau uzsisakyt, bet ten visai neparodyta kokios spalvos tie perliukai, tai idomu, koki mazdaug atspalvi suteikia, ar blizgus tas daiktas g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 20:37)
Nezinau, gal kas jau seniau rase, jei taip, tai nepykit, neskaiciau visos temos  4u.gif  Norejau paklaust gal kas turi ir galetu papasakoti apie Meteoritu Winter kolekcija, nes ju aisku parduotuvej jau nera, o nete dar radau, noreciau uzsisakyt, bet ten visai neparodyta kokios spalvos tie perliukai, tai idomu, koki mazdaug atspalvi suteikia, ar blizgus tas daiktas  g.gif user posted image

Blizgus mirksiukas.gif Jei išimsi pilkos spalvos rutuliukus bus mažiau to blizgėjimo...
Aš juos naudoju dažniausiai vakare,atrodo įspudinagai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:40)
Blizgus mirksiukas.gif  Jei išimsi pilkos spalvos rutuliukus bus mažiau to blizgėjimo...
Aš juos naudoju dažniausiai vakare,atrodo įspudinagai thumbup.gif

Oi aciu aciu bigsmile.gif As taigi kaip varna, kuo blizgiau to geriau, kur tau as juos isimsiu, man ir nauja presuota Teracota pats tas, kai kitos purtosi lotuliukas.gif Jau tada lekiu ir uzsisakau tuoj pat. O jos atspalvis turbut panasus i Mythic bus, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 04 29, 18:18)
tai ne taip jau ir pigiai schmoll.gif  braskese berods pigiau

Todel ir pati nepirkau, pabijojau, kad gali gal kokie buti "uzsiguleje" . Kai toks skirtumas tai geriau i kristute nueiti ir nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 20:44)
Oi aciu aciu  bigsmile.gif  As taigi kaip varna, kuo blizgiau to geriau, kur tau as juos isimsiu, man ir nauja presuota Teracota pats tas, kai kitos purtosi  lotuliukas.gif  Jau tada lekiu ir uzsisakau tuoj pat. O jos atspalvis turbut panasus i Mythic bus, ar ne  g.gif

user posted image
Pasiskolinau nuotrauka...va gold ...
Jie suteikia veidui tokio persiko blizgėjimo..švytėjimo..
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 29, 19:50)
user posted image
Pasiskolinau nuotrauka...va gold ...
Jie suteikia veidui tokio persiko blizgėjimo..švytėjimo..

Nu kur cia man nereikes, jau matau kad reik, lekiu nestis korteles prie kompo ir i darba doh.gif Aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasia1212 @ 2008 04 29, 20:54)
Nu kur cia man nereikes, jau matau kad reik, lekiu nestis korteles prie kompo ir i darba  doh.gif  Aciu labai  bigsmile.gif

Prašom 4u.gif Aš kartu su gold meteoritais gavau dovanu 3 kiss kiss mini lupų dažus...
Atsakyti
Merginos,o kuo skiriasi beige ir gold?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 04 29, 21:01)
Merginos,o kuo skiriasi beige ir gold?

Beige neduoda nei švytėjimo nei blizgėjimo smile.gif
Atsakyti
Aciu.Tada noriu gold.Tik nzm kur gauti
Atsakyti
Kolkas turiu "Mythic", "White pearls", "Gold temptation" ir "Pucci". Dar laukiu "Beige chic". Ir visdar atrodo, kad per mazai turiu lotuliukas.gif

-"Mythic" man tokie kasdieniniai, labai einami. Suteikia svytejimo veidukui, bet man nebalina (sviesi mano oda).
-"White pearls" laabai nusviesina ir blizgus, tai jau ne kasdienai ir nelabai vasarai.
-"Gold temptation" - kolkas sitais labiausiai dziaugiuosiu, blizgiu daleliu nemazai, bet man sauletom dienom dabar pats tas juos tepti, siek tiek parudina veiduka.
-Na o "Pucci" neisbandziau kolkas.
Atsakyti