Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Tiffany @ 2008 04 27, 23:05)
jeigu tame 1/3 daugiausia ruzavu arba violetiniu rutuliuku - tada nekas ir gaunasi  tongue.gif vistiek reikia pilnos pakuotes arba minimum puses

Matematika čia labai paprasta - reikia dalinti taip, kad į kiekvieną trečdalį patektų visokių rutuliukų. Atrenki skirtingas spalvas o po to dalini į tiek dalių kiek reikia cool.gif Ir gaunasi labai net gi kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 27, 23:09)
Matematika čia labai paprasta - reikia dalinti taip, kad į kiekvieną trečdalį patektų visokių rutuliukų. Atrenki skirtingas spalvas o po to dalini į tiek dalių kiek reikia  cool.gif Ir gaunasi labai net gi kas  mirksiukas.gif

niu kaip pasakysi, bet lieku prie savo nuomones cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 27, 23:10)
niu kaip pasakysi, bet lieku prie savo nuomones  cool.gif

Iš ko tą nuomonę susidarei? Bandei dažytis iš trečdalio? g.gif
Atsakyti
1/3 tikra nesąmonė, gyvenime nebepirkčiau schmoll.gif:
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 27, 23:22)
1/3 tikra nesąmonė, gyvenime nebepirkčiau schmoll.gif:

Ne viena dešimtis merginų SM perka trečdalį ir dažosi . Turėjau 1/3, turiu 2/3 ir jokio skirtumo nematau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 27 balandžio 2008 - 22:25
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 27, 23:24)
Ne viena dešimtis merginų SM perka trečdalį ir dažosi . Turėjau 1/3, turiu 2/3 ir jokio skirtumo nematau  schmoll.gif

aš turėjau 1/3 ir Beige, ir Mythic, dbr abiejus turiu po pilną pakuotę, su Mythic gal ir tą patį galim padaryt, bet Beige man skirias efektas.

Gold Temptation turiu 1/3 efektas super, gal todėl, kad jie visai kitokie
Atsakyti
Na bent šneki iš patirties, o kai kurios iš lubų rolleyes.gif
Aš tai nepastebėjau skirtumo su beige 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 27, 23:12)
Iš ko tą nuomonę susidarei? Bandei dažytis iš trečdalio?  g.gif

ogi is to, kad dauguma mano draugiu nusipirke trecdalius mythic labai gailisi, nes neina pasidazyti normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 28, 09:29)
ogi is to, kad dauguma mano draugiu nusipirke trecdalius mythic labai gailisi, nes neina pasidazyti normaliai  mirksiukas.gif

O iš kur jos žino, kad joms neišėjo pasidažyti nenormaliai g.gif Jos pagal ką lygina, ar jau normaliai čia pasidažė ar ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 28 balandžio 2008 - 08:42
Nesuprantu koks skirtumas turi pilną dėžutę ar 1/3,juk rutuliukai tie patys...Jokio skirtumo nėra,nebent nemoki dažytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 28, 10:07)
Nesuprantu koks skirtumas turi pilną dėžutę ar 1/3,juk rutuliukai tie patys...Jokio skirtumo nėra,nebent nemoki dažytis biggrin.gif

Vat ir aš apie tą patį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 28, 10:07)

aciu dievui,man tokiu problemu nekyla, nes isgaliu isigyti pilna dezute biggrin.gif
Atsakyti