Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(emmute @ 2008 04 22, 14:19)
turbūt reik įsigyt trečdalį pabandymui, bet jei išimt rožinius rutuliukus tai mažai jų ir beliks g.gif

As butinai isimu rozinius bigsmile.gif Ir man geriausias efektas gaunasi su visa pakuote. Nors pirma karta pati isigyjau trecdali pabandymui blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va nepamačiau eslaudos nuotraukos verysad.gif

Nu tu čia jau sugundei su tai mythic jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Dar klausimelis, o tokie kaip mythic meteoritai yra tik guerlain ar galima gauti ir kitu firmu g.gif
Atsakyti
yra nori..., lietuviski. ant pakuotes raso, kad verta pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 22, 15:39)
yra nori..., lietuviski. ant pakuotes raso, kad verta pabandyti  biggrin.gif

Man sarkazmo nereikia bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 04 22, 13:42)
Man sarkazmo nereikia bebe.gif

lotuliukas.gif kokio dar sarkazmo lotuliukas.gif
jei visgi uzsimanytum bent pasiziureti i juos , rasi pozeminej perejoj prie europos, rusisku prekiu parduotuvelej.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 22, 15:43)
lotuliukas.gif kokio dar sarkazmo lotuliukas.gif
jei visgi uzsimanytum bent pasiziureti i juos , rasi pozeminej perejoj prie europos, rusisku prekiu parduotuvelej.

Nu tai galima, gal normaliai rasyti g.gif Ar reikia savo pykti demonstruot per visas temas tongue.gif As, man atrodo, labai normalu klausima uzdaviau ir norejau paprasto atsakymo unsure.gif
Atsakyti
nesupratai, meteorai vadinasi Nori..., lietuviu gamybos
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 04 22, 16:45)
Nu tai galima, gal normaliai rasyti  g.gif  Ar reikia savo pykti demonstruot per visas temas  tongue.gif As, man atrodo, labai normalu klausima uzdaviau ir norejau paprasto atsakymo  unsure.gif

nekreipk demesio. Kai kurios personos jau labai ryskios pas mus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 22, 15:47)
nekreipk demesio. Kai kurios personos jau labai ryskios pas mus doh.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
pacios jus ryskios lotuliukas.gif kazkoks nesusipratimas doh.gif viena nesuprato, kita jai paantrino doh.gif tikras SM lotuliukas.gif
o dabar atsiprasykit cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 22 balandžio 2008 - 14:58
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 22, 16:49)
pacios jus ryskios lotuliukas.gif kazkoks nesusipratimas doh.gif viena nesuprato, kita jai paantrino doh.gif tikras SM lotuliukas.gif
o dabar atsiprasykit cool.gif  lotuliukas.gif

jei nuo "atsiprasau" ramiau miegosite ir busite malonesnes - man tikrai nesunku tai pasakyti tongue.gif
Atsakyti