Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Olivia* @ 2008 04 22, 12:26)
Merginos,o kiek kainavo Emilio Pucci meteoritai? Ir kiek kainuotu dabar, pvz. jei pirkt nauja dezute is antru ranku?

limituoti tai 159 kainuoja, bet iš ebėjaus pigiau būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 22, 12:34)
limituoti tai 159 kainuoja, bet iš ebėjaus pigiau būtų  ax.gif

Dekui! Pvz. o kiek butu optimali kaina pas mus isparduotuvej o ne is Ebay?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 22, 12:40)
Dekui! Pvz. o kiek butu optimali kaina pas mus isparduotuvej o ne is Ebay?

virš 100 manau tai tikrai ax.gif jei nedaug naudoti ir visa pakuotė su originalia dėžute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 22 balandžio 2008 - 11:47
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 21, 20:27)
Ne, aš nesiruošiau maišyt, tik klausiau gal kuri bandė  ax.gif Mythic'ų neturiu nors labai gundžiausi, kai Tiffany papigiai pardavinėjo, bet nusprendžiau, kad man jie bus per šviesūs ir nepirkau  rolleyes.gif

QUOTE(Oliukė @ 2008 04 22, 09:24)
Kai gavau Gold meteoritus,Mythic guli nenaudojami g.gif

Visus meteoritus turejau ir oda mano tamsoka (naudoju chanel krempudra 50nr. ). Bet labiausiai visam veidui man patinka Mythic. Nes jie labiausiai skaistina ir tas skaistumas gaunasi is vidaus, o ne blizgiukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 22 balandžio 2008 - 12:25
dabar isduok kokia poliravimo preimone naudojai cool.gif ir kiek pagrazinta fotosopu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 22, 13:18)
dabar isduok kokia poliravimo preimone naudojai cool.gif ir kiek pagrazinta fotosopu? bigsmile.gif

Nenaudotas joks fotoshopas schmoll.gif Foto daryta su fotoaparatu - pagal rankinius nustatymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 04 22, 13:11)
Visus meteoritus  turejau ir oda mano tamsoka (naudoju chanel krempudra 50nr. ). Bet labiausiai visam veidui man patinka Mythic. Nes jie labiausiai skaistina ir tas skaistumas gaunasi is vidaus, o ne blizgiukais  smile.gif
user posted image

ohoho kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o ką galėtumėt pasakyt apie beige 4u.gif
man kažkaip vien blizgučiai matosi g.gif
ar reikia tiek ''pripudruot'', kad jie susilietų g.gif
kur tas šiltumas, šiltas atspalvis....
Atsakyti
O kodel as nematau foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 04 22, 13:23)
ohoho kaip gražu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o ką galėtumėt pasakyt apie beige 4u.gif
man kažkaip vien blizgučiai matosi g.gif
ar reikia tiek ''pripudruot'', kad jie susilietų g.gif
kur tas šiltumas, šiltas atspalvis....

Kadangi uzkliuvo mano foto - tai kad neatrodytu kaip nenaturali, tai dedu kita - kuri fotkinta patalpoj ir jau su auto funkcija bigsmile.gif
user posted image

Man Beige ne taip patinka - nes ant manes,is arti, matosi kaip miltai unsure.gif
Taip, atspalvis siltas, bet toks nelabai gyvas jei be skaistalu.

Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2008 04 22, 13:29)
O kodel as nematau foto  unsure.gif

Pakeiciau, kad neatrodytu kaip nenaturali. Mano tikslas - parodyt kaip Mythic realiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 22 balandžio 2008 - 12:35
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 04 22, 12:32)
Kadangi uzkliuvo mano foto - tai kad neatrodytu kaip nenaturali, tai dedu kita - kuri fotkinta patalpoj ir jau su auto funkcija  bigsmile.gif
user posted image

Man Beige ne taip patinka - nes ant manes is arti matosi kaip miltai  unsure.gif
Taip atspalvis siltas, bet toks nelabai gyvas jei be skaistalu.
Papildyta:

Pakeiciau, kad neatrodytu kaip nenaturali. Mano tikslas - parodyt kaip Mythic realiai atrodo  bigsmile.gif

o jau akyciu makiazas wub.gif wub.gif wub.gif

del beige visiskai sutinku - man taip pat truko gyvumo drinks_cheers.gif bet jau rasiau, kad padariau eksperimenta - sumaisiau 1/3 pink ir 2/3 beige ir rezultatas puikus, tas siltas atspalvis tapo zymiai skaistesnis, nebeturi to negyvo geltonumo thumbup.gif
Atsakyti
NUOSTABU wub.gif wub.gif wub.gif

O kuom skruostai tepti, taip gražiai žvilga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 22, 13:35)
o jau akyciu makiazas wub.gif  wub.gif  wub.gif

del beige visiskai sutinku - man taip pat truko gyvumo drinks_cheers.gif  bet jau rasiau, kad padariau eksperimenta - sumaisiau 1/3 pink  ir 2/3 beige ir rezultatas puikus, tas siltas atspalvis tapo zymiai skaistesnis, nebeturi to negyvo geltonumo thumbup.gif

Dekui 4u.gif As visad uz bandymus thumbup.gif

QUOTE(Baltija @ 2008 04 22, 13:37)
NUOSTABU  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

O kuom skruostai tepti, taip gražiai žvilga  wub.gif

Aciu 4u.gif Ten pirmoje foto, kur skruostai isryskinti - tepti MAC FAFI seseliai ax.gif
Atsakyti