Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 21, 16:20)
O tas sepetelis, gal koki numeriuka turi ar ne ???  g.gif Ir kiek toks sepetelis Lietuvoje kainuoja ?

Tu cia klausi Erdesos ar TBS?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 15:47)
Tu cia klausi Erdesos ar TBS?

TBS
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 21, 18:09)

jie be numeriuku. Gi rasiau, kad jis yra pats didziausias - face&body.
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 00:37)
Kazkuri pamenu ruosesi maisyti  1:1  beige+mythic, jei neklystu Ferrari g.gif  labai butu idomu rezultatas bigsmile.gif

Ne, aš nesiruošiau maišyt, tik klausiau gal kuri bandė ax.gif Mythic'ų neturiu nors labai gundžiausi, kai Tiffany papigiai pardavinėjo, bet nusprendžiau, kad man jie bus per šviesūs ir nepirkau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 21 balandžio 2008 - 19:27
QUOTE(Ferrari @ 2008 04 21, 20:27)
Ne, aš nesiruošiau maišyt, tik klausiau gal kuri bandė  ax.gif Mythic'ų neturiu nors labai gundžiausi, kai Tiffany papigiai pardavinėjo, bet nusprendžiau, kad man jie bus per šviesūs ir nepirkau  rolleyes.gif

niu va, o gaila - butum papasakojusi ispudzius tongue.gif
Atsakyti
Kai gavau Gold meteoritus,Mythic guli nenaudojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 22, 09:24)
Kai gavau Gold meteoritus,Mythic guli nenaudojami g.gif

O tau Gold ne per blizgūs kasdienai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 22, 10:26)
O tau Gold ne per blizgūs kasdienai ?  ax.gif

Ne...as išėmiau pilkus rutuliukus...
Atsakyti
Aš irgi tepu meteoritus su TBS wub.gif wub.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 22, 08:38)
Ne...as išėmiau pilkus rutuliukus...

bet gi kad ten ne kazkas lieka jei isemus pilkus - ju ir taip mazai spalvu, tik smeline dvieju rusiu, balta ir pilka, o ir tu pilku vos ne puse indelio doh.gif Ar nesigauna labai geltonas veidukas? juk ta sidabrine turetu but gera atsvara anu geltonam atspalviui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 22, 11:11)
bet gi kad ten ne kazkas lieka jei isemus pilkus - ju ir taip mazai spalvu, tik smeline dvieju rusiu, balta ir pilka, o ir tu pilku vos ne puse indelio doh.gif Ar nesigauna labai geltonas veidukas? juk ta sidabrine turetu but gera atsvara anu geltonam atspalviui? g.gif

Mano indelys tiek prikrautas tu meteoritu doh.gif as pilkus paskui ant veiduko biski patepu...Mano oda labai sviesi,tai su dior pudryte ir diorshow skaistalais gaunas persikinis veidukas thumbup.gif ...
Atsakyti
Merginos,o kiek kainavo Emilio Pucci meteoritai? Ir kiek kainuotu dabar, pvz. jei pirkt nauja dezute is antru ranku?
Atsakyti