Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 11:11)
as jau trecius naudoju lotuliukas.gif  biggrin.gif

jezau,gal tu juos valgai doh.gif lotuliukas.gif
as tai jau pusantru metu,tai man vos vos susinaudojo,nors pati karts nuo karto pasitepu,kartais dukriukas zaizdama pasimaliavoja.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 04 21, 13:57)
jezau,gal tu juos valgai  doh.gif  lotuliukas.gif
as tai jau pusantru metu,tai man vos vos susinaudojo,nors pati karts nuo karto pasitepu,kartais dukriukas zaizdama pasimaliavoja.

Tai tu karts nuo karto naudoji, o as kiekviena diena. Na, gal buna diena savaiteje, kai visai nesidazau, tai, aisku,kad ir ju netepu tada.
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 13:16)
tai kurie gi vis tik tau patys paciausi bigsmile.gif  mythic? kiek zinau tavo kolekcija turtinga blush2.gif

na, tuoj nebus kolekcija turtinga, nes tu naujuju presuotu tai tikrai nepirksiu uz tokia kaina. Man puikiai sueis ir rutuliukai:)
Kazkokiu vienu geriausiu nesu isskyrusi.Ziemai - winter radiance ir mythic, rudeniui - beige, pavasariui - golden temptation:)
Pucci man tamsino veida, tai pardaviau, nes bronzantas man labai patinka Guerlain blond01 blush2.gif
Atsakyti
Apvalute,o koki tu sepeteli naudoji?
as ir specialu guerlaino ir dar turiu kita superini veidui sepeteli,bet nepatinka man su jais terlioti meteoritus,efektas-daug miltuku ant veido
guerlaino tai is viso tragedija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 04 21, 14:40)
as ir specialu guerlaino ir dar turiu kita superini veidui sepeteli,bet nepatinka man su jais terlioti meteoritus,efektas-daug miltuku ant veido
guerlaino tai is viso tragedija  doh.gif

Visiems iprastiem meteoritams, t.y. kuriu rutuliukai dideli- naudoju didziausia TBS face&body sepeti. Esu juo labai patenkinta. Dieviskas svelnumas. Nepasidaviau SM uzpuolusiai NARS, MAC ir kitu firmu sepeteliu manijai, ir jo nekeiciau, nes esu visiskai juo patenkinta. O golden temptation jau planavau parduoti, nes tie mazi rutuliukai sulenda i sepeteli ir neimanoma pasidazyti doh.gif durnai sugalvojo Guerlain, kad juos maziukus padare. Visai netycia, kai buvo skaistukas pas mane, pabande teptis su Erdesos issiputusiu sepeteliu - ir beveik nelenda i sepeteli tie rutuliukai bigsmile.gif Tai dabar golden temptation intensyviai naudojami kiekviena diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 12:46)
Visiems iprastiem meteoritams, t.y. kuriu rutuliukai dideli- naudoju didziausia TBS face&body sepeti. Esu juo labai patenkinta. Dieviskas svelnumas. Nepasidaviau SM uzpuolusiai NARS, MAC ir kitu firmu sepeteliu manijai, ir jo nekeiciau, nes esu visiskai juo patenkinta. O golden temptation jau planavau parduoti, nes tie mazi rutuliukai sulenda i sepeteli ir neimanoma pasidazyti doh.gif  durnai sugalvojo Guerlain, kad juos maziukus padare. Visai netycia, kai buvo skaistukas pas mane, pabande teptis su  Erdesos issiputusiu sepeteliu - ir beveik nelenda i sepeteli tie rutuliukai bigsmile.gif  Tai dabar golden temptation intensyviai naudojami kiekviena diena biggrin.gif

As taip pat naudoju TBS didiji meteoritams (man jis pats svelniausias, be to nemeta ne vieno pkaukelio thumbup.gif ), tik va abejoju ar teisinga, nes kazkuri sake, jog netolygiai visas spalvytes ima tie svelnus TBS sepeteliai g.gif kai kurie rutuliukai yra kietesni, o kai kurie minkstesni, trapesni, o kai sepetelis standesnis tai tolygiau visu uzkabina.... - nezinau kiek cia teisybes, ar nepastebejai kad netolygiai rutuliukai naudotusi? blush2.gif

O gold ir mane nervija smulkumas wacko.gif bet isigudrinau sepeteli ne baksnoti ar makaluoti indelyje, o tiesiog su sepeteliu svelniai pabraukti per juos - tada neprilenda drinks_cheers.gif ir laikau nepilna indeli (puse atpylus atskirai), nes jei stipriau pabraukus pilna, tai buna ir pabyra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 15:04)
As taip pat naudoju TBS didiji meteoritams (man jis pats svelniausias, be to nemeta ne vieno pkaukelio thumbup.gif ), tik va abejoju ar teisinga, nes kazkuri sake, jog netolygiai visas spalvytes ima tie svelnus TBS sepeteliai g.gif  kai kurie rutuliukai yra kietesni, o kai kurie minkstesni, trapesni, o kai sepetelis standesnis tai tolygiau visu uzkabina.... - nezinau kiek cia teisybes, ar nepastebejai kad netolygiai rutuliukai naudotusi? blush2.gif

O gold ir mane nervija smulkumas wacko.gif  bet isigudrinau sepeteli ne baksnoti ar makaluoti indelyje, o tiesiog su sepeteliu svelniai pabraukti per juos - tada neprilenda drinks_cheers.gif  ir laikau nepilna indeli (puse atpylus atskirai), nes jei stipriau pabraukus pilna, tai buna ir pabyra doh.gif

Pastebejau, kad sunkiausiai susinaudoja raudono rutuliukai is mythic ir violetiniai, bet vis tiek as visus juos sunaudojau:)
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 04 21, 11:40)
guerlaino tai is viso tragedija  doh.gif

man guerlaino meteoru sepeteli labai panasus i kabuki, gal tam kad stipriau dengtu g.gif be to jis toks siurkstus doh.gif
Atsakyti
O gal zinote kada naujieji meteoritai kristutej atsiras? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 12:46)
Visiems iprastiem meteoritams, t.y. kuriu rutuliukai dideli- naudoju didziausia TBS face&body sepeti. Esu juo labai patenkinta. Dieviskas svelnumas. Nepasidaviau SM uzpuolusiai NARS, MAC ir kitu firmu sepeteliu manijai, ir jo nekeiciau, nes esu visiskai juo patenkinta. O golden temptation jau planavau parduoti, nes tie mazi rutuliukai sulenda i sepeteli ir neimanoma pasidazyti doh.gif  durnai sugalvojo Guerlain, kad juos maziukus padare. Visai netycia, kai buvo skaistukas pas mane, pabande teptis su  Erdesos issiputusiu sepeteliu - ir beveik nelenda i sepeteli tie rutuliukai bigsmile.gif  Tai dabar golden temptation intensyviai naudojami kiekviena diena biggrin.gif

O tas sepetelis, gal koki numeriuka turi ar ne ??? g.gif Ir kiek toks sepetelis Lietuvoje kainuoja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 21 balandžio 2008 - 14:28
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 21, 14:40)
man guerlaino meteoru sepeteli labai panasus i kabuki, gal tam kad stipriau dengtu g.gif be to jis toks siurkstus doh.gif

jo,tikrai,kaip arklio uodega doh.gif
manasis yra terracotos sepetelis,bet as bronzato juo is viso negaliu tept,nes padaro mane juoda kaip negre doh.gif labai daug uzkabina
Atsakyti
Aš anksčiau naudojau Artdeco šepetėlį, tada ant šepetėlio "miltu" būdavo daug, bet visi meteoritai vienodi. Po to nusprendžiau įsigyti didijį TBS, tai visai kitoks dažymas - "miltų" paima žymiai mažiau, bet bent jau man padažo žymiai gražiau, bet ne visi rutuliukai pasidarė vienodo dydžio. Va toks mano pastebėjimas su šepetėliais. Bet TBS į jokį nekeisčiau.
Atsakyti
Aš GOLD meteoritams naudoju DIOR šepetėlį wub.gif thumbup.gif
Atsakyti