QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 12:46)
Visiems iprastiem meteoritams, t.y. kuriu rutuliukai dideli- naudoju didziausia TBS face&body sepeti. Esu juo labai patenkinta. Dieviskas svelnumas. Nepasidaviau SM uzpuolusiai NARS, MAC ir kitu firmu sepeteliu manijai, ir jo nekeiciau, nes esu visiskai juo patenkinta. O golden temptation jau planavau parduoti, nes tie mazi rutuliukai sulenda i sepeteli ir neimanoma pasidazyti
durnai sugalvojo Guerlain, kad juos maziukus padare. Visai netycia, kai buvo
skaistukas pas mane, pabande teptis su Erdesos issiputusiu sepeteliu - ir beveik nelenda i sepeteli tie rutuliukai
Tai dabar golden temptation intensyviai naudojami kiekviena diena
As taip pat naudoju TBS didiji meteoritams (man jis pats svelniausias, be to nemeta ne vieno pkaukelio
), tik va abejoju ar teisinga, nes kazkuri sake, jog netolygiai visas spalvytes ima tie svelnus TBS sepeteliai
kai kurie rutuliukai yra kietesni, o kai kurie minkstesni, trapesni, o kai sepetelis standesnis tai tolygiau visu uzkabina.... - nezinau kiek cia teisybes, ar nepastebejai kad netolygiai rutuliukai naudotusi?
O gold ir mane nervija smulkumas
bet isigudrinau sepeteli ne baksnoti ar makaluoti indelyje, o tiesiog su sepeteliu svelniai pabraukti per juos - tada neprilenda
ir laikau nepilna indeli (puse atpylus atskirai), nes jei stipriau pabraukus pilna, tai buna ir pabyra