na ką jau turiu ir beige ir pink nerelaūs abieji . bet man jau pasausino jie veiduką ypač skruostukus, reiks mažint naudojimą
bet šeip negaila nei vieno lito išleistų meteoritams, dabar labai noriu Gold Temptation ir Perles
Neseniai nuciupau Perles de velours na ir efektas kiek kitoks nei tikejausi - maniau jie labai raudoni ir tinkami tik skruostams, taciau puikiai galima tepti visa veiduka isryskinant konturus , bet kaip ir pink fresh, cia svarbu nepadauginti, daugiau tepti tik skruostukus. Oda igauna toki rudai raudona - bronzini atspalvi (ne rozini-persikini kaip su pink!), toks vaizdas lyg sveikai padegus sauluteje, oda taip vasariskai atrodo mano sviesiai odai jie atlieka bronzanto funkcija, tik neturi to bronzantams budingo agresyvaus rudumo. O siaip galima butu juos pavadinti savotiska pink fresh versija brunetems
O su beige chic padariau eksperimenta - sumaisiau 2/3 beige su 1/3 pink. Rezultatas vieni beige man duodavo toki gelsva rusvuma ir veidukui be skaistalu truko gyvumo, na kaip vaskines skulpturos o imaisius truputi pink atspalvis tapo siltesnis, gyvesnis, bendras tonas kazkuo panasus i EZ, tik svelnesnis ir netamsus
Kazkuri pamenu ruosesi maisyti 1:1 beige+mythic, jei neklystu Ferrari labai butu idomu rezultatas
man irgi siek tiek sausina, ypac jei pabandau ant plikos odos bet naudoju drekinanti krema, drekinancia krempudra sausai odai, tai tada jokio diskomforto o jei nieks nepadeda, tai neskubek nurasyti - vasara oda riebesne buna, tada tikrai tiks dabar toks metas kai visos skundziasi odos issausejimu - po ziemos, sildymo sezono...
O su beige chic padariau eksperimenta - sumaisiau 2/3 beige su 1/3 pink. Rezultatas vieni beige man duodavo toki gelsva rusvuma ir veidukui be skaistalu truko gyvumo, na kaip vaskines skulpturos o imaisius truputi pink atspalvis tapo siltesnis, gyvesnis, bendras tonas kazkuo panasus i EZ, tik svelnesnis ir netamsus
Kazkuri pamenu ruosesi maisyti 1:1 beige+mythic, jei neklystu Ferrari labai butu idomu rezultatas
QUOTE(skaistukas @ 2008 04 20, 22:38)
na ką jau turiu ir beige ir pink nerelaūs abieji . bet man jau pasausino jie veiduką ypač skruostukus, reiks mažint naudojimą
man irgi siek tiek sausina, ypac jei pabandau ant plikos odos bet naudoju drekinanti krema, drekinancia krempudra sausai odai, tai tada jokio diskomforto o jei nieks nepadeda, tai neskubek nurasyti - vasara oda riebesne buna, tada tikrai tiks dabar toks metas kai visos skundziasi odos issausejimu - po ziemos, sildymo sezono...
aš patapau priklausoma nuo meteoritų man be jų makiažas kaip neužbaigtas
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 21, 01:56)
as jau keli metai kai taip - kiekviena diena. Kitaip makiazo neisivaizduoju
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 20, 23:56)
ir man tas pats
O gal kuri isbandet kuriam mazdaug laikui uztenka dezutes? nes pvz limited edition, tai baisu ir dalintis - juk sunku gauti ir kainos bet juk pilna dezute tai ten labai daug...
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 11:50)
ir man tas pats
O gal kuri isbandet kuriam mazdaug laikui uztenka dezutes? nes pvz limited edition, tai baisu ir dalintis - juk sunku gauti ir kainos bet juk pilna dezute tai ten labai daug...
na, as mythic nauja dezute sutepiau per 10 men. Bet naudojau kiekviena diena
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 09:52)
na, as mythic nauja dezute sutepiau per 10 men. Bet naudojau kiekviena diena
bet juk cia labai trumpai as galvojau kad kokiems 2-3 metams dezute
o kiek ju tepi? na ar tik keliskart perbrauki ar taip jau gerai, keliais sluoksniais?
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 10:50)
ir man tas pats
aš kadangi iš Mythic'ų išėmiau visus rūžavus burbuliukus, tai jų ten atrodo labai nedaug ir atrodo, kad greit sutepsiu bet aš pakaitom, tai Beige, tai Mythic tepuosi, pagal nuotaiką užsirašiau kada kuriuos pirkau, tai žinosiu tiksliai, kokiam laikui man jų užteko
aš Gold Temptation su nieko nesidalinčiau, iš limituotų daugiau kaip ir nieko neturiu
Apvalute, antrą kartą pirkai Mythic'us?
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 21, 11:59)
aš kadangi iš Mythic'ų išėmiau visus rūžavus burbuliukus, tai jų ten atrodo labai nedaug ir atrodo, kad greit sutepsiu bet aš pakaitom, tai Beige, tai Mythic tepuosi, pagal nuotaiką užsirašiau kada kuriuos pirkau, tai žinosiu tiksliai, kokiam laikui man jų užteko
aš Gold Temptation su nieko nesidalinčiau, iš limituotų daugiau kaip ir nieko neturiu
as jau trecius naudoju
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 10:11)
as jau trecius naudoju
tai kurie gi vis tik tau patys paciausi mythic? kiek zinau tavo kolekcija turtinga