Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

na ką jau turiu ir beige ir pink wub.gif wub.gif nerelaūs abieji thumbup.gif . bet man jau pasausino jie veiduką verysad.gif ypač skruostukus, reiks mažint naudojimą ax.gif

bet šeip negaila nei vieno lito išleistų meteoritams, dabar labai noriu Gold Temptation ir Perles wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neseniai nuciupau Perles de velours blush2.gif na ir efektas kiek kitoks nei tikejausi - maniau jie labai raudoni ir tinkami tik skruostams, taciau puikiai galima tepti visa veiduka isryskinant konturus thumbup.gif , bet kaip ir pink fresh, cia svarbu nepadauginti, daugiau tepti tik skruostukus. Oda igauna toki rudai raudona - bronzini atspalvi (ne rozini-persikini kaip su pink!), toks vaizdas lyg sveikai padegus sauluteje, oda taip vasariskai atrodo wub.gif mano sviesiai odai jie atlieka bronzanto funkcija, tik neturi to bronzantams budingo agresyvaus rudumo. O siaip galima butu juos pavadinti savotiska pink fresh versija brunetems drinks_cheers.gif

O su beige chic padariau eksperimenta bigsmile.gif - sumaisiau 2/3 beige su 1/3 pink. Rezultatas thumbup.gif vieni beige man duodavo toki gelsva rusvuma ir veidukui be skaistalu truko gyvumo, na kaip vaskines skulpturos doh.gif o imaisius truputi pink atspalvis tapo siltesnis, gyvesnis, bendras tonas kazkuo panasus i EZ, tik svelnesnis ir netamsus mirksiukas.gif

Kazkuri pamenu ruosesi maisyti 1:1 beige+mythic, jei neklystu Ferrari g.gif labai butu idomu rezultatas bigsmile.gif

QUOTE(skaistukas @ 2008 04 20, 22:38)
na ką jau turiu ir beige ir pink  wub.gif  wub.gif nerelaūs abieji  thumbup.gif . bet man jau pasausino jie veiduką  verysad.gif  ypač skruostukus, reiks mažint naudojimą  ax.gif

man irgi siek tiek sausina, ypac jei pabandau ant plikos odos verysad.gif bet naudoju drekinanti krema, drekinancia krempudra sausai odai, tai tada jokio diskomforto thumbup.gif o jei nieks nepadeda, tai neskubek nurasyti - vasara oda riebesne buna, tada tikrai tiks mirksiukas.gif dabar toks metas kai visos skundziasi odos issausejimu - po ziemos, sildymo sezono...
Atsakyti
aš patapau priklausoma nuo meteoritų biggrin.gif man be jų makiažas kaip neužbaigtas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 21, 01:56)
aš patapau priklausoma nuo meteoritų  biggrin.gif man be jų makiažas kaip neužbaigtas  rolleyes.gif

as jau keli metai kai taip - kiekviena diena. Kitaip makiazo neisivaizduoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 20, 23:56)
aš patapau priklausoma nuo meteoritų  biggrin.gif man be jų makiažas kaip neužbaigtas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ir man tas pats lotuliukas.gif

O gal kuri isbandet kuriam mazdaug laikui uztenka dezutes? g.gif nes pvz limited edition, tai baisu ir dalintis - juk sunku gauti ir kainos doh.gif bet juk pilna dezute tai ten labai daug... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 11:50)

O gal kuri isbandet kuriam mazdaug laikui uztenka dezutes?  g.gif  nes pvz limited edition, tai baisu ir dalintis - juk sunku gauti ir kainos doh.gif  bet juk pilna dezute tai ten labai daug... g.gif

na, as mythic nauja dezute sutepiau per 10 men. Bet naudojau kiekviena diena
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 09:52)
na, as mythic nauja dezute sutepiau per 10 men. Bet naudojau kiekviena diena

blink.gif bet juk cia labai trumpai doh.gif as galvojau kad kokiems 2-3 metams dezute doh.gif
o kiek ju tepi? g.gif na ar tik keliskart perbrauki ar taip jau gerai, keliais sluoksniais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 04 21, 10:50)

O gal kuri isbandet kuriam mazdaug laikui uztenka dezutes?  g.gif  nes pvz limited edition, tai baisu ir dalintis - juk sunku gauti ir kainos doh.gif  bet juk pilna dezute tai ten labai daug... g.gif

aš kadangi iš Mythic'ų išėmiau visus rūžavus burbuliukus, tai jų ten atrodo labai nedaug ir atrodo, kad greit sutepsiu biggrin.gif bet aš pakaitom, tai Beige, tai Mythic tepuosi, pagal nuotaiką biggrin.gif užsirašiau kada kuriuos pirkau, tai žinosiu tiksliai, kokiam laikui man jų užteko ax.gif

aš Gold Temptation su nieko nesidalinčiau, iš limituotų daugiau kaip ir nieko neturiu ax.gif

Apvalute, antrą kartą pirkai Mythic'us? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 21, 11:59)
aš kadangi iš Mythic'ų išėmiau visus rūžavus burbuliukus, tai jų ten atrodo labai nedaug ir atrodo, kad greit sutepsiu  biggrin.gif bet aš pakaitom, tai Beige, tai Mythic tepuosi, pagal nuotaiką  biggrin.gif  užsirašiau kada kuriuos pirkau, tai žinosiu tiksliai, kokiam laikui man jų užteko  ax.gif

aš Gold Temptation su nieko nesidalinčiau, iš limituotų daugiau kaip ir nieko neturiu  ax.gif

Apvalute, antrą kartą pirkai Mythic'us?  ax.gif

as jau trecius naudoju lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 11:11)
as jau trecius naudoju lotuliukas.gif  biggrin.gif

nu tikra manjakė user posted image biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 12:34)
nu tikra manjakė user posted image  biggrin.gif biggrin.gif

net nesiginciju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 21, 10:11)
as jau trecius naudoju lotuliukas.gif  biggrin.gif

tai kurie gi vis tik tau patys paciausi bigsmile.gif mythic? kiek zinau tavo kolekcija turtinga blush2.gif
Atsakyti