Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 6

man irgi atrodo, kad Gold temptation nekiekvienai dienai, jie tokie prabangūs, šventiniai rolleyes.gif kas sekas dieninį-vakarinį makiažą turėjo matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 17, 00:05)
man irgi atrodo, kad Gold temptation nekiekvienai dienai, jie tokie prabangūs, šventiniai rolleyes.gif  kas sekas dieninį-vakarinį makiažą turėjo matyt  ax.gif

o as kasdiena naudoju tik isemiau sidabrinius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2008 04 17, 11:09)
o as kasdiena naudoju tik isemiau sidabrinius  blush2.gif

bet kaip netingėjai,juk jie tokie mažyčiai biggrin.gif
aš tai kasdien arba Mythic'ais arba Beige Chic tepuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 balandžio 2008 - 10:35
lens.gif nr.2
user posted image
šitie bronzinimuisi.
pirmieji (anam psl) $40, o šitie $35
ale chalturni man jie kažkokie, išsidinus nuotrauką matosi, kad jie apsivėlę kažkokie. Estee Lauderio puslapy lyg ir radau pirmuosius, bet parašyta, kad išpirkti anys.
"meteoritai a lia Mythic"
"meteoritai a lia Brown chic"
nu ir dar dadėsiu tada
"presuotu meteoritu improvizacija"
Atsakyti
pandziau presuotus meteorus, tai bruzinau bruzinau blink.gif ir niekaip nepakabinau bent dulkeles blink.gif
o tokiu dar nemaciau bigsmile.gif eisiu medziot ir isbandyt
o kad apsivele, tai normalu, juk skirtingos spalvos burbuliukai ir kazkiek transportuojant byra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 17 balandžio 2008 - 12:39
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 17, 13:38)
pandziau presuotus meteorus, tai bruzinau bruzinau blink.gif ir niekaip nepakabinau bent dulkeles blink.gif

tai gal ten buvo plastmasinis pavyzdys hihihi.gif
Atsakyti
negali but lotuliukas.gif doh.gif kazka pirstu pritryniau, bet tai nebuvo tas pats kaip burbuliniai meteorai schmoll.gif tokia balta neblizgi pudra
Atsakyti
cool.gif Na va - pagaliau gavau visus savo meteoritus (beveik vienu kartu...) cool.gif
Parkeliavo Winter Radiance, Emilio Pucci, Perles de Velours wub.gif
Na tikrai visi jie verti demesio!
Perles de Velours kaip skaistalai - nepakartojamas! wub.gif
Winter Radiance padaro toki salta, svytinti veida - tikros ledo karalienes! lotuliukas.gif
Labiausiai patiko Pucci perliukai (del kuriu labiausiai ir bijojau) - veidas siltas, svytintis, truputi rusvina (bent jau mano sviesia oda)! Super!
O isvada tokia, kad man visgi labiausiai patinka Gold Temtation... chi chi hi blink.gif lotuliukas.gif
Dabar visus susidejusi ziuriu, ciupineju... ax.gif Gal reiks savo nuosava Limited Edition isleisti sumaisius is visu po kelis rutuliukus...

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 17, 12:45)
negali but lotuliukas.gif  doh.gif kazka  pirstu pritryniau, bet tai nebuvo tas pats kaip burbuliniai meteorai schmoll.gif tokia balta neblizgi pudra

O kiek kainuoja tie naujieji presuotieji?
Atsakyti
ne naujieji ten buvo, paprasti mythic presuoti, kainos nzn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 17 balandžio 2008 - 17:30
kaina didelė, nes kiek aš žinau presuoti būna paauksuotoje dėželėje. Pasibaigus papildymą galima pirkt.
Atsakyti
Gavau savo GOLD... wub.gif Nerealus.. thumbup.gif Dar dovana gavau KISS KISS 3 mini blizgiukus thumbup.gif
Atsakyti
Na jums žiūriu visai smagiai čia yra, kažkada Klaipėdos Akropolio kristutėje žiūrėjau, buvo Beige, tai gerai, kad pinigų tiek prie dūšios neturėjau, ale būčiau nusipirkusi smile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti