man irgi atrodo, kad Gold temptation nekiekvienai dienai, jie tokie prabangūs, šventiniai kas sekas dieninį-vakarinį makiažą turėjo matyt
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 17, 00:05)
man irgi atrodo, kad Gold temptation nekiekvienai dienai, jie tokie prabangūs, šventiniai kas sekas dieninį-vakarinį makiažą turėjo matyt
o as kasdiena naudoju tik isemiau sidabrinius
QUOTE(justjura @ 2008 04 17, 11:09)
o as kasdiena naudoju tik isemiau sidabrinius
bet kaip netingėjai,juk jie tokie mažyčiai
aš tai kasdien arba Mythic'ais arba Beige Chic tepuosi
nr.2
šitie bronzinimuisi.
pirmieji (anam psl) $40, o šitie $35
ale chalturni man jie kažkokie, išsidinus nuotrauką matosi, kad jie apsivėlę kažkokie. Estee Lauderio puslapy lyg ir radau pirmuosius, bet parašyta, kad išpirkti anys.
"meteoritai a lia Mythic"
"meteoritai a lia Brown chic"
nu ir dar dadėsiu tada
"presuotu meteoritu improvizacija"
šitie bronzinimuisi.
pirmieji (anam psl) $40, o šitie $35
ale chalturni man jie kažkokie, išsidinus nuotrauką matosi, kad jie apsivėlę kažkokie. Estee Lauderio puslapy lyg ir radau pirmuosius, bet parašyta, kad išpirkti anys.
"meteoritai a lia Mythic"
"meteoritai a lia Brown chic"
nu ir dar dadėsiu tada
"presuotu meteoritu improvizacija"
pandziau presuotus meteorus, tai bruzinau bruzinau ir niekaip nepakabinau bent dulkeles
o tokiu dar nemaciau eisiu medziot ir isbandyt
o kad apsivele, tai normalu, juk skirtingos spalvos burbuliukai ir kazkiek transportuojant byra
o tokiu dar nemaciau eisiu medziot ir isbandyt
o kad apsivele, tai normalu, juk skirtingos spalvos burbuliukai ir kazkiek transportuojant byra
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 17, 13:38)
pandziau presuotus meteorus, tai bruzinau bruzinau ir niekaip nepakabinau bent dulkeles
tai gal ten buvo plastmasinis pavyzdys
negali but kazka pirstu pritryniau, bet tai nebuvo tas pats kaip burbuliniai meteorai tokia balta neblizgi pudra
Na va - pagaliau gavau visus savo meteoritus (beveik vienu kartu...)
Parkeliavo Winter Radiance, Emilio Pucci, Perles de Velours
Na tikrai visi jie verti demesio!
Perles de Velours kaip skaistalai - nepakartojamas!
Winter Radiance padaro toki salta, svytinti veida - tikros ledo karalienes!
Labiausiai patiko Pucci perliukai (del kuriu labiausiai ir bijojau) - veidas siltas, svytintis, truputi rusvina (bent jau mano sviesia oda)! Super!
O isvada tokia, kad man visgi labiausiai patinka Gold Temtation... chi chi hi
Dabar visus susidejusi ziuriu, ciupineju... Gal reiks savo nuosava Limited Edition isleisti sumaisius is visu po kelis rutuliukus...
O kiek kainuoja tie naujieji presuotieji?
Parkeliavo Winter Radiance, Emilio Pucci, Perles de Velours
Na tikrai visi jie verti demesio!
Perles de Velours kaip skaistalai - nepakartojamas!
Winter Radiance padaro toki salta, svytinti veida - tikros ledo karalienes!
Labiausiai patiko Pucci perliukai (del kuriu labiausiai ir bijojau) - veidas siltas, svytintis, truputi rusvina (bent jau mano sviesia oda)! Super!
O isvada tokia, kad man visgi labiausiai patinka Gold Temtation... chi chi hi
Dabar visus susidejusi ziuriu, ciupineju... Gal reiks savo nuosava Limited Edition isleisti sumaisius is visu po kelis rutuliukus...
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 17, 12:45)
negali but kazka pirstu pritryniau, bet tai nebuvo tas pats kaip burbuliniai meteorai tokia balta neblizgi pudra
O kiek kainuoja tie naujieji presuotieji?
ne naujieji ten buvo, paprasti mythic presuoti, kainos nzn
kaina didelė, nes kiek aš žinau presuoti būna paauksuotoje dėželėje. Pasibaigus papildymą galima pirkt.
Gavau savo GOLD... Nerealus.. Dar dovana gavau KISS KISS 3 mini blizgiukus
Na jums žiūriu visai smagiai čia yra, kažkada Klaipėdos Akropolio kristutėje žiūrėjau, buvo Beige, tai gerai, kad pinigų tiek prie dūšios neturėjau, ale būčiau nusipirkusi