QUOTE(varveklis @ 2008 04 07, 09:27)
Ar jums irgi matosi po meteoritų - be visų kitų nesuskaičiuojamų privalumų - kad veidas pudruotas??
matosi, kai tik papudruoji, paskui kažkaip "įsilieja" į veidą
QUOTE(Paranormali @ 2008 04 07, 10:28)
? O pvz maciau AVON jom prekiauja ir ganetinai nebrangiai, kam moketi simtus......? Na cia tik man smalsu
net nelyginčiau Avon burbuliukų su meteoritais efejtas visai ne tas, Avon'o tai tik rudina, o meteoritų funkcijos visai kitokios
O, nauja temele
Baltija, kokia masinancia foto ikelei noooriu!
O kas del meteoritu pastebimumo, tai tikrai jie matosi, ypac kai ka tik pasipudruoji as ju visada negailiu, tepu daug kad efektas butu, bet turiu minty kad po kokios valandos - poros bus kaip tik, nebeisimato "miltu" ant veiduko, lieka tik perlamutrinis veidukas ir is labai arti matomi blizguciai
Baltija, kokia masinancia foto ikelei noooriu!
O kas del meteoritu pastebimumo, tai tikrai jie matosi, ypac kai ka tik pasipudruoji as ju visada negailiu, tepu daug kad efektas butu, bet turiu minty kad po kokios valandos - poros bus kaip tik, nebeisimato "miltu" ant veiduko, lieka tik perlamutrinis veidukas ir is labai arti matomi blizguciai
tai jei taip ziureti - tai ir tusas matosi, ir lupdazis
Nu logiška Mane čia biesas suėmė, nes vyrui gražuolė pasidemonstruoti sumąsčiau, o jis sako: "Nu spindi, bet vis tiek matosi, kad pudruota." Ir dar apžiūrėjo veidą kaip koks ekspertas dermatologas Visai nemoka su moterimis gudriai šnekėti
QUOTE(varveklis @ 2008 04 07, 11:56)
Nu logiška Mane čia biesas suėmė, nes vyrui gražuolė pasidemonstruoti sumąsčiau, o jis sako: "Nu spindi, bet vis tiek matosi, kad pudruota." Ir dar apžiūrėjo veidą kaip koks ekspertas dermatologas Visai nemoka su moterimis gudriai šnekėti
Taigi nereikia niekada vyrui aiskint kas ir kaip dazyta as paprastai neaiskinu tokiu dalyku ir visada susilaukiu glebio komplimentu kai pasidazau o jei i ka nors pirstu parodai ir paaiskini - ziurek kokie blizguciai - tai ir pastebi tada ne grazu veiduka, o tuos blizgucius
Batija, kažkaip nerealiai gražu
Aš tų naujų kažkaip baisiai noriu
Nežinot kur daugiau info apie juos rasti? Aš Guerlain puslapyje nematau net jų
Vaje tikrai koks negudrus
Maniškis tai išvis nieko neraukia, nei kiek sluoksnių visko aš teplioju, nei juo labiau kiek tai kainuoja, nugriūtų jaučiu sužinojęs manau nereikia
Aš tų naujų kažkaip baisiai noriu
QUOTE(varveklis @ 2008 04 07, 11:56)
Vaje tikrai koks negudrus
Maniškis tai išvis nieko neraukia, nei kiek sluoksnių visko aš teplioju, nei juo labiau kiek tai kainuoja, nugriūtų jaučiu sužinojęs manau nereikia
QUOTE(Stabilo @ 2008 04 07, 15:20)
šiek tiek apie juos čia
QUOTE(Baltija @ 2008 04 07, 14:25)
Ačiū labai lekiu skaityt
Papildyta:
O kas čia:
mano anglų kalba prastoka
Ferrari, tu saunuole
Sianakt sapnavau, kad 3 presuotu meteoritu dezutes turiu ir jos man suskilo,o tie meteoritai i dulkeles pavirto ir isnyko. Bet po tokio spano greitai atsoko fantazija pirkt presuotus meteoritus, o ir isimt is ju spalvytes nepavyks. Gal tikrai tuo ir kiekio atzvilgiu jie neverti tos kainytes.
O siuo metu laukiu parkeliaujant "Perles de velours", "White pearls" ir "Pucci" meteoritu. Tik kazkaip ilgai keliauja kazkodel.
O siuo metu laukiu parkeliaujant "Perles de velours", "White pearls" ir "Pucci" meteoritu. Tik kazkaip ilgai keliauja kazkodel.
Jau vien tu Guerlain pakuotes kokios viliojancios, taip ir noretusi tokia kolekcija tureti