Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 04 08, 22:02)
atsiėmiau fotiką. ne toks ir paprastas gedimas buvo. tiksliau paprastas, tik sunkiai prieinamoj vietoj... pasirodo kažkada jis pas mane krito (neįsivaizduoju kada, nes tikrai rimtai kritęs nėra), net nulenkta ausytė dirželio plieninė  blink.gif tai vat kažkas atskilo viduj ir palindo po tuo spaigliuku, dėl to neatsikabindavo objektyvas.
suplojau 120 lt už pataisymą (visa laimė, kad priėjo per stebuklą, nors ilgai kankinosi, jei nebūtų pasisekę, tekę būtų n kartų daugiau mokėt, nes tektų atjungti visą elektroniką, daviklius, kontaktus ir t.t.). tiesa, dar smėlio saują iššlavė  doh.gif ot ir fotografuok pajūryje... ir matrica nuvalė (tai jie visada daro betką taisydami veidrodiniuose).

Sansara smagu girdėt.. svarbu, kad sutaisė. iki šiol pamenu kai maniškis fotikas plojosi ant mano 1,4 objektyvo.. tik filtras išgelbėjo unsure.gif ..

už Glamour jau prabalsavau, reikia prie technikos eit smile.gif
Atsakyti
Gal pabandom atkartoti tokį darbą hihihi.gif

Paul Caponigro - Still Lifes 2004
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 08, 23:33)
Gal pabandom atkartoti tokį darbą  hihihi.gif

user posted image

ohmy.gif
Bet čia reik turėt priemonių, kad atlikt.
Man kaip tai atrodo, kad nerealu.
Atsakyti
Uf, dabar ir mieguot galima smile.gif

Smiltis hihihi.gif cia ne tik fotografuot ismoksim, bet ir klijuot, herbarijus rinkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 08 balandžio 2008 - 22:48
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 08, 23:33)
Gal pabandom atkartoti tokį darbą  hihihi.gif

user posted image

Glamouras sakyčiau... savotiškas smile.gif
Atsakyti
Nugi juokauju mirksiukas.gif Nors man visai įdomūs jo darbai smile.gif

Čia šiek tiek daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 08, 23:55)
Nugi juokauju  mirksiukas.gif Nors man visai įdomūs jo darbai  smile.gif

Čia šiek tiek daugiau  mirksiukas.gif

čia jau būtų įdomiau ne atkartot, o pabandyt kažką savo sukurt mirksiukas.gif tik jo stiliuje
Atsakyti
Aha, tikrai butu visai nieko, bet bijau kad mes sudarysim jam stipria konkurencija savo darbais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 00:15)
Aha, tikrai butu visai nieko, bet bijau kad mes sudarysim jam stipria konkurencija savo darbais  biggrin.gif

O ką, slabo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jums prie juros lengviau mirksiukas.gif biggrin.gif surinkti asortimenta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 09, 00:25)
Jums prie juros lengviau  mirksiukas.gif  biggrin.gif surinkti asortimenta  bigsmile.gif

nuuu blogam šokėjui, ksakant nail.gif rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif biggrin.gif Tai ka darom issuki bigsmile.gif
Atsakyti