Dabar jau labai užspausta mergaitė Čia gal ne tiek kirpti , kiek pirminiam variante man šiek tiek tos erdvės trūksta. Šiuo atveju centravimas man nelabai pasiteisina
QUOTE(Anasko @ 2008 04 08, 15:38)
Man turbut dabar apkirpimo manija arba negailestingai kirpu, arba atvirksciai bijau kazka nukirpti
Uzspaudei mano vaika i kampa
jauciu sitam kadrui butu ziurejesi horizontali nuotrauka bet ji taip man nestoves dabar
idesiu as savo maziaus porteta, seniai jo nefotografavau, na tiesiog portretas be jokiu gilesniu minciu, kudroj buvo, bet ten kritikos nesusilaukiu, idomu ar seselis trukdo?ar neperkalta desine puse?ar kadravimas toks tinka.
Stebukle, na mergytes labai grazi fizionomija, bet j/b man persharpinta ir per daug kontrasto. tokia netikra. o spalvota daug naturalesne, nors dingsta baugi nuotaika
Layota, geras maziaus portretas, man tai jokie seseliai cia netrukdo, bet kadangi vaikas ziuri visiskai frontaliai, nesinori tos erdves desineje
Layota, geras maziaus portretas, man tai jokie seseliai cia netrukdo, bet kadangi vaikas ziuri visiskai frontaliai, nesinori tos erdves desineje
QUOTE(latoya @ 2008 04 08, 15:57)
idesiu as savo maziaus porteta, seniai jo nefotografavau, na tiesiog portretas be jokiu gilesniu minciu, kudroj buvo, bet ten kritikos nesusilaukiu, idomu ar seselis trukdo?ar neperkalta desine puse?ar kadravimas toks tinka.
Man seselis netrukdo, grazus taisyklingas trikampiukas. Kadruociau gryn kaip pasui kirpciau desine puse iki marskinuku.
Nu ką? Varom balsuot?
QUOTE(Degutė @ 2008 04 08, 21:09)
Nu ką? Varom balsuot?
taip taip... o as nespejau ND padaryt
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 08, 11:12)
Na, dedu dar viena nuotrauka komentarams. Dedu j/b. Kokia nuotaika jums kelia sita nuotrauka? Man tai atrodo kad vaikas issigandes, kazkokia baime, nejaukumas veliau idesiu spalvota palyginimui... na, bent man ziurint, spalvotoj ir j/b tam paciam kadre skiriasi nuotaikos gali taip but?
nuotrauka patinka, tiesa labiau man visgi Anasko apkarpymas žiūrisi.. faktas, kad spalvos švelnina įspūdį. šioje situacijoje man labiau jb..
latoya . pasikartosiu.. man patinka.. gal bandyčiau klonuot tą sienos kampą virš ir po galva.. bet negarantuoju, kad būtų geriau.. pabandyčiau.. emocija man patinka ir kadravimas patinka..
atsiėmiau fotiką. ne toks ir paprastas gedimas buvo. tiksliau paprastas, tik sunkiai prieinamoj vietoj... pasirodo kažkada jis pas mane krito (neįsivaizduoju kada, nes tikrai rimtai kritęs nėra), net nulenkta ausytė dirželio plieninė tai vat kažkas atskilo viduj ir palindo po tuo spaigliuku, dėl to neatsikabindavo objektyvas.
suplojau 120 lt už pataisymą (visa laimė, kad priėjo per stebuklą, nors ilgai kankinosi, jei nebūtų pasisekę, tekę būtų n kartų daugiau mokėt, nes tektų atjungti visą elektroniką, daviklius, kontaktus ir t.t.). tiesa, dar smėlio saują iššlavė ot ir fotografuok pajūryje... ir matrica nuvalė (tai jie visada daro betką taisydami veidrodiniuose).
suplojau 120 lt už pataisymą (visa laimė, kad priėjo per stebuklą, nors ilgai kankinosi, jei nebūtų pasisekę, tekę būtų n kartų daugiau mokėt, nes tektų atjungti visą elektroniką, daviklius, kontaktus ir t.t.). tiesa, dar smėlio saują iššlavė ot ir fotografuok pajūryje... ir matrica nuvalė (tai jie visada daro betką taisydami veidrodiniuose).