Biski issigndau po jusu komentaru....
Niu o kaip cia su spalvom ir ryskumu?
Rrr... tiek dar buvau prirašius, o internetas užstrigo ir viskas išsitrynė.
Todėl parašysiu kolkas tik kooalai
Gaila, kad jau neberodo pirmosios Tavo foto. Tik antra. Šaunuolė! Jau tikrai geriau atrodo. Tik norėtųsi, kad šuniuko uodega tilptų kadre ir apačioje būtų šiek tiek daugiau erdvės. Ir trūksta kontrasto. Gal šitaip šiek tiek geriau?
Prieš:
Po:
Todėl parašysiu kolkas tik kooalai
Gaila, kad jau neberodo pirmosios Tavo foto. Tik antra. Šaunuolė! Jau tikrai geriau atrodo. Tik norėtųsi, kad šuniuko uodega tilptų kadre ir apačioje būtų šiek tiek daugiau erdvės. Ir trūksta kontrasto. Gal šitaip šiek tiek geriau?
Prieš:
Po:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 13:09)
Man atrodo cia viskas gerai Bet dabar ant monitoriaus saules siek tiek krenta, tai galiu butu netiksli.
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 14:09)
Dabar labai gražios spalvos . Stebukliuk, o kodėl bijai kiek pašarpinti intikui? Vos vos?
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 14:09)
Biski issigndau po jusu komentaru....
nesigąsdink Man vis tiek paplaukęs kačiukas šiek tiek
Pasiklydusi, šauniai komentuoji Tą su jūra turiu su horizontu , tik man trijų sluoksnių pasirodė per daug
Grazino man interneta gerai kad pries balsavima, ir blogai, nes nezinau kaip balsuoti
Sansara, man tavo foto tik berzas- kaip objektas is desines patinka.
Elina, maciau tik viena portreta su suniuku ir dukryte kur liezuvis iskistas. Man jis nuostabus
Koala, patiko pasiklydusios variantas, bet norisi daugiau erdves apacioje. Sepija siuo atvieju nepatinka.
Stebukle, dukrytei norisi daugiau erdves is desines, o siaip seimos albumui man normaliai. Del ryskumo jau sake, kai dedi cia gal sarpink nes lyg ir yra fokusas, bet truksta ryskumo.
Kates spalvos patinka, bet kad ryskumo vel truksta, gal pasarpink ir vel idek cia paziureti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 14:02)
Man gražiau atrodo apkarpytasis variantas. Šešėlis lyg dėmė, apsunkina visą nuotrauką. Gėlytė labai daili. Kaip Tu taip nufotografavai, kad vazos beveik nesimatytų? Kad ji būtų tokia šviesi, o gėlė išliktų normalaus apšvietimo?
As jau rasiau ant palanges padariau balta fona, ijungiau saule ir viskas, po to kai verciau i j/b daugiau baltos spalvos pridejau, kai kur aisku nuklonavau O kodel gele tamsesne, nezinau ji ir pati tamsiai melynos spalvos.Sansara, man tavo foto tik berzas- kaip objektas is desines patinka.
Elina, maciau tik viena portreta su suniuku ir dukryte kur liezuvis iskistas. Man jis nuostabus
Koala, patiko pasiklydusios variantas, bet norisi daugiau erdves apacioje. Sepija siuo atvieju nepatinka.
Stebukle, dukrytei norisi daugiau erdves is desines, o siaip seimos albumui man normaliai. Del ryskumo jau sake, kai dedi cia gal sarpink nes lyg ir yra fokusas, bet truksta ryskumo.
Kates spalvos patinka, bet kad ryskumo vel truksta, gal pasarpink ir vel idek cia paziureti
QUOTE(Elina @ 2008 04 22, 15:13)
Dabar labai gražios spalvos . Stebukliuk, o kodėl bijai kiek pašarpinti intikui? Vos vos?
Nebijau as pasarpint kai fotkinu su canon'u, tada buna viskas ok. O kai su situ fotografuoju, tada kompe nuotraukos atrodo persarpintos Viskas nesiuos siandien i lauka kita fotika, paziuresiu tada kas cia gausis
QUOTE(Anasko @ 2008 04 22, 15:27)
Grazino man interneta gerai kad pries balsavima, ir blogai, nes nezinau kaip balsuoti
As jau rasiau ant palanges padariau balta fona, ijungiau saule ir viskas, po to kai verciau i j/b daugiau baltos spalvos pridejau, kai kur aisku nuklonavau O kodel gele tamsesne, nezinau ji ir pati tamsiai melynos spalvos.
As jau rasiau ant palanges padariau balta fona, ijungiau saule ir viskas, po to kai verciau i j/b daugiau baltos spalvos pridejau, kai kur aisku nuklonavau O kodel gele tamsesne, nezinau ji ir pati tamsiai melynos spalvos.
Atsiprašau... Nepastebėjau. Dėkui, kad dar kartą aprašei.
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 13:28)
Nebijau as pasarpint kai fotkinu su canon'u, tada buna viskas ok. O kai su situ fotografuoju, tada kompe nuotraukos atrodo persarpintos Viskas nesiuos siandien i lauka kita fotika, paziuresiu tada kas cia gausis
su šiuo šarpint daug labiau turbūt reik nei su canonu, kurio ir taip piešinys ryškus
pašarpinau tavo kacių ir iš karto atsirado vaizdelis. todėl manau visa problema neteisingame šarpe.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.