Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Biski issigndau po jusu komentaru....
Niu o kaip cia su spalvom ir ryskumu?
user posted image
Atsakyti
Rrr... tiek dar buvau prirašius, o internetas užstrigo ir viskas išsitrynė. doh.gif verysad.gif

Todėl parašysiu kolkas tik kooalai ax.gif

Gaila, kad jau neberodo pirmosios Tavo foto. verysad.gif Tik antra. Šaunuolė! bigsmile.gif Jau tikrai geriau atrodo. Tik norėtųsi, kad šuniuko uodega tilptų kadre ir apačioje būtų šiek tiek daugiau erdvės. Ir trūksta kontrasto. Gal šitaip šiek tiek geriau? mirksiukas.gif

Prieš:
user posted image

Po:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 13:09)

Man atrodo cia viskas gerai smile.gif Bet dabar ant monitoriaus saules siek tiek krenta, tai galiu butu netiksli.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 14:09)
user posted image

Dabar labai gražios spalvos wub.gif . Stebukliuk, o kodėl bijai kiek pašarpinti intikui? Vos vos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 14:09)

nesigąsdink mirksiukas.gif Man vis tiek paplaukęs kačiukas šiek tiek smile.gif

Pasiklydusi, šauniai komentuoji thumbup.gif Tą su jūra turiu su horizontu , tik man trijų sluoksnių pasirodė per daug smile.gif
Atsakyti
stebukle, tik pašarpinau (kai tokio dydžio foto, tai tikrai nemenkai) ir levels pastumdžiau su kontrastu. g.gif ir žiūriu dar šarpinti galima buvo truputi... g.gif

va tavo variantas
user posted image

ir mano g.gif
user posted image

o kačiukui irgi šarpo trūksta. kaip šarpini tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 22 balandžio 2008 - 13:27
Grazino man interneta cool.gif gerai kad pries balsavima, ir blogai, nes nezinau kaip balsuoti lotuliukas.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 22, 14:02)
Man gražiau atrodo apkarpytasis variantas. Šešėlis lyg dėmė, apsunkina visą nuotrauką.  Gėlytė labai daili. wub.gif  Kaip Tu taip nufotografavai, kad vazos beveik nesimatytų? Kad ji būtų tokia šviesi, o gėlė išliktų normalaus apšvietimo?  blush2.gif
As jau rasiau mirksiukas.gif ant palanges padariau balta fona, ijungiau saule bigsmile.gif ir viskas, po to kai verciau i j/b daugiau baltos spalvos pridejau, kai kur aisku nuklonavau blush2.gif O kodel gele tamsesne, nezinau g.gif ji ir pati tamsiai melynos spalvos.

Sansara, man tavo foto schmoll.gif tik berzas- kaip objektas is desines patinka.

Elina, maciau tik viena portreta su suniuku ir dukryte kur liezuvis iskistas. Man jis nuostabus 4u.gif

Koala, patiko pasiklydusios variantas, bet norisi daugiau erdves apacioje. Sepija siuo atvieju nepatinka.

Stebukle, dukrytei norisi daugiau erdves is desines, o siaip seimos albumui man normaliai. Del ryskumo jau sake, kai dedi cia gal sarpink g.gif nes lyg ir yra fokusas, bet truksta ryskumo.
Kates spalvos patinka, bet kad ryskumo vel truksta, gal pasarpink ir vel idek cia paziureti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 22, 15:13)
Dabar labai gražios spalvos wub.gif . Stebukliuk, o kodėl bijai kiek pašarpinti intikui? Vos vos? bigsmile.gif

Nebijau as pasarpint kai fotkinu su canon'u, tada buna viskas ok. O kai su situ fotografuoju, tada kompe nuotraukos atrodo persarpintos unsure.gif Viskas nesiuos siandien i lauka kita fotika, paziuresiu tada kas cia gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 22, 15:27)
Grazino man interneta cool.gif gerai kad pries balsavima, ir blogai, nes nezinau kaip balsuoti lotuliukas.gif
As jau rasiau mirksiukas.gif  ant palanges padariau balta fona, ijungiau saule bigsmile.gif ir viskas, po to kai verciau i j/b daugiau baltos spalvos pridejau, kai kur aisku nuklonavau blush2.gif O kodel gele tamsesne, nezinau g.gif  ji ir pati tamsiai melynos spalvos.

Atsiprašau... Nepastebėjau. doh.gif blush2.gif Dėkui, kad dar kartą aprašei. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 13:28)
Nebijau as pasarpint kai fotkinu su canon'u, tada buna viskas ok. O kai su situ fotografuoju, tada kompe nuotraukos atrodo persarpintos unsure.gif Viskas nesiuos siandien i lauka kita fotika, paziuresiu tada kas cia gausis unsure.gif

su šiuo šarpint daug labiau turbūt reik nei su canonu, kurio ir taip piešinys ryškus mirksiukas.gif
pašarpinau tavo kacių ir iš karto atsirado vaizdelis. todėl manau visa problema neteisingame šarpe. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti