Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stikline @ 2008 04 08, 08:56)
O manęs ten netraukia ieškoti kadrų  g.gif

Netraukia, tai netraukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 04 08, 10:59)
ten verta bandyti naktinę fotografiją smile.gif

Man tai ten ir diena nejauku unsure.gif Nakti tai jauciu apsiverkciau is baimes unsure.gif

O as radau labai grazia vieta netoli namu rolleyes.gif tik pazoras, nei vienos nuotraukos is ten neturiu unsure.gif cia yra tokia sena sena mokykla, buves dvaras, prudai aplinkui, senas senas tiltelis, gulbes, dideli medziai kur apsigyvene varnos, vien lizdai.... Bet dabar be savo tele objektyvo, nieko gero nenufotografuociau cry.gif
Atsakyti
Na, dedu dar viena nuotrauka komentarams. Dedu j/b. Kokia nuotaika jums kelia sita nuotrauka? Man tai atrodo kad vaikas issigandes, kazkokia baime, nejaukumas unsure.gif veliau idesiu spalvota palyginimui... na, bent man ziurint, spalvotoj ir j/b tam paciam kadre skiriasi nuotaikos unsure.gif gali taip but? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 08, 10:12)
Na, dedu dar viena nuotrauka komentarams. Dedu j/b. Kokia nuotaika jums kelia sita nuotrauka? Man tai atrodo kad vaikas issigandes, kazkokia baime, nejaukumas unsure.gif veliau idesiu spalvota palyginimui... na, bent man ziurint, spalvotoj ir j/b tam paciam kadre skiriasi nuotaikos unsure.gif gali taip but? g.gif

Aš matau greičiau liūdesį nei baimę. Lyg vaikas norėtų eiti toliau į mišką, bet kažkas (stovintis už kadro) šaulia eiti atgal. Lyg dabar vyksta apsisprendimas ar paklausyti ar eiti toliau ax.gif
Šitas j/b man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 08, 11:12)

Na, man tai čia matosi tokia emocija "hmm, kviečia. bet aš nenoriu eiti! ai, pastovėsiu, palauksiu. gal ką įdomaus pasiūlys. tada ir atlėksiu" smile.gif
o pačiai nuotraukai - tai pgl mane, kepurė išdegus. Gal dėl vertimo į JB?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 08 balandžio 2008 - 12:06
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 08, 11:12)

Man patinka. Ir nuotaika ir pati foto. Labai užneša į juostinukę, patinka j/b, tik man lyg šarpo per daug lens.gif
Atsakyti
Kepure isdegus 4u.gif ir sarpo per daug... va cia ka reiskia kai sarpinu sumazinta nuotrauka unsure.gif
Spalvota
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 08, 12:53)

Man ir spalvotoje ta pati emocija mergytės išliko. Vat, tik dabar supratau, kad j/b miškas baugus buvo, o spalvotam variante - to baugumo neliko smile.gif
Atsakyti
Stebukle, man j/b labiau patinka, nuotaika yra. Ir eiciau dar pries taisykles, kirpciau is desines, nors ir yra posukis ir ziuri ten, bet tada gautusi stipresnis ispudis, kad "hm, kvieciat,o as vis tiek pabegsiu i miska tongue.gif " ir spalvotai norisi kontrasto daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 08, 14:08)
Stebukle, man j/b labiau patinka, nuotaika yra. Ir eiciau dar pries taisykles, kirpciau is desines, nors ir yra posukis ir ziuri ten, bet tada gautusi stipresnis ispudis, kad "hm, kvieciat,o as vis tiek pabegsiu i miska tongue.gif " ir spalvotai norisi kontrasto daugiau.

kodėl prieš taisykles, juk jei nukirpsi dešinę, tai kaip tik atsiras daugiau erdvės toje pusėje, į kurią ji pasisukusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 04 08, 15:03)
Man ir spalvotoje ta pati emocija mergytės išliko. Vat, tik dabar supratau, kad j/b miškas baugus buvo, o spalvotam variante - to baugumo neliko smile.gif

va va, sita ir norejau pasakyt 4u.gif
QUOTE(Anasko @ 2008 04 08, 15:08)

g.gif nukirpk ir parodyk kaip ax.gif
o spalvotoj kontrasto didesnio nebus smile.gif nes pradzia pavasario ir tokios spalvos smile.gif
Atsakyti
Tik prasosi dar erdve is kaires

user posted image
Atsakyti