Na ką. Bandau komentuoti.
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 19:39)
Na si ta rodau is Traku kazkaip man nesiseka i j/b versti, lyg tamsoka.. gal reikejo pasviesint?arba nereikejo balto remo, nes dabar tai tikrai kontrastas nuotrauka padaro tamsia.
Nuotrauka patiko visai, tik vis dėlto norėtųsi mažiau pagrindo pirmame plane, nes jis šiek tiek atitraukia žvilgsnį nuo porelės ir Trakų pilies, o ir atsibosta tiiek daug. Patiko pati foto akimirka, pagautas kadras. Gražiai žiūrisi ir tie trys juodi stulpeliai dešinėje pusėje.
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 20:17)
o cia dar sis bei tas, truputi keiciau spalvas, ar nenusigrybavau?
Paprasta nuotrauka, Nesukelia emocijų...
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 20:24)
Nu įdedu dar vieną, užsikabliavau ant vertimo j/b
Gražu.Bet gal norėtųsi, kad paprikos apačia būtų kiek šviesesnė, nes dabar ten juoda dėmė ir dingsta paprikos forma.
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 20:42)
Dar vieną foto noriu parodyti Žinau , nelabai gerai kad žmogus išeina iš kadro, bet šiuo atveju man labai nemaišo :
Nežinau kodėl, bet man dar geriau atrodytų, jei matytusi horizontas, būtų fotografuota iš žemiau. Nuotrauka įdomi, jau kelintą kartą į ją žiūriu.
Patiko bangos ir vamzdio sunkumas, dydis, atrodo, tarsi jis prislėgtų visą foto savo svoriu.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 20, 20:55)
na jei jau tokie pageidavimai kontrastingai "paskenduolei" (kaip anasko pavadino ). prašau. jb variante galėjau palikti ir buteliukus šampūno fone, čia jie per daug atitraukia dėmesį.
Taip tikrai geriau žiūrisi.
Tik gal gražiau atrodytų jei nukirptum nuotraukos viršų, paliekant vien rožę? Nors nežinau, kad geriau taip, kaip ir yra.
QUOTE(Anasko @ 2008 04 20, 21:05)
Jusu teismui
Man gražiau atrodo apkarpytasis variantas. Šešėlis lyg dėmė, apsunkina visą nuotrauką. Gėlytė labai daili.
Kaip Tu taip nufotografavai, kad vazos beveik nesimatytų? Kad ji būtų tokia šviesi, o gėlė išliktų normalaus apšvietimo?
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 21:26)
O as prie sitos foto sedejau sedejau ir nebesuprantu ar ji bent kiek verta jusu demesio. tiesiog labai norejau parodyti tuos spindulius besiverziancius pro debesis. bet atrodo gavosi kazkokia padjelka
Mano manymu, spinduliai per toki ir nebeatkreipia į save tiek dėmesio. Paryškintas variantas labiau patiko.
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 15:28)
Sunku jau tarnyboje
Draugeliai
Pirma patiko. Tik atrodo šuniukas per daug prie krašto. Patiko spalvos, pasvirimas, šunukio snukutis. Iškart prisiminiau "Brisiaus galą"
. Matosi, kad šuo senas, tai sukuria gailesčio bangelę, bet spalvos neleidžia per daug nusiminti.
Antroji nuotrauka ne tokia įdomi.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 21, 19:48)
mano kiek pabrandinta foto.
Gražiai tie beržai atrodo. Kaip veidrodinis atspindys.
Spalvos įdomios, tik tas rudas krūmas viduryje labai blaško dėmesi. Patiko, pati idėja, vaizdas. Originalesnė nuotrauka, išsiskiria iš kitų.