Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(kooala @ 2008 04 21, 22:18)
Bandau pataisyt 4u.gif Ištiesinau, pašviesinau,  gal geriau? O kai skaičiau apie taisyklę ir žiūrėjau pavyzdžius tai mačiau ir briedį nufotografuotą kaip šios taisyklės pavyzdį, ne tik peizažus smile.gif user posted image

koala, vistiek- netvarka verysad.gif . Stulpas kreivas, spalvos išplaukusios, pilkos. Šunelis neryškus. Žinai, kirpčiau lauk tą stulpą iki pat mašinų stogų
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 21, 21:02)
Sansara,  O tas kairysis berželis tokią gražią secesijišką liniją turi  thumbup.gif 

lotuliukas.gif o tu manai, kodėl aš juos pastebėjau lotuliukas.gif tik dėl tos linijos kairiajame lotuliukas.gif
dariau daug su šia foto, rausvumą dangaus mačiau. atskirai kažko nereguliavau, matyt leveliai grybauja g.gif

kooala, galiu pagirt, kad šios foto kokybė palyginus su ankstesnėmis, tikrai neprilygstama... jau vien tuo, kad be blykstės, nenukarpytos ausys, uodegos ir t.t. tačiau dar pakankamai žema.
antras variantas tiesiai į šiukšliadėžę, nes tu nuėmei ne tamsumą, o kontrastą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 balandžio 2008 - 21:28
Kooala, o tu tik gyvūnus nori fotografuot išmokt g.gif Šiaip gal pabandyk pradžiai ką nors paprastesnio, nes gyvūnai nėra pats lengviausias objektas smile.gif Tiesiog kad jau fotografuojant apgalvoti kaip daiktas telpa į kadrą, apie horizonto tiesumą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 21:23)
koala, vistiek- netvarka verysad.gif . Stulpas kreivas, spalvos išplaukusios, pilkos. Šunelis neryškus. Žinai, kirpčiau lauk tą stulpą iki pat mašinų stogų

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 23:17)
blink.gif  eik tu. Atkapsčiau nuotrauką iš statybų parodos, netikėjau, kad ji kam tiktį galės blush2.gif
Bet tas remas tai man grubokas truputi ax.gif
o triuksmas patinka smile.gif
Atsakyti
Koala, kai sviesini, turi ir kontrasta padidinti smile.gif
bet to nors sunelio zvilgsniui palikta vietos, neresikia kad reikia taip nukapot kaire puse, ten taip pat reikia truputi erdves. o ir siaip, jei jau fotografuoji gyvunus, pamegink koki kita kampa, pvz manau sis suo geriau atrodytu jei butum fotografavus pritupus, efektyngiau atodytu dydis
Atsakyti
Sansara, labai grazus darbas su berzeliais rolleyes.gif

Elina, labai patiko dukrytes portretas, patiko labai, kad nuotraukoj matosi judesis... turbut kad vejas plaukus kedena rolleyes.gif Tik nuotrauka per aug isdidinta ikeliai, tai kokybe nuotraukos prastoka 4u.gif
Ritmo nuotrauka idomi, tas remelis labai tinka.

Niu ir as keliu nuotrauka, kad buciau ne tik kritike bet ir dalyve cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 00:58)
Niu ir as keliu nuotrauka
Matosi kad desinysis krastas buvo drastiskai kirptas, norint pasalint kokia tai detale, matyt ta raudona, o ji vis tik liko tongue.gif
kompoziciskai mergaite visiskai nugrusta i desine, kairej per daug erdves ir dar fokusas kazkur ne vietoj blink.gif
Atsakyti
Labas rytas visiems smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 13:28)
Ir mano savaitgalio gyvūnai:

Sunku jau tarnyboje
Draugeliai

O man pirma nuotrauka patiko, gal ir ne is amzinu vertybiu serijos, bet juk nebutina visalaik cia tik sedevrus kelti. Mes juk mokomes ir ieskom. Grazios spalvos ir tas pakrypes horizontas kaip ir netrukdo. Geras pavadinimas smile.gif
O antra foto nelabai, nes pernelyg buitine. Kaip kazkas sake, ivykis ir tiek.

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 13:59)
Aciu smile.gif
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios smile.gif

J/b variantas atrodo meniskesnis, nors spalvos sioje nuotrakoje labai grazios, ypac pilies ir dangaus. Bet is situ dvieju rinkciaus j/b smile.gif

Koala, kadangi jau kazkurios foto neberadau, nelabai zinau, ka pakomentuoti smile.gif as taisiulyciau pabandyti su mumis padaryti namu darbus, tada turesi konkretu tiksla dirbti. Jei nenoresi deti i konkursini albuma, gali ikelti namu darbus cia, gausi komentaru. Pabandyk mirksiukas.gif

Elina, dukrytes portreto nebepamaciau, o mano akimis ziurint, ritmas geras smile.gif tik ta juoda stora rema as nuimciau ir jei norisi remelio, uzdeciau koki lengvesni.

Stebukle, noretusi kad mergaite nebutu taip prie krasto prispausta ir kad nuotrauka butu ryskesne. O mergaites veiduko israiska patinka, net jei butu fotkintas vien veidukas is arti butu grazi nuotrauka smile.gif

O as noriu padekoti visiems pakomentavusiems mano nuotraukas. Buvo kazkaip labai nedrasu kelti ta portretuka, bet dabar labai dziaugiuosi, kad ikeliau, nes gavau geros kritikos. Aciu jums labai 4u.gif

Beje, sie namu darbai labai gausus thumbup.gif saunuoliai visi, smagu uzeiti i albuma smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 04 22, 08:59)
Beje, sie namu darbai labai gausus  thumbup.gif saunuoliai visi, smagu uzeiti i albuma smile.gif

drinks_cheers.gif net nežinau už ką reikės balsuot doh.gif Ką daryyyyyyyt ????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 21, 23:58)
Tik nuotrauka per aug isdidinta ikeliai, tai kokybe nuotraukos prastoka

Nuotraukos nedidinau g.gif . Dėl prastos kokybės nustebinai unsure.gif . Įpratau, kad kokybė nuotraukų visada gera, tik jau visa kita nuo manęs priklauso g.gif
Tuoj įkelsiu šitą foto, įdomu pačiai pasidarė unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 21, 23:58)

Niu ir as keliu nuotrauka, kad buciau ne tik kritike bet ir dalyve cool.gif
user posted image

Žinai, nuotrauka graži, bet vėl gi...šeimyniniam albumui blush2.gif . Man, tarkim, iki GERO kadravimo trūksta visur kampų: dėžės kampo, medžių viršūnių, net mergytei už nugaros norisi kiek daugiau erdvės g.gif . Dar trukdo paradinėje arkliuko pusėje užrašai unsure.gif . Aš , kaip visad doh.gif , turbūt būčiau traukusi mergytę iš arčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 22, 10:59)
drinks_cheers.gif net nežinau už ką reikės balsuot  doh.gif Ką daryyyyyyyt ????? lotuliukas.gif
As irgi doh.gif
Vakar sakiau, kad musiet uz Elina pabalsuociau, bet siandien prisipazistu, esu pasimetime.. tiek sauniu kadru ax.gif

Elina, ale ir pagauk tu man tokia akimirka doh.gif Mergaites zvigsnis NUOSTABUS! ir dar sunekas liezuvi iskises, gaila tik kad jis issiliejes smile.gif
Zodziu grazu smile.gif tik gal galva kiek per daug nukapota g.gif bet net nzn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 22 balandžio 2008 - 09:43