Labas rytas visiems
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 13:28)
Ir mano savaitgalio gyvūnai:
Sunku jau tarnyboje
Draugeliai
O man pirma nuotrauka patiko, gal ir ne is amzinu vertybiu serijos, bet juk nebutina visalaik cia tik sedevrus kelti. Mes juk mokomes ir ieskom. Grazios spalvos ir tas pakrypes horizontas kaip ir netrukdo. Geras pavadinimas
O antra foto nelabai, nes pernelyg buitine. Kaip kazkas sake, ivykis ir tiek.
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 13:59)
Aciu
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios
J/b variantas atrodo meniskesnis, nors spalvos sioje nuotrakoje labai grazios, ypac pilies ir dangaus. Bet is situ dvieju rinkciaus j/b
Koala, kadangi jau kazkurios foto neberadau, nelabai zinau, ka pakomentuoti
as taisiulyciau pabandyti su mumis padaryti namu darbus, tada turesi konkretu tiksla dirbti. Jei nenoresi deti i konkursini albuma, gali ikelti namu darbus cia, gausi komentaru. Pabandyk
Elina, dukrytes portreto nebepamaciau, o mano akimis ziurint, ritmas geras
tik ta juoda stora rema as nuimciau ir jei norisi remelio, uzdeciau koki lengvesni.
Stebukle, noretusi kad mergaite nebutu taip prie krasto prispausta ir kad nuotrauka butu ryskesne. O mergaites veiduko israiska patinka, net jei butu fotkintas vien veidukas is arti butu grazi nuotrauka
O as noriu padekoti visiems pakomentavusiems mano nuotraukas. Buvo kazkaip labai nedrasu kelti ta portretuka, bet dabar labai dziaugiuosi, kad ikeliau, nes gavau geros kritikos. Aciu jums labai
Beje, sie namu darbai labai gausus
saunuoliai visi, smagu uzeiti i albuma