mano kiek pabrandinta foto.
man nelabai patinka kai kurie aspektai. kadravimas kiek apačios kliūna.
bet sužavėjo beržai
su horizontu irgi ne pyragai, bet kažkaip jis man čia nelabai kliūna o gal tik stengiuosi pateisinti savo norą dėl beržų
degutės foto nesužavėjo šuniukas tuoj išriedės iš foto per nuokalnę, o miega antroji net kokybiškai kliūna. sujudėjimas, neryškumas
grethenn jb labiau patiko.
QUOTE(Sansara @ 2008 04 21, 19:48)
Man tai nelabai ypatinga as matyt pakirpciai smarkiai apacia ir palikciau tik berzus, kaip pagrindini akcenta, nes dabar tu akcentu 3
QUOTE(Sansara @ 2008 04 21, 18:48)
Man ši foto būtų labai sumažinant objektų kiekį iki minimumo. Aš ją tokią minimalistinę įsivaizduoju...Tik šiuo atveju reikėtų labai stipriai nukirpti apačią, kad nesimatytų tų kitų objektų, per daug nusikirptų.
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 14:28)
Patiko spalvos , pavadinimas, nuotaika
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 14:59)
Aciu
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios
Puiki nuotrauka, man- labai
Mano vaiko šiandieninis portretas
QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 21:29)
Mano vaiko šiandieninis portretas
Neturiu jokiu jokiu piekaistu taciau portretas ir tiekElina, tikrai turi suvokima, taip norisi, kad imtum fotografuoti ne tik seimos narius, jei patinka portretai, eik i gatve, gaudyk zmones, galu gale koki idomesni auto padaryk, juk nebutinai reikia save glamurinti
Sutikau štai tokį šunelį su šiaudu burnoj Aš pabandžiau trijų trečdalių taisyklę Kaip man gavosi ar nesigavo? Padidinu foto
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 21:04)
eik i gatve, gaudyk zmones, galu gale koki idomesni auto padaryk, juk nebutinai reikia save glamurinti
dėkui
QUOTE(kooala @ 2008 04 21, 21:32)
Už nugaros matosi stu;pas. Na, nelabai man foto. O ir maža baisiai
O kaip šita ritmui?
Elina , man portretukas patiko O čia ISO užkeltas vėl pas tave Ir ritmas geras , tik čia jau tas grūdas man nelabai ir rėmelis labai nepatinka
Vis norėjau parašyt, bet nelabai drąsu , tavo dukrytė nuotraukose kai stambiu planu tokia lyg didesnė , vyresnė atrodo nei yra iš tikrųjų, o kai mačiau gyvą, tai ji tokia smulkutė, nedidukė. Pabandyk savo nuotraukose tą jos smulkumą, tokį lyg ir trapumą parodyti, man atrodo turėtų gautis labai geros foto Ir vis pamenu tą foto kai jos sėdi su sese savo berods ir plepa, iš nugarų, vat ten metėsi kokia ji yra iš tikrųjų
Sansara, labai graži ta ruda spalva man O dangus čia natūraliai toks ružavas, ar darei ką nors su foto Vat prie tos sodrios gražios ryžos spalvos, ta rusva tokia man nelabai Ir kadravimas Centrinė kompozicija šiuo atveju man nea O tas kairysis berželis tokią gražią secesijišką liniją turi
Grethen, visai man ir spalvota graži
Degute, prie šuniukų foto nelabai ką ir turiu pridėti prie esamų komentarų
Vis norėjau parašyt, bet nelabai drąsu , tavo dukrytė nuotraukose kai stambiu planu tokia lyg didesnė , vyresnė atrodo nei yra iš tikrųjų, o kai mačiau gyvą, tai ji tokia smulkutė, nedidukė. Pabandyk savo nuotraukose tą jos smulkumą, tokį lyg ir trapumą parodyti, man atrodo turėtų gautis labai geros foto Ir vis pamenu tą foto kai jos sėdi su sese savo berods ir plepa, iš nugarų, vat ten metėsi kokia ji yra iš tikrųjų
Sansara, labai graži ta ruda spalva man O dangus čia natūraliai toks ružavas, ar darei ką nors su foto Vat prie tos sodrios gražios ryžos spalvos, ta rusva tokia man nelabai Ir kadravimas Centrinė kompozicija šiuo atveju man nea O tas kairysis berželis tokią gražią secesijišką liniją turi
Grethen, visai man ir spalvota graži
Degute, prie šuniukų foto nelabai ką ir turiu pridėti prie esamų komentarų
QUOTE(kooala @ 2008 04 21, 22:32)
Sutikau štai tokį šunelį su šiaudu burnoj Aš pabandžiau trijų trečdalių taisyklę Kaip man gavosi ar nesigavo?
Trecdaliu lyg ir gavosi, nors si taisykle kaip surpantu daugiau paizazam taikoma. gerai kad suns zvilgsniui palikai erdves. bet gi stulpas kaip krenta, reikia istiesinti, o ir tamsi baisiai QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 22:46)
O kaip šita ritmui?
Na man tai super, as matyt uz ja balsuociau QUOTE(Smiltis @ 2008 04 21, 22:02)
Elina , man portretukas patiko O čia ISO užkeltas vėl pas tave Ir ritmas geras , tik čia jau tas grūdas man nelabai ir rėmelis labai nepatinka
Labai dėkui. Mamai labai gera girdėt gražius pasakymus apie savo vaiką. Dukrytė tikrai nesmulki, ji storoka . Nežinau kodėl tau pasirodė smulki realiai. Ji smulkių kauliukų, tik patukusi. Sėdim ant dietos. O iš toliau ji neleidžia fotkinti, pilb\viuką slepia. Ji prie man keliant, apžiūri foto
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 22:06)
eik tu. Atkapsčiau nuotrauką iš statybų parodos, netikėjau, kad ji kam tiktį galės
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 21, 22:02)
Ne, ISO- 100, aš jį su avyttes pluginu kartais užkeliu, kuomet jb tvarkau. Man kartais patinka , nuotraukytė taip truputį į juostinukę panaši lieka
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 22:06)
Trecdaliu lyg ir gavosi, nors si taisykle kaip surpantu daugiau paizazam taikoma. gerai kad suns zvilgsniui palikai erdves. bet gi stulpas kaip krenta, reikia istiesinti, o ir tamsi baisiai
Bandau pataisyt Ištiesinau, pašviesinau, gal geriau? O kai skaičiau apie taisyklę ir žiūrėjau pavyzdžius tai mačiau ir briedį nufotografuotą kaip šios taisyklės pavyzdį, ne tik peizažus
QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 22:15)
Dukrytė tikrai nesmulki, ji storoka . Nežinau kodėl tau pasirodė smulki realiai. Ji smulkių kauliukų, tik patukusi. Sėdim ant dietos. O iš toliau ji neleidžia fotkinti, pilb\viuką slepia. Ji prie man keliant, apžiūri foto
Ne nutukusi, o vaikiškai putli Nu žinai žiemą, su paltuku tokiu dailiu buvo, tai jokio nutukimo aš tikrai nemačiau. Matosi kad žandukai papurę, bet juk vaikas dar Pamatytum mano kaulų vyniotinį, tai sakytum geriau jau putlesnis vaikas Gėda vasarą ir į pliažą vestis, jaučiu aplinkiniai galvoja kad valgyt neduodam O tu dukrytę aprenk gražiai ir nesimatys to pilvuko. Nu ji toks fainas modeliukas ir leidžiasi fotografuojama, tai kažkaip norisi ją įvairesnę pamatyt