Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

mano kiek pabrandinta foto.
man nelabai patinka kai kurie aspektai. kadravimas kiek apačios kliūna.
bet sužavėjo beržai blush2.gif
su horizontu irgi ne pyragai, bet kažkaip jis man čia nelabai kliūna g.gif o gal tik stengiuosi pateisinti savo norą dėl beržų lotuliukas.gif
user posted image

degutės foto nesužavėjo blush2.gif šuniukas tuoj išriedės iš foto per nuokalnę, o miega blush2.gif antroji net kokybiškai kliūna. sujudėjimas, neryškumas

grethenn jb labiau patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 balandžio 2008 - 17:50
QUOTE(Sansara @ 2008 04 21, 19:48)
Man tai nelabai ypatinga ax.gif
as matyt pakirpciai smarkiai apacia ir palikciau tik berzus, kaip pagrindini akcenta, nes dabar tu akcentu 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 21, 18:48)

Man ši foto būtų labai wub.gif sumažinant objektų kiekį iki minimumo. Aš ją tokią minimalistinę įsivaizduoju...Tik šiuo atveju reikėtų labai stipriai nukirpti apačią, kad nesimatytų tų kitų objektų, per daug nusikirptų.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 14:28)
Ir mano savaitgalio gyvūnai:

Sunku jau tarnyboje

user posted image

Patiko spalvos wub.gif , pavadinimas, nuotaika

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 14:59)
Aciu smile.gif
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios smile.gif

user posted image

Puiki nuotrauka, man- labai 4u.gif

Mano vaiko šiandieninis portretas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 21:29)
Mano vaiko šiandieninis portretas
Neturiu jokiu jokiu piekaistu smile.gif taciau portretas ir tiek
Elina, tikrai turi suvokima, taip norisi, kad imtum fotografuoti ne tik seimos narius, jei patinka portretai, eik i gatve, gaudyk zmones, galu gale koki idomesni auto padaryk, juk nebutinai reikia save glamurinti smile.gif
Atsakyti
Sutikau štai tokį šunelį su šiaudu burnoj biggrin.gif Aš pabandžiau trijų trečdalių taisyklę ax.gif Kaip man gavosi ar nesigavo? blush2.gif Padidinu foto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 21 balandžio 2008 - 20:56
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 21:04)
eik i gatve, gaudyk zmones, galu gale koki idomesni auto padaryk, juk nebutinai reikia save glamurinti smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(kooala @ 2008 04 21, 21:32)
Kaip man gavosi ar nesigavo? blush2.gif
user posted image

Už nugaros matosi stu;pas. Na, nelabai man foto. O ir maža baisiai

O kaip šita ritmui? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Elina , man portretukas patiko thumbup.gif O čia ISO užkeltas vėl pas tave g.gif Ir ritmas geras , tik čia jau tas grūdas man nelabai ir rėmelis labai nepatinka smile.gif

Vis norėjau parašyt, bet nelabai drąsu blush2.gif , tavo dukrytė nuotraukose kai stambiu planu tokia lyg didesnė , vyresnė atrodo nei yra iš tikrųjų, o kai mačiau gyvą, tai ji tokia smulkutė, nedidukė. Pabandyk savo nuotraukose tą jos smulkumą, tokį lyg ir trapumą parodyti, man atrodo turėtų gautis labai geros foto smile.gif Ir vis pamenu tą foto kai jos sėdi su sese savo berods ir plepa, iš nugarų, vat ten metėsi kokia ji yra iš tikrųjų wub.gif

Sansara, labai graži ta ruda spalva man thumbup.gif O dangus čia natūraliai toks ružavas, ar darei ką nors su foto g.gif Vat prie tos sodrios gražios ryžos spalvos, ta rusva tokia man nelabai unsure.gif Ir kadravimas schmoll.gif Centrinė kompozicija šiuo atveju man nea unsure.gif O tas kairysis berželis tokią gražią secesijišką liniją turi thumbup.gif

Grethen, visai man ir spalvota graži smile.gif

Degute, prie šuniukų foto nelabai ką ir turiu pridėti prie esamų komentarų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 21 balandžio 2008 - 21:04
QUOTE(kooala @ 2008 04 21, 22:32)
Sutikau štai tokį šunelį su šiaudu burnoj biggrin.gif Aš pabandžiau  trijų trečdalių taisyklę ax.gif Kaip man gavosi ar nesigavo? blush2.gif 
Trecdaliu lyg ir gavosi, nors si taisykle kaip surpantu daugiau paizazam taikoma. gerai kad suns zvilgsniui palikai erdves. bet gi stulpas kaip krenta, reikia istiesinti, o ir tamsi baisiai blink.gif

QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 22:46)
O kaip šita ritmui? blush2.gif
Na man tai super, as matyt uz ja balsuociau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 21, 22:02)
Elina , man portretukas patiko  thumbup.gif O čia ISO užkeltas vėl pas tave  g.gif Ir ritmas geras , tik čia jau tas grūdas man nelabai ir rėmelis labai nepatinka  smile.gif

Vis norėjau parašyt, bet nelabai drąsu  blush2.gif , tavo dukrytė nuotraukose kai stambiu planu tokia lyg didesnė , vyresnė atrodo nei yra iš tikrųjų, o kai mačiau gyvą, tai ji tokia smulkutė, nedidukė. Pabandyk savo nuotraukose tą jos smulkumą, tokį lyg ir trapumą parodyti, man atrodo turėtų gautis labai geros foto  smile.gif Ir vis pamenu tą foto kai jos sėdi su sese savo berods ir plepa,  iš nugarų, vat ten metėsi kokia ji yra iš tikrųjų  wub.gif

Labai dėkui. Mamai labai gera girdėt gražius pasakymus apie savo vaiką. Dukrytė tikrai nesmulki, ji storoka verysad.gif . Nežinau kodėl tau pasirodė smulki realiai. Ji smulkių kauliukų, tik patukusi. Sėdim ant dietos. O iš toliau ji neleidžia fotkinti, pilb\viuką slepia. Ji prie man keliant, apžiūri foto smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 22:06)

Na man tai super, as matyt uz ja balsuociau  blink.gif

blink.gif eik tu. Atkapsčiau nuotrauką iš statybų parodos, netikėjau, kad ji kam tiktį galės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 21, 22:02)
Elina , man portretukas patiko  thumbup.gif O čia ISO užkeltas vėl pas tave 

Ne, ISO- 100, aš jį su avyttes pluginu kartais užkeliu, kuomet jb tvarkau. Man kartais patinka blush2.gif , nuotraukytė taip truputį į juostinukę panaši lieka
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 22:06)
Trecdaliu lyg ir gavosi, nors si taisykle kaip surpantu daugiau paizazam taikoma. gerai kad suns zvilgsniui palikai erdves. bet gi stulpas kaip krenta, reikia istiesinti, o ir tamsi baisiai  blink.gif

Bandau pataisyt 4u.gif Ištiesinau, pašviesinau, gal geriau? O kai skaičiau apie taisyklę ir žiūrėjau pavyzdžius tai mačiau ir briedį nufotografuotą kaip šios taisyklės pavyzdį, ne tik peizažus smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 21 balandžio 2008 - 21:24
QUOTE(Elina @ 2008 04 21, 22:15)
Dukrytė tikrai nesmulki, ji storoka verysad.gif . Nežinau kodėl tau pasirodė smulki realiai. Ji smulkių kauliukų, tik patukusi. Sėdim ant dietos. O iš toliau ji neleidžia fotkinti, pilb\viuką slepia. Ji prie man keliant, apžiūri foto smile.gif

Ne nutukusi, o vaikiškai putli mirksiukas.gif Nu žinai žiemą, su paltuku tokiu dailiu buvo, tai jokio nutukimo aš tikrai nemačiau. Matosi kad žandukai papurę, bet juk vaikas dar wub.gif Pamatytum mano kaulų vyniotinį, tai sakytum geriau jau putlesnis vaikas smile.gif Gėda vasarą ir į pliažą vestis, jaučiu aplinkiniai galvoja kad valgyt neduodam lotuliukas.gif O tu dukrytę aprenk gražiai ir nesimatys to pilvuko. Nu ji toks fainas modeliukas ir leidžiasi fotografuojama, tai kažkaip norisi ją įvairesnę pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti