Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 04 21, 10:59)

Klaipėdietės , gal kada visgi jau galim surengt kokį išvažiuojamąji fotoplenerą  rolleyes.gif  rolleyes.gif .. laikas būtų jau ir man į rankas fotoaparatą paimt .. cool.gif o gal kas, jei savatgaliui susibėgtume, ir iš kitų miestų prisijungs  smile.gif

Aš savaitgalį planuoju važiuot į Plungę, šunų parodą bigsmile.gif . Gal ten kokių foto padarysiu, nes jau pas mane vienas per tą patį doh.gif . Nors....vėl šunys blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 21, 10:59)

Klaipėdietės , gal kada visgi jau galim surengt kokį išvažiuojamąji fotoplenerą  rolleyes.gif  rolleyes.gif .. laikas būtų jau ir man į rankas fotoaparatą paimt .. cool.gif o gal kas, jei savatgaliui susibėgtume, ir iš kitų miestų prisijungs  smile.gif

Planuoju Klaipėdikėn traukti per gegužės šventes - 1 atvažiuot, 5 išvažiuot. Smagu būtų susitikti, pafotkint kartu. Gal pavyks vaikus seneliui primesti kokiam pusdieniui bigsmile.gif

Einu darbą dirbt ax.gif komentuot praleistas fotkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 12:46)
Planuoju Klaipėdikėn traukti per gegužės šventes - 1 atvažiuot, 5 išvažiuot. Smagu būtų susitikti, pafotkint kartu. Gal pavyks vaikus seneliui primesti kokiam pusdieniui  bigsmile.gif

Einu darbą dirbt  ax.gif komentuot praleistas fotkes smile.gif

kol kas aš šventėm nieko neplanuoju .. super būtų susimatyt bigsmile.gif gal dar kas planuojat link mūsų traukt smile.gif
Atsakyti
geguzes 3 ir pora dienu po to ir mes planuojam Palangoj but mirksiukas.gif
Atsakyti
Mylia, labai patiko tavo pirmoji pavasario foto, saunuole. Vataitau visai neblogai pradziai, tik norisi svaresnio antro plano. Portretas, taip pat patiko, ypac suo, tikrai matosi kad pasiilgo. Kiti techniniai trukumai jau aptarti smile.gif

Koala, nebutu zoles, nebutu rago augancio is galvos ir idealiausiai jei nebutu laidu, butu visai nieko

Smiltis,1paprika man neryski g.gif o 2 geriau ziurisi

Grethen patiko Trakai.Asfaltas netrukdo, labai mano akiai gera kompozicija, nors tas asfaltas ir neduoda grozi, bet kazkoki balansa ir idomuma inesa. O antra foto schmoll.gif man neidomi

Visu nuotrauku nekomentavau ax.gif tik tas kurios istrigo smile.gif

O as jusu pagalba vakar kiek pakoregavau savo gele, ir man atrodo gavosi +/- neblogai blush2.gif Aciu uz konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 18:53)
1. Uždėjau daugiau kontrasto, gal geriau šiek tiek?  ax.gif
2. "Keliaujantys akmenys"
3. Dar turiu tokią ritmo foto ax.gif

1. Pgl mane perkontrastinta - katinui po kaklu išdegę, letenėlių galai taip pat. Patiko katino akys - jau tokios apvalios smile.gif
2. Gal kaip nors sukti kadrą reiktų? Pvz eitų akmenys iš kairio apatinio krašto į viršutinį dešinį?
3. Ritmas - ir stulpeliai, ir tie krūmų fragmentai.

QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 18, 19:51)
Nu ikelsiu ir cia savo Paryziaus. Matau pasvyrusias foto, kai kur nukapotas kojas, kai kur slubuojancias kompozicijas (tiek dar matau), bet si karta nieko nenorejau taisyti, palikau ta savo juosta kaip buvusia. Svarbiausia buvo nuotaika, tikiuos, nors tiek pavyko perteikt. Kritikuot galima - ypac jeigu atrodo, kad visai be reikalo svaigstu as del tos juostos g.gif

Svarbiausia šiuo atveju - malonūs prisiminimai. O kai jie dar ir įamžinti, tai išvis liuks smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 19, 09:21)
Degutės medelis puikios kokybės foto. nėra ko ir kabinėtis. koks objektyvas čia buvo naudotas? nes piešimas super ryškus  thumbup.gif miestų panoramų aš nemoku fotografuot ir nelabai jos mane traukia, kaip foto rūšis, todėl visada susilaikau nuo komentarų  4u.gif

50-tukas čia. Kol kas tik su juo viską fotkinu.

QUOTE(Anasko @ 2008 04 19, 11:33)
Kaip jus manot, cia ritmas 4u.gif

Ritmas, tik lb sunkus kadras. Kažkaip nesižiūri.

QUOTE(Vataitau @ 2008 04 19, 14:02)
Pavarčiau jūsų forumą ir TAIP užsikabinau, todėl neiškenčiu neparašiusi...

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 19, 17:35)
O kaip jums tokios foto?  g.gif  Įdėjau tik, kad paklausti, nes suprantu, kad čia jau vien su ryškumu tragiška.  doh.gif  Bet šiaip, jums sako ką nors tokios nuotraukos ar atrodo bevertės? Tiesiog įdomi nuomonė.  4u.gif

Jei kokybiškai atlikta, viskas apgalvota būtų, tai nebūtų bevertė.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 19, 20:40)

Tai pasitelkiau fantazijos likučius ir padariau ją "senovišką", jokiais kitais variantais neryškumas netiko.  biggrin.gif

Šiaip labai tiktų, jei ne vaikiškas dviratukas su bėgiais smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 19, 22:27)
1. mano rožinė fotosesija, t.y. rožės fotosesija biggrin.gif
norėjau šią foto dėt į ritmą, bet labai jau jis neritmingas  lotuliukas.gif nors ir žavus...
2. ši nupilkinta specialiai. kažkodėl kontrasto šiandien man nesinori, matyt nuotaika tokia, dramatiškiausiai man žiūrisi spalvota, ale ten visas nešveistos, amžiaus senumo vonios grožis pasimato  lotuliukas.gif
3. ši irgi nušvelninta spec  blush2.gif

1. Rožė tai patiko. Tokia tikra, gyva atrodo ir tokia sultinga ax.gif
2. Nesuprantu, kam šitoj fotkėj reikalingi vonios fragmentai? O ypač spalvotam variante?
3. Vaikiukas pgl mane per daug apkarpytas.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 19, 23:29)
Dedu nuotrauka komentarams ir kritikai...

Mielas kadras. Nesikritikuoja smile.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 20, 00:20)
1.bandziau fotografuoti Vilniu:
2.Dar bandziau "padaryt" bites majos Vilniu, bet irgi kazkas ne ypac

1. Per daug visko - balų, linijų.
2. Spalvų grynumo trūksta.

QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 12:42)

Savaitgali ieskojau saules, spalvu ir pavasario...
1.
2.
3.Seseliu voratinklis

1 ir 2 liuks - spalvingos, ryškios. Radai, ko ieškojai smile.gif
3. Dar jei koks voras ta siena ropotų bigsmile.gif

QUOTE(Vataitau @ 2008 04 20, 14:22)
Labai noriu įdėt vieną vakarykštę foto, kurią fotografavau, pasiskaičius pirmąją fotografijos temą. Stengiausi laikytis "trečdalio" taisyklės... Nors jums jaučiu jau tas seniai nebeįdomu...

Labai mažiukė, sunku ką pasakyti. Ir fone per daug visko - žolė, šakelės. Ir spalvų trūksta.

QUOTE(kooala @ 2008 04 20, 15:17)
As ir skaiciau pradziamoksli 4u.gif  As pabandziau fotografuot pagal ta taisykle, kad aplink nuotrauka butu lyg remeslis blush2.gif 

Nieko gero - žolė didelė ir neryški, ji visai ne rėmelis. Toliau per tamsu, sunku įžiūrėti. Plius pagrindinis objektas blynu uždengtas doh.gif Tai kam rodyt foto, jei jos nenori rodyt?

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 15:30)
Paprika stiebias į šviesą  smile.gif

O jei dar to šešėlio fragmentaukas ant paprikos ax.gif Dabar lyg ir yra atspindys ant jos, bet nesusišaukia linijomis su šešėliu ant sienos.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 20, 17:08)
Šiandien prie Pažaislio buvom. Nelabai kas, nes teko fotoaparatą dalintis tryse. doh.gif 
1.
2.O čia dar viena į mano "pasendintų foto" draugiją.  biggrin.gif 

1. Tvarkingai nufotografuota. Tik nieko įdomesnio nesimato. Nors dangus koks įdomus būtų buvęs..
2. Ši pasendinta gal labiau tinkama.

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 18:39)
Na si ta rodau is Traku smile.gif kazkaip man nesiseka i j/b versti, lyg tamsoka.. gal reikejo pasviesint?  g.gif arba nereikejo balto remo, nes dabar tai tikrai kontrastas nuotrauka padaro tamsia.

Na pgl mane, nuotrauka visai ne tamsi. Visai gerai žiūrisi. Kažin, kaip spalvota atrodytų? Juk dangus įdomus.

QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 18:50)

Nelabai ką galiu ir pasakyti apie šią foto. Viskas jau išsakyta.

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 19:17)
o cia dar sis bei tas, truputi keiciau spalvas, ar nenusigrybavau?  blink.gif

Ir vyriškis nusisukęs, ir laivas apkarpytas labai. Bet spalvos malonios. Ir tas medžių šešėlis patinka smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 19:42)
Dar vieną foto noriu parodyti  smile.gif Žinau , nelabai gerai kad žmogus išeina iš kadro, bet šiuo atveju man labai nemaišo  g.gif

Man labai pilka atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 04 20, 20:05)

Jusu teismui 4u.gif

Jau kūdroj apžiūrėjau. Įdomiai pateikta. Man labai patiko bigsmile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 20:26)

O as prie sitos foto sedejau sedejau ir nebesuprantu ar ji bent kiek verta jusu demesio. tiesiog labai norejau parodyti tuos spindulius besiverziancius pro debesis. bet atrodo gavosi kazkokia padjelka

Nebesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 21 balandžio 2008 - 12:52
Ir mano savaitgalio gyvūnai:

Sunku jau tarnyboje

user posted image

Draugeliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 14:56)
Na pgl mane, nuotrauka visai ne tamsi. Visai gerai žiūrisi. Kažin, kaip spalvota atrodytų? Juk dangus įdomus.
Aciu smile.gif
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios smile.gif

user posted image

Papildyta:
Tik horizonta pamirsau istiesinti ax.gif

Degute, man pirmoji jausminga, horizontas kreivas visai tinka, bet man jis per drastiskai kreivas smile.gif
antrojoj pagautas smagus momentas, techniskai gerai, bet daugiau nieko.. nekelia emociju schmoll.gif
Atsakyti
labukas, as gal ne i tema visai, soirriukas, bet nezinau kur ieskot patarimu, kur apie fotoaparatus kalba, tai daugiau apie megejiskus, o as dairausi profesionalesnio blush2.gif tad gal kas patartumete, koks aparatas tikrai nenuviltu blush2.gif Svarstau apie Canon ax.gif buciau dekinga uz patarimus i az smile.gif
Atsakyti
Degute, man suo labiau spalvotas patinka. Tik gaila kad ryskumo zona baigiasi iki akuciu rolleyes.gif ir dar norisi daugiau vietos is desines. O antra foto rolleyes.gif tiesiog foto 4u.gif

Grethenn, man j/b geriau ziurisi, nors spalvos neblogos.

Rudaake, as turiu Canon eos 400 ir laaaabai patenkinta 4u.gif aisku kai dabar suprantu siek tiek daugiau, norisi kiek geresniu funkciju, bet ir kaina bus kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 21 balandžio 2008 - 15:27
Niu ir pripliurpet unsure.gif Nespeju smile.gif

Istrigo sansara roze... ta kur vonioj... buciau nepagailejus ipilt pieno litra.. smile.gif Ko nepadarysi del gero kadro smile.gif

kitos jau apkiskutuotos, tai nesikartosiu.
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 21, 15:59)
Aciu smile.gif
dedu spalvota.. truputi gaunasi makalyne mano manymu, nebelieka tos romantiskos dvasios smile.gif

user posted image

mintis grazi. bet fotografuociau kitu rakursu ir tiek bereiksmio ploto nepalikciau pirmam plane.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 04 21, 15:28)
Ir mano savaitgalio gyvūnai:

Sunku jau tarnyboje

user posted image

Draugeliai

user posted image

1, patinka, gal tik erdves noretusi kokia 1 cm. Patinka kreiva nuotrauka. tik va pavadinimas, as to nematau nuotraukoj, as matau nuotraukoj suniuka sapnuojati(tokias emocijas kelia pasvirimas).

2, ivykis ir viskas smile.gif
Atsakyti