Sansara, spalvota man daug, daug geriau Ir vonia visai nemaišo, netgi atvirkščiai sakyčiau, tik kadravimo truputėlį kitokio šiek tiek norėtųsi, bet įsivaizduoju kad tai ne taip jau lengva bute vonioj padaryt
Smiltis, man patinka kad iseina is kadro lyg begtu nuo nuobodaus gyvenimo, o jau ten uz to vamzdzio prasideda tikras gyvenimas.
Jusu teismui
Papildyta:
Sansara, man spalvotai liuks geriau ziurisi, dabar jau tikrai paskenduole
Labai geru nuotrauku siandien cia uzderejo, jei bus laiko, pakomentuosiu vakare
Jusu teismui
Papildyta:
Sansara, man spalvotai liuks geriau ziurisi, dabar jau tikrai paskenduole
QUOTE(Anasko @ 2008 04 20, 20:05)
Smiltis, man patinka kad iseina is kadro lyg begtu nuo nuobodaus gyvenimo, o jau ten uz to vamzdzio prasideda tikras gyvenimas.
....
....
Oho kaip įdomiai tu čia išlankstei
....
aha , aš ir rytoj planuoju komentuot, nes darbe nuotraukų deja kelt negaliu
Taviškė gėlytė, suprantu , kad bandai parodyt įdomiau, bet dabar apačioj tas atspindys kaip kliaksas koks Gal geriau būtų jei tas butelys labiau išryškintas būtų
QUOTE(Sansara @ 2008 04 20, 20:55)
prašau.
O man taip labiau patinka, man patinka rozes ir aprudijusios vonios kontrastas QUOTE(Anasko @ 2008 04 20, 21:05)
Jusu teismui
Na man irgi ten kleckas, va cia gaunas sviestas sviestuotas, taip man butu geriau bet siaip smagi nuotrauka, as tai sitaip niekaip nesugebeciau
O as prie sitos foto sedejau sedejau ir nebesuprantu ar ji bent kiek verta jusu demesio. tiesiog labai norejau parodyti tuos spindulius besiverziancius pro debesis. bet atrodo gavosi kazkokia padjelka
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 18:32)
Nu tai tada viskas liuks juk kad ir kaip kiti bekritikuotu, vis delto fotografuojam del saves
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 04 20, 18:55)
Mylia, man visai neblogas portretukas. kontrasto užtenka mano akims tikrai tik drąstiškai apkarpyčiau. kairę nurėžčiau ties medeliu tuo šalia šuniuko. ir tada apačią kiek pakirpčiau. ir namas nekristų į akis. net šuniuko letenėlę tam paaukočiau ir kokybė man sąlyginai tinka, šešėlis tik nepatinka tarp šuns ir žmogaus. patinka ir emocija.
ania? gerai, pasibandysiu pakarpyti, aciu
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 19:26)
O as prie sitos foto sedejau sedejau ir nebesuprantu ar ji bent kiek verta jusu demesio. tiesiog labai norejau parodyti tuos spindulius besiverziancius pro debesis. bet atrodo gavosi kazkokia padjelka
gal tie spinduliukai gavosi truputi per toli kad taptu pagrindiniu objektu...? nes pirmiausia demesys krenta i elektros stulpus... nors net nezinau, tegul pasisako kompetentingesni fotografai
O namų darbų kad pagausėjo
NU ką iš mano šiandieninio fotografavimo visą dieną , vienas pusėtinas kadras Turbūt ir su tiek reikia džiaugtis Šiaip negaliu atsidžiaugti savo nauju objektyvu- 16-80 Nu man tai ženkliai skiriasi nuo mano kitinio
NU ką iš mano šiandieninio fotografavimo visą dieną , vienas pusėtinas kadras Turbūt ir su tiek reikia džiaugtis Šiaip negaliu atsidžiaugti savo nauju objektyvu- 16-80 Nu man tai ženkliai skiriasi nuo mano kitinio
QUOTE(Sansara @ 2008 04 20, 21:39)
Grethen, man norisi šiandien dramos danguje tikiuos nesupyksi, kad pasintetinau kiek. bet jei jau tokia foto, reikia ją daryt nekasdieniška, tik tada kabins
Tikrai nepykstu, visda prasom vaizdine medziaga geriau veikia nei zodine, o is lengviau paimt, padaryt ir parodyt, o ne aiskint.o drama tai as jau ooo kokia padariau palyginus kokia buvo foto
taip kad dariau dariau visokiu fintu su PS ir pabijojau persistengti, bet pasirodo nepersistengiau
QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 21:41)
gal tie spinduliukai gavosi truputi per toli kad taptu pagrindiniu objektu...? nes pirmiausia demesys krenta i elektros stulpus... nors net nezinau, tegul pasisako kompetentingesni fotografai
teisybe, nors ir elektros laidai man tie faini net nezinau kur cia tas akcentas
Anasko, visai smagus tavo pabandymas - domina, kaip padaryta - islaikymas, iso, fonas? apatines dalies nepalikciau, bet kipciau ne taip drastiskai, kaip cia siule - tiesiog apacia, paliekant ta pacia erdve desinej ir apacioj to baltumo kiek imanoma - beveik kvadratas lyg gaunasi.
Trakai buvo visai saunus - ypac kadravimas, kiek tamsoka.
portretas moteriskes su sunim - mielas, ypac, jeigu pazisti zmogu. tamsokas ir seseliai kliuna, bet jau rase. noretusi max atvertos diafragmos, tiesiog prieiciau arciau vietoj zoominimo, ir butu imanoma.
sansaros spalvota paskenduole man kzk neestetiskai atrode toj vonioj, j/b gerai viska maskavo.
Trakai buvo visai saunus - ypac kadravimas, kiek tamsoka.
portretas moteriskes su sunim - mielas, ypac, jeigu pazisti zmogu. tamsokas ir seseliai kliuna, bet jau rase. noretusi max atvertos diafragmos, tiesiog prieiciau arciau vietoj zoominimo, ir butu imanoma.
sansaros spalvota paskenduole man kzk neestetiskai atrode toj vonioj, j/b gerai viska maskavo.
Gaziulka, ant balto fono ant palanges, labai norejau kad butu kuo sviesiau, po to j/b ir dar kontrasta iki sviesumo uzkeliau. Iso 100, f1,8 islaik 1/1600
Pabandysiu dar kitus apkirpimo variantus Grethen irgi neblogai ziurisi. Smiltis man kaip tik norejosi kad butu lengvumas, todel ir balinau su kontrastu ta buteliuka
Pabandysiu dar kitus apkirpimo variantus Grethen irgi neblogai ziurisi. Smiltis man kaip tik norejosi kad butu lengvumas, todel ir balinau su kontrastu ta buteliuka