Ir noriu si ta pasakyti apie jusu nuotraukas
is senesniu kadru labai istrigo
Elinos mergaite hamake: nerealios spapvos, mergaites sypsena, nuotraukos kokybe, labai labai patiko
Del
Grethenn auto: trukumai jau buvo isvardinti, tad noriu tik pasakyti, kad esi labai grazi mergina, nereikia ir glamurinti
emocijos, pozavimas patiko, o su kokybe tikrai susitvarkysi. Pati saves fotografuoti dar nebandziau, bet tikiu, kad tai padaryti gerai tikrai nelengva
Pasiklydusi, sveikinu, kad ieskai kazko idomaus. Su laiku tikrai rasi
kadangi buvo nemazai tavo nuotrauku, visu si karta nebeaptarsiu
Sansara, raudonos rozes puiki kokybe, pamaciusi pirmiausia pagalvojau, kad plastmasine
Norint tiktu ir i ritmo tema. Ir maziukas uostantis roze patiko, tik noretusi daugiau kontrasto
californiagirl, nuotrauka labai patiko, nepastebiu jokiu neigiamu niuansu
bald.nomad, Vilniaus panoramoje truksta ryskumo (beje, is kurios cia vietos fotografuota, siaip smalsu
), manau geresniu oru ir nuotrauka geriau atrodytu. O atvaizda baloj gerai pamatei, tik labai maiso tas dviraciu takelio zenklas.
Vaitaitau, trecdaliu taisykle supratai gerai, bet nuotraukoje truksta ryskumo. Nors velgi, galbut ta tuscia erdve desineje kazkiek kliuva, galetu sakele pagal trecdaliu taisykle prasideti kaireje nuotraukos puseje, eiti kiek istrizai, o kokia nors jos virsunele siek tiek persisverti i desine, galbut atrodytu harmoningiau nei visa esanti vienoje foto puseje, bet cia jau mano subjektyvus pasvarstymai
koala, tavo paskutineje nuotraukoje per daug objektu, keli skirtingi objektai sudeti i viena foto ir nebeaisku, kas yra pagrindinis ir ka tu nori parodyti. Zole pirmame plane daugiau maiso ir uzstoja vaizda, nei atlieka remelio funkcija
Smiltis, paprika man patinka, kokybiska, gal iki geros tirmo temos ispildymo kazko truksta, bet pati nuotrauka idomi
Pasiklydusi, bandyk komentuoti, tai irgi gana geras budas mokytis
Tavo Pazaislis atrodo daugiau kaip turistine foto, kai nori parodyti ka matei, siaip kokybiska, ir j/b man patiko. O sendintoje kliuva tai, kad vaikai siuolaikiniai, o nuotrauka 'sena', galbut nelabai derinasi
Grethenn, kompoziciskai nuotrauka man patinka, idomus kampas, bet cia kliuva tai, kad didziausia nuotraukos dali uzima kazkoks betonas, kuris pats savaime visiskai nera grazus ar idomus. Cia jis tarunauja kompozicijai, taciau noreturi, kad jis butu grazesnis. Jei butu koks nors medinis tiltelis ar pan...
Beje, sveikinu gavus slaptazodi