Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 17:39)
arba nereikejo balto remo

is tiesu, nereikejo to balto klecko ir dar nepagailejai, toki rieba uzdejai. Nera labai kontrastingo vaizdo, del to remas ne tinka, nei patinka siam kadrui.
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 17:50)
Pasiilgau

namas kaip namas.
Pati teisingai ivertinai si kadra. Seimos albumo nuotrauka. Buciau fotografaves su blicu, kad taip seseliai netrikdytu akiu prie suns ir zando.
Kad suo kazkaip isradingai laizytu seimininke, kazka kita dartu, tumet, mano nuomone, tas ilgesys butu akivaizdesnis. dabar tiesiog nekabina.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 19:50)
Noriu parodyti viena portreta.
Man noretusi truputi dauigau kontrasto ir kitokio kadravimo, tos ardves uz moteriskes su suniuko daugiau nei jos pacios, reiktu akcentuoti labiau jos veida ir suniuka, norejau parodyt kaip isivaizduoju, bet kazkodel neatsidaro nuotruaka su PS smile.gif siaip labai miela suniuko israiska rolleyes.gif nuosirdi nuotrauka

o cia dar sis bei tas, truputi keiciau spalvas, ar nenusigrybavau? blink.gif

user posted image

Papildyta:
Tiesa, gaila, kad tas vyriskis nusisukes rolleyes.gif
Atsakyti
Ir noriu si ta pasakyti apie jusu nuotraukas smile.gif

is senesniu kadru labai istrigo Elinos mergaite hamake: nerealios spapvos, mergaites sypsena, nuotraukos kokybe, labai labai patiko smile.gif

Del Grethenn auto: trukumai jau buvo isvardinti, tad noriu tik pasakyti, kad esi labai grazi mergina, nereikia ir glamurinti smile.gif emocijos, pozavimas patiko, o su kokybe tikrai susitvarkysi. Pati saves fotografuoti dar nebandziau, bet tikiu, kad tai padaryti gerai tikrai nelengva

Pasiklydusi, sveikinu, kad ieskai kazko idomaus. Su laiku tikrai rasi smile.gif kadangi buvo nemazai tavo nuotrauku, visu si karta nebeaptarsiu smile.gif

Sansara, raudonos rozes puiki kokybe, pamaciusi pirmiausia pagalvojau, kad plastmasine biggrin.gif Norint tiktu ir i ritmo tema. Ir maziukas uostantis roze patiko, tik noretusi daugiau kontrasto ax.gif

californiagirl, nuotrauka labai patiko, nepastebiu jokiu neigiamu niuansu smile.gif

bald.nomad, Vilniaus panoramoje truksta ryskumo (beje, is kurios cia vietos fotografuota, siaip smalsu smile.gif ), manau geresniu oru ir nuotrauka geriau atrodytu. O atvaizda baloj gerai pamatei, tik labai maiso tas dviraciu takelio zenklas.

Vaitaitau, trecdaliu taisykle supratai gerai, bet nuotraukoje truksta ryskumo. Nors velgi, galbut ta tuscia erdve desineje kazkiek kliuva, galetu sakele pagal trecdaliu taisykle prasideti kaireje nuotraukos puseje, eiti kiek istrizai, o kokia nors jos virsunele siek tiek persisverti i desine, galbut atrodytu harmoningiau nei visa esanti vienoje foto puseje, bet cia jau mano subjektyvus pasvarstymai smile.gif

koala, tavo paskutineje nuotraukoje per daug objektu, keli skirtingi objektai sudeti i viena foto ir nebeaisku, kas yra pagrindinis ir ka tu nori parodyti. Zole pirmame plane daugiau maiso ir uzstoja vaizda, nei atlieka remelio funkcija

Smiltis, paprika man patinka, kokybiska, gal iki geros tirmo temos ispildymo kazko truksta, bet pati nuotrauka idomi smile.gif

Pasiklydusi, bandyk komentuoti, tai irgi gana geras budas mokytis smile.gif Tavo Pazaislis atrodo daugiau kaip turistine foto, kai nori parodyti ka matei, siaip kokybiska, ir j/b man patiko. O sendintoje kliuva tai, kad vaikai siuolaikiniai, o nuotrauka 'sena', galbut nelabai derinasi ax.gif

Grethenn, kompoziciskai nuotrauka man patinka, idomus kampas, bet cia kliuva tai, kad didziausia nuotraukos dali uzima kazkoks betonas, kuris pats savaime visiskai nera grazus ar idomus. Cia jis tarunauja kompozicijai, taciau noreturi, kad jis butu grazesnis. Jei butu koks nors medinis tiltelis ar pan... smile.gif
Beje, sveikinu gavus slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 17:53)
Patinka man tas sviesos zaismas, bet nepatinka taip isprausta paprika, per mazai jai erdves apacioj ir kairej, seselis susilieja su pacia paprika, taigi tiesiog atrodo kad ji nukirsta smile.gif

geras , o aš kaip tik ją prieš dėdama apkarpiau doh.gif

Nu įdedu dar vieną, užsikabliavau ant vertimo j/b rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 04 20, 18:11)
Pati teisingai ivertinai si kadra. Seimos albumo nuotrauka. Buciau fotografaves su blicu, kad taip seseliai netrikdytu akiu prie suns ir zando.
Kad suo kazkaip isradingai laizytu seimininke, kazka kita dartu, tumet, mano nuomone, tas ilgesys butu akivaizdesnis. dabar tiesiog nekabina.

as niekaip neiprantu ryskioj sviesoj dar ir blica isijungti, nors zinau, kad kartais butu vertinga. Seseliai isryskejo verciant i j/b ir norint kad butu daugiau kontrasto.

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 18:17)
Man noretusi truputi dauigau kontrasto ir kitokio kadravimo, tos ardves uz moteriskes su suniuko daugiau nei jos pacios, reiktu akcentuoti labiau jos veida ir suniuka, norejau parodyt kaip isivaizduoju, bet kazkodel neatsidaro nuotruaka su PS smile.gif siaip labai miela suniuko israiska  rolleyes.gif  nuosirdi nuotrauka
o cia dar sis bei tas, truputi keiciau spalvas, ar nenusigrybavau?  blink.gif

daugiau kontrasto negaliu isspausti, nes isryskeja mineti seseliai. O del erdves, tai taip, galima dar bandyti ivairiai karpyti. Siaip prisiminiau, kiek cia visi Elinai duodavo velniu uz erdves trukuma, tai bandziau nepersistengti kadruodama biggrin.gif

Siaip aciu uz komentarus, davet geru minciu ateiciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 18:28)
Seseliai isryskejo verciant i j/b ir norint kad butu daugiau kontrasto.

taip, ir as daznai su sia problema susiduriu.
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 20:19)
Grethenn, kompoziciskai nuotrauka man patinka, idomus kampas, bet cia kliuva tai, kad didziausia nuotraukos dali uzima kazkoks betonas, kuris pats savaime visiskai nera grazus ar idomus. Cia jis tarunauja kompozicijai, taciau noreturi, kad jis butu grazesnis. Jei butu koks nors medinis tiltelis ar pan... smile.gif
Beje, sveikinu gavus slaptazodi  4u.gif
O man tas betonas labai fains biggrin.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad Trakų nuotraukoj pagrindinis akcentas dabar yra tas betoninis tiltas, nes užima vietos daugiausia. Įdomi nuotraukos tema. Man gražu toks kontrastas - elegantiška pilis ir tas nevala betonas. Žmonės jungia visa tai. Bet greičiausiai kažkaip kitaip turėtų išsidėstyti proporcijos g.gif

O moteris su šuniuku - tokia šilta nuotrauka. Gal ir šeimos albumo lygio, gal ir pasimirš po penkiu minučių ją peržiūrėjus, bet vistiek miela nuotrauka. Moters veidas labai geras.

Labai ačiū už pastabas. Nu tikrai, palyginu savo fotkę su Mylios (berods) ryškiu pavsariu ir doh.gif Pasižadu labai stengtis tobulėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vataitau: 20 balandžio 2008 - 18:40
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 19:32)
O man tas betonas labai fains biggrin.gif

drinks_cheers.gif patinka tavo Trakai mirksiukas.gif O vat antroj spalvos man gerai, bet kad laivo stiebas nukirstas tai nelabai, ir aplamai erdvės mažai unsure.gif
Papildyta:
Dar vieną foto noriu parodyti smile.gif Žinau , nelabai gerai kad žmogus išeina iš kadro, bet šiuo atveju man labai nemaišo g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 balandžio 2008 - 18:43
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 20:24)
geras , o aš kaip tik ją prieš dėdama apkarpiau  doh.gif
Na va man dabar super smile.gif
man asmeniskai daug daug geriau 4u.gif
Atsakyti
na jei jau tokie pageidavimai kontrastingai "paskenduolei" (kaip anasko pavadino lotuliukas.gif ). prašau. 4u.gif jb variante galėjau palikti ir buteliukus šampūno fone, čia jie per daug atitraukia dėmesį. ax.gif

user posted image

Mylia, man visai neblogas portretukas. kontrasto užtenka mano akims tikrai blink.gif tik drąstiškai apkarpyčiau. kairę nurėžčiau ties medeliu tuo šalia šuniuko. ir tada apačią kiek pakirpčiau. ir namas nekristų į akis. net šuniuko letenėlę tam paaukočiau blush2.gif ir kokybė man sąlyginai tinka, šešėlis tik nepatinka tarp šuns ir žmogaus. patinka ir emocija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 balandžio 2008 - 18:56
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 20:42)
drinks_cheers.gif patinka tavo Trakai  mirksiukas.gif O vat antroj spalvos man gerai, bet kad laivo stiebas nukirstas tai nelabai, ir aplamai erdvės mažai  unsure.gif

Dar vieną foto noriu parodyti  smile.gif
Stiebas tikrai taip 4u.gif ale netilpo. deja ten medziu visokiu aplink buvo, tiltas, tai teko sitaip kaduoti verysad.gif

O man tas iseinantis zmogus visai netrukdo, nes kompoziciskai tas vamzdis ar kaip ji pavadinti driekiasi istrizai kadro, taip kad mano manymu viskas ok smile.gif
Atsakyti