Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 20, 16:08)
O čia dar viena į mano "pasendintų foto" draugiją.  biggrin.gif 

Sendinti yra gerai, bet reikia atsizvelgti tai, ka sendinam. ei sendinta nuotrauka darome, kurioje 2007 metu automobilis, tai siek tiek alogiska buna.
Siuo atveju rubai isduoda, kad nuotrauka nelabai sena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 20 balandžio 2008 - 16:19
QUOTE(Mindoozas @ 2008 04 20, 18:19)
Sendinti yra gerai, bet reikia atsizvelgti tai, ka sendinam. ei sendinta nuotrauka darome, kurioje 2007 metu automobilis, tai siek tiek alogiska buna.

Suprantu biggrin.gif aš visom neryškioms savo nuotraukoms dar duodu paskuti šansą ir žiūriu, kaip atrodys tokiame pateikime. blush2.gif Rūbai aišku čia netinka, bet jau rodžiau šią nuotrauką porai žmonių ir nei vienas nepastebėjo, visi mano, kad iš kažkur seną nuotrauką ištraukiau ir tiek. biggrin.gif

Bet man mano bokštas pasviręs atrodo. g.gif Nors gal tik įsivaizduoju, nes kai palyginu bokšto ir nuotraukos kraštinę, viskas lyg ir lygu... Einu dar kartą matuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 19, 18:35)
O kaip jums tokios foto?  g.gif  Įdėjau tik, kad paklausti, nes suprantu, kad čia jau vien su ryškumu tragiška.  doh.gif  Bet šiaip, jums sako ką nors tokios nuotraukos ar atrodo bevertės? Tiesiog įdomi nuomonė.  4u.gif
Man nebevertes seimos albumui, kada pagautas netiketas momentas, bet kaip jau kazkas cia sake (atleiskit kad nepamenu kas blush2.gif ) tokias foto ne cia deti smile.gif
taciau si visai idomi jei ne tas geltonas akliukas ir jei mazesnis islaikymas smile.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 19, 21:40)
Tai pasitelkiau fantazijos likučius ir padariau ją "senovišką", jokiais kitais variantais neryškumas netiko.  biggrin.gif
O man nepatinka dirbtines senovines nuotraukos, kada nejauciama senoves dvasia smile.gif juk matosi pagal apranga, kad tai dabartinis momentas. siaip tikrai jaucias rysys mociutes su mergaite ir patinka man fone plytu siena smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 19, 23:27)
mano rožinė fotosesija, t.y. rožės fotosesija biggrin.gif
norėjau šią foto dėt į ritmą, bet labai jau jis neritmingas  lotuliukas.gif nors ir žavus...
Na pirma tai uow bigsmile.gif man tai tiesa sakant ji labai ritmiska 4u.gif
nors tokios foto ne prie dusios, bet si ispudinga smile.gif
o antra.. gal as nelabai suprantu.. bet ta vonia ir pilkumas, nesderina, noretus cia kontrasto smile.gif o trecioj man tas pilkumas tinka smile.gif
(ziuriu visu skitingos nuomones ax.gif )

QUOTE(californiagirl @ 2008 04 20, 00:29)
Dedu nuotrauka komentarams ir kritikai...

Smagi bigsmile.gif labai saunus krentantis seselis, as palikciau jam daugiau ardves ir is tikro, truputi daugiau virsuj smile.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 20, 01:20)
bandziau fotografuoti Vilniu:
Dar bandziau "padaryt" bites majos Vilniu, bet irgi kazkas ne ypac
Na pirmojoj tikrai bardakelis, o antrosios grazus avizdas, bet labai nedekingas oras, apsiniauke juk buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 20, 16:25)
<..> bet jau rodžiau šią nuotrauką porai žmonių ir nei vienas nepastebėjo, visi mano, kad iš kažkur seną nuotrauką ištraukiau ir tiek.  biggrin.gif

kiti galvoja, kad didelis fotikas daro grazias nuotraukas. biggrin.gif
nieko, kai ismokti bent siek tiek ziureti nuotraukas, pastebi tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 20, 01:39)
nors man ir taip nepatinka...
Man igi nepatinka smile.gif tikrai neverta gelbeti..

QUOTE(Mylia @ 2008 04 20, 13:42)
Savaitgali ieskojau saules, spalvu ir pavasario...
Tau pavyko smile.gif
o pie to seseliu voratinklio man da taip noretusi kokio ryskaus akcento rolleyes.gif

QUOTE(Vataitau @ 2008 04 20, 15:22)
Va kur Mylios pavasaris, o kur tavo, nekelia man ta gelyte jokiu emociju smile.gif

QUOTE(kooala @ 2008 04 20, 16:17)
As ir skaiciau pradziamoksli 4u.gif  As pabandziau fotografuot pagal ta taisykle, kad aplink nuotrauka butu lyg remeslis blush2.gif 
Na remelio nematau, kaip minejo zole per sviesi, fonas per tamsus, beeet.. as manau kad jau geriau, ieskai kazko idomesnio, uz tai balionas 4u.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 20, 16:21)
Tiesiog dar nesijaučiau galinti komentuoti...  unsure.gif   blush2.gif  Bet gerai, pabandysiu, tik dar kartą einu visų foto apžiūrėti.  biggrin.gif
Nesidrovek, as cai irgi pradzioj drovejausi, o po to kai uzsivedziau tai negaliu sustot, jau net per daug atrodo biggrin.gif bet jauciu pareiga smile.gif
o komentuot manau tau puikiai sekasi wink.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 20, 16:30)
Paprika stiebias į šviesą  smile.gif
Patinka man tas sviesos zaismas, bet nepatinka taip isprausta paprika, per mazai jai erdves apacioj ir kairej, seselis susilieja su pacia paprika, taigi tiesiog atrodo kad ji nukirsta smile.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 20, 18:08)
O čia dar viena į mano "pasendintų foto" draugiją.  biggrin.gif 
Na pazaislis kaip pazaislis, paprasta bet teisinga foto
o vat sioje antroje pasendintoje as jau jauciu dvasia, sicia man tas pasendinimas tikrai tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 04 20, 18:19)
As visiskai sutinku.
bet sioje paskutineje man kaip tik drabuziai tokie kaip pries 15 metu, striukyte tai dar ir matos man rodos kad kazkieno atiduota, senas vezimelis, fonas taip pat tinkamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 20 balandžio 2008 - 16:47
Ačiū už kritiką visų mano foto. 4u.gif Stengiuos nuo šiol ir pati daugiau kritikuoti. biggrin.gif
Bet va šitos vietos nesupratau, ar tikrai norėjai mano žinutę cituoti? Tas langas tamsiame fone visai ne šeimyninė foto, o ir arkliuko jokio nematau.... biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 18:37)
Man nebevertes seimos albumui, kada pagautas netiketas momentas, bet kaip jau kazkas cia sake (atleiskit kad nepamenu kas  blush2.gif ) tokias foto ne cia deti smile.gif
taciau si visai idomi jei ne tas geltonas akliukas ir jei mazesnis islaikymas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 20, 18:56)
Bet va šitos vietos nesupratau, ar tikrai norėjai mano žinutę cituoti? Tas langas tamsiame fone visai ne šeimyninė foto, o ir arkliuko jokio nematau....  biggrin.gif
Uoj atiprasau, tikrai ne tave biggrin.gif matyt tiek pricitavus kazkas susimaise, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 19:02)
Uoj atiprasau, tikrai ne tave biggrin.gif matyt tiek pricitavus kazkas susimaise, atsiprasau  4u.gif

Taip, pricitavai, prirašei tikrai daug, šaunuolė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 20, 16:53)
bet sioje paskutineje man kaip tik drabuziai tokie kaip pries 15 metu, striukyte tai dar ir matos man rodos kad kazkieno atiduota, senas vezimelis, fonas taip pat tinkamas smile.gif

man vezimelis irgi tiko patiko, o rubai siek tiek aki rezia.
Anyway, cia reikia mokytis fotografuoti, o ne apie trubus kalbeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 04 20, 19:09)
man vezimelis irgi tiko patiko, o rubai siek tiek aki rezia.
Anyway, cia reikia mokytis fotografuoti, o ne apie rubus kalbeti biggrin.gif

Gal ir taip, tačiau vis tiek ačiū už pastabas, dabar labiau atkreipsiu dėmesį prieš sendindama. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Na si ta rodau is Traku smile.gif kazkaip man nesiseka i j/b versti, lyg tamsoka.. gal reikejo pasviesint? g.gif arba nereikejo balto remo, nes dabar tai tikrai kontrastas nuotrauka padaro tamsia.

user posted image
Atsakyti
Noriu parodyti viena portreta. Man jis atrodo mielas, nors suprantu, kad tai seimos albumo lygio nuotrauka. Bet noreciau jusu kritikos (pati kaip esmini trukuma matau ta nama fone, kuris blasko demesi: reikejo arba pasisukti, kad jo nesimatytu, arba placiau atverti diafragma, ko prie pasirinkto zidinio nuotolio padaryti negalejau).

Pasiilgau

user posted image
Atsakyti