Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ca-girl, kritika kazkaip man sunku sugalvoti bigsmile.gif gal kad truksta ryskumo lyg tai g.gif (bet cia kabinejimasis) labai patinka kaip ir Gaziulkai , judesis, patinka kad vejas plaukucius pucia, patinka kad seseliai su plaukais sudaro ritma. Yra isdegimu, bet man tie isdegimai irnesakyk.gif pati labai pamegau jas. Ir vel galiu pasakyti kasdieniskas kadras nekasdieniskai 4u.gif

Gaziulka blush2.gif nu kaip tau aciu uz supratima bigsmile.gif ten taip norejau pacia ideja labiau perduoti ir taip malonu kad kazkam ji buvo suprantoma blush2.gif

Pasilkydusituriu tau pastaba bigsmile.gif kodel nekomentuoji? g.gif
Foto tavo ir apdirbimas patiko, gal ir norisi kad porele butu siek tiek kairiau, bet jau irnesakyk.gif

Sansaros roze patiko o vaiko j/b foto man vis tiek norisi j/b ax.gif o paskenduole tai super.
Atsakyti
Gal taip geriau?
user posted image
nors man ir taip nepatinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 19 balandžio 2008 - 23:40
nu ne, ne geriau. mano nuomone, sito kadro neverta "gelbeti" mirksiukas.gif ypac jeigu dar ir paciam nepatinka
Atsakyti
Bald.nomad vakar mane isvare su triuksmu nuo kompo biggrin.gif nespejau pakomentuoti tavo foto. 1-man nelabai, pilkos spalvos gavosi, dangus, asfaltas, atspindis. O 2- tamsoka ir neryski g.gif kirpciau apacia, ji gavosi tamsi ir apat.kair.kampas labai tamsus, turbut del medziu, irgi kirpciau. Ir kazkodel man toks pojutis kad svyra i desine g.gif

Sansara dar apie tavo 3 foto, man nukirpta ausyte labai kliuna unsure.gif pabandziau visai ja nukirpti ir apacia iki geles, tada visai nieko gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 20 balandžio 2008 - 09:27
Sveiki visi 4u.gif

atsiprasau, kad sia savaite neturejau laiko prisesti pakomentuoti nuotrauku. Tik kartas nuo karto viska perziuredavau. Vakare siuo klausimu pasistengsiu pasitaisyti smile.gif

Savaitgali ieskojau saules, spalvu ir pavasario...

user posted image

user posted image

Seseliu voratinklis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 20 balandžio 2008 - 11:43
Mylia tikras pavasaris... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai noriu įdėt vieną vakarykštę foto, kurią fotografavau, pasiskaičius pirmąją fotografijos temą. Stengiausi laikytis "trečdalio" taisyklės... Nors jums jaučiu jau tas seniai nebeįdomu...

Dar ieškojau visokių manual nustatymų, net instrukciją fotiko perskaičiau. Tik tas mano fotikas, skaitmeninė muilinė ir tiek. Panašu, kad jame pati galėsiu reguliuot labai mažai, nors dar turiu vilties, kad tiesiog nemoku...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vataitau: 20 balandžio 2008 - 13:23
As ir skaiciau pradziamoksli 4u.gif As pabandziau fotografuot pagal ta taisykle, kad aplink nuotrauka butu lyg remeslis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 04 20, 00:06)
user posted image

kas autorius sitos foto?

Aš... rolleyes.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 20, 01:34)
Pasiklydusi turiu tau pastaba bigsmile.gif kodel nekomentuoji? g.gif
Foto tavo ir apdirbimas patiko, gal ir norisi kad porele butu siek tiek kairiau, bet jau  irnesakyk.gif

Tiesiog dar nesijaučiau galinti komentuoti... unsure.gif blush2.gif Bet gerai, pabandysiu, tik dar kartą einu visų foto apžiūrėti. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

norėjau dėt į ND (tiksliau jau net buvau įkėlus, bet ištryniau rolleyes.gif ), tai dedu čia. ND vis tik šiai temai labiau norisi kokių abstrakcijų g.gif

Paprika stiebias į šviesą smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 20 balandžio 2008 - 14:31
Na va, bandysiu pakomentuoti. hihihi.gif
Bet per daug rimtai nežiūrėkit. biggrin.gif

Sansara,
Apie rožių fotosesiją. biggrin.gif
Pirmoji, rožės žiedo nuotrauka man pasirodė tiesiog paprasta, nes taip dažnai visi pateikia rožę. ax.gif Visur galima matyti tokius žiedus, ant servetėlių, ekrano užsklandų, puodukų ir t.t. biggrin.gif O norėtųsi kaip nors KITAIP pamatyti tą pačia gėlę. Tačiau labai patiko ryškumas, spalvos. Žiūrint į vidurį tiesiog hipnotizuoja. Atrodo, kad net užuosti kvapą galima, tokia tikroviška. wub.gif

Antroji kažkas panašaus kaip ir rašiau apie kitoką gėlės pamatymą. bigsmile.gif Įdomi idėja. Bet vis dėlto, čia turbūt kiekvienam pagal skonį, man norėtųsi ryškių spalvų, kad raudona rožė aiškiai matytusi vandenyje, tada manau nuotrauka būtų tokia gaivi... Nors sakei, kad norėjai blausių spalvų, todėl šitas atkrinta. rolleyes.gif Vonia nešveista neturėtų maišyti, kaip tik kontrastas prie lygios, ryškios, kvapios rožės. biggrin.gif

Trečia
man ne taip patinka... Gal dėl nublukinimo, nežinau. ax.gif

c-girl
Labai graži nuotrauka su berniuku.. wub.gif Ir ryški, ir j/b man patinka. bigsmile.gif Tik gal man norėtųsi šiek tiek daugiau erdvės berniukai, juk reikia jam vietos, kad turėtų kur šokinėti. biggrin.gif

bald.nomad

Trūksta geresnės kompozicijos šitom foto... Arba įdomesnės balos. hihihi.gif Dabar per daug žvilgnis klydinėja.

Mylia,
Man pirma labiausiai patiko. wub.gif Tikrai pavasariška, spalvos gražios.
Antrojoje spalvos irgi gražios, bet šiaip, augaliukas ir tiek. ax.gif Šešėliai įdomus, bet irgi ne taip nelabai.

Vataitau,
Foto kaip foto.. Gal fono norėtųsi kokio kitokio, kad šalekė labiau atsiskirtų.Be to, man ji atrodo pilkoka, gal reikėtų daugiau kontrasto? g.gif

kooala,
Žolytė šuniuko veidą užstoja. Rėmelio aš čia nematau. g.gif O jei rėmelis - tai žolė pirmame plane, manau, kad jos tikrai per daug. Ir ji labai neryški. Ir per šviesi palyginus su fonu.
Atsakyti
Šiandien prie Pažaislio buvom. Nelabai kas, nes teko fotoaparatą dalintis tryse. doh.gif

user posted image

O čia dar viena į mano "pasendintų foto" draugiją. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti