Ca-girl, kritika kazkaip man sunku sugalvoti gal kad truksta ryskumo lyg tai (bet cia kabinejimasis) labai patinka kaip ir Gaziulkai , judesis, patinka kad vejas plaukucius pucia, patinka kad seseliai su plaukais sudaro ritma. Yra isdegimu, bet man tie isdegimai pati labai pamegau jas. Ir vel galiu pasakyti kasdieniskas kadras nekasdieniskai
Gaziulka nu kaip tau aciu uz supratima ten taip norejau pacia ideja labiau perduoti ir taip malonu kad kazkam ji buvo suprantoma
Pasilkydusituriu tau pastaba kodel nekomentuoji?
Foto tavo ir apdirbimas patiko, gal ir norisi kad porele butu siek tiek kairiau, bet jau
Sansaros roze patiko o vaiko j/b foto man vis tiek norisi j/b o paskenduole tai super.
Gal taip geriau?
nors man ir taip nepatinka...
nors man ir taip nepatinka...
Bald.nomad vakar mane isvare su triuksmu nuo kompo nespejau pakomentuoti tavo foto. 1-man nelabai, pilkos spalvos gavosi, dangus, asfaltas, atspindis. O 2- tamsoka ir neryski kirpciau apacia, ji gavosi tamsi ir apat.kair.kampas labai tamsus, turbut del medziu, irgi kirpciau. Ir kazkodel man toks pojutis kad svyra i desine
Sansara dar apie tavo 3 foto, man nukirpta ausyte labai kliuna pabandziau visai ja nukirpti ir apacia iki geles, tada visai nieko gavosi
Sansara dar apie tavo 3 foto, man nukirpta ausyte labai kliuna pabandziau visai ja nukirpti ir apacia iki geles, tada visai nieko gavosi
Sveiki visi
atsiprasau, kad sia savaite neturejau laiko prisesti pakomentuoti nuotrauku. Tik kartas nuo karto viska perziuredavau. Vakare siuo klausimu pasistengsiu pasitaisyti
Savaitgali ieskojau saules, spalvu ir pavasario...
Seseliu voratinklis
atsiprasau, kad sia savaite neturejau laiko prisesti pakomentuoti nuotrauku. Tik kartas nuo karto viska perziuredavau. Vakare siuo klausimu pasistengsiu pasitaisyti
Savaitgali ieskojau saules, spalvu ir pavasario...
Seseliu voratinklis
Mylia tikras pavasaris...
Labai noriu įdėt vieną vakarykštę foto, kurią fotografavau, pasiskaičius pirmąją fotografijos temą. Stengiausi laikytis "trečdalio" taisyklės... Nors jums jaučiu jau tas seniai nebeįdomu...
Dar ieškojau visokių manual nustatymų, net instrukciją fotiko perskaičiau. Tik tas mano fotikas, skaitmeninė muilinė ir tiek. Panašu, kad jame pati galėsiu reguliuot labai mažai, nors dar turiu vilties, kad tiesiog nemoku...
Dar ieškojau visokių manual nustatymų, net instrukciją fotiko perskaičiau. Tik tas mano fotikas, skaitmeninė muilinė ir tiek. Panašu, kad jame pati galėsiu reguliuot labai mažai, nors dar turiu vilties, kad tiesiog nemoku...
As ir skaiciau pradziamoksli As pabandziau fotografuot pagal ta taisykle, kad aplink nuotrauka butu lyg remeslis
QUOTE(kice @ 2008 04 20, 00:06)
Aš...
QUOTE(Anasko @ 2008 04 20, 01:34)
Pasiklydusi turiu tau pastaba kodel nekomentuoji?
Foto tavo ir apdirbimas patiko, gal ir norisi kad porele butu siek tiek kairiau, bet jau
Tiesiog dar nesijaučiau galinti komentuoti... Bet gerai, pabandysiu, tik dar kartą einu visų foto apžiūrėti.
Labukas
norėjau dėt į ND (tiksliau jau net buvau įkėlus, bet ištryniau ), tai dedu čia. ND vis tik šiai temai labiau norisi kokių abstrakcijų
Paprika stiebias į šviesą
norėjau dėt į ND (tiksliau jau net buvau įkėlus, bet ištryniau ), tai dedu čia. ND vis tik šiai temai labiau norisi kokių abstrakcijų
Paprika stiebias į šviesą
Na va, bandysiu pakomentuoti.
Bet per daug rimtai nežiūrėkit.
Sansara,
Apie rožių fotosesiją.
Pirmoji, rožės žiedo nuotrauka man pasirodė tiesiog paprasta, nes taip dažnai visi pateikia rožę. Visur galima matyti tokius žiedus, ant servetėlių, ekrano užsklandų, puodukų ir t.t. O norėtųsi kaip nors KITAIP pamatyti tą pačia gėlę. Tačiau labai patiko ryškumas, spalvos. Žiūrint į vidurį tiesiog hipnotizuoja. Atrodo, kad net užuosti kvapą galima, tokia tikroviška.
Antroji kažkas panašaus kaip ir rašiau apie kitoką gėlės pamatymą. Įdomi idėja. Bet vis dėlto, čia turbūt kiekvienam pagal skonį, man norėtųsi ryškių spalvų, kad raudona rožė aiškiai matytusi vandenyje, tada manau nuotrauka būtų tokia gaivi... Nors sakei, kad norėjai blausių spalvų, todėl šitas atkrinta. Vonia nešveista neturėtų maišyti, kaip tik kontrastas prie lygios, ryškios, kvapios rožės.
Trečia man ne taip patinka... Gal dėl nublukinimo, nežinau.
c-girl
Labai graži nuotrauka su berniuku.. Ir ryški, ir j/b man patinka. Tik gal man norėtųsi šiek tiek daugiau erdvės berniukai, juk reikia jam vietos, kad turėtų kur šokinėti.
bald.nomad
Trūksta geresnės kompozicijos šitom foto... Arba įdomesnės balos. Dabar per daug žvilgnis klydinėja.
Mylia,
Man pirma labiausiai patiko. Tikrai pavasariška, spalvos gražios.
Antrojoje spalvos irgi gražios, bet šiaip, augaliukas ir tiek. Šešėliai įdomus, bet irgi ne taip nelabai.
Vataitau,
Foto kaip foto.. Gal fono norėtųsi kokio kitokio, kad šalekė labiau atsiskirtų.Be to, man ji atrodo pilkoka, gal reikėtų daugiau kontrasto?
kooala,
Žolytė šuniuko veidą užstoja. Rėmelio aš čia nematau. O jei rėmelis - tai žolė pirmame plane, manau, kad jos tikrai per daug. Ir ji labai neryški. Ir per šviesi palyginus su fonu.
Bet per daug rimtai nežiūrėkit.
Sansara,
Apie rožių fotosesiją.
Pirmoji, rožės žiedo nuotrauka man pasirodė tiesiog paprasta, nes taip dažnai visi pateikia rožę. Visur galima matyti tokius žiedus, ant servetėlių, ekrano užsklandų, puodukų ir t.t. O norėtųsi kaip nors KITAIP pamatyti tą pačia gėlę. Tačiau labai patiko ryškumas, spalvos. Žiūrint į vidurį tiesiog hipnotizuoja. Atrodo, kad net užuosti kvapą galima, tokia tikroviška.
Antroji kažkas panašaus kaip ir rašiau apie kitoką gėlės pamatymą. Įdomi idėja. Bet vis dėlto, čia turbūt kiekvienam pagal skonį, man norėtųsi ryškių spalvų, kad raudona rožė aiškiai matytusi vandenyje, tada manau nuotrauka būtų tokia gaivi... Nors sakei, kad norėjai blausių spalvų, todėl šitas atkrinta. Vonia nešveista neturėtų maišyti, kaip tik kontrastas prie lygios, ryškios, kvapios rožės.
Trečia man ne taip patinka... Gal dėl nublukinimo, nežinau.
c-girl
Labai graži nuotrauka su berniuku.. Ir ryški, ir j/b man patinka. Tik gal man norėtųsi šiek tiek daugiau erdvės berniukai, juk reikia jam vietos, kad turėtų kur šokinėti.
bald.nomad
Trūksta geresnės kompozicijos šitom foto... Arba įdomesnės balos. Dabar per daug žvilgnis klydinėja.
Mylia,
Man pirma labiausiai patiko. Tikrai pavasariška, spalvos gražios.
Antrojoje spalvos irgi gražios, bet šiaip, augaliukas ir tiek. Šešėliai įdomus, bet irgi ne taip nelabai.
Vataitau,
Foto kaip foto.. Gal fono norėtųsi kokio kitokio, kad šalekė labiau atsiskirtų.Be to, man ji atrodo pilkoka, gal reikėtų daugiau kontrasto?
kooala,
Žolytė šuniuko veidą užstoja. Rėmelio aš čia nematau. O jei rėmelis - tai žolė pirmame plane, manau, kad jos tikrai per daug. Ir ji labai neryški. Ir per šviesi palyginus su fonu.