Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Labadiena smile.gif

Labai aciu uz ivertinima, smagu, nesitikejau 4u.gif
pazadu nepabegti, kaip Anasko sake hihihi.gif toliau dalyvausiu, komentuosiu, rodysiuosi ir stengsiuosi tobuleti
si kart foto nepakomentuosiu, lb skubu, veliau

Dar kart dekui, dabar turesiu poga perziureti visas ND foto bigsmile.gif valio!

Beje saindien fotografavau visus traku galus visais kampais.. ir nieko verysad.gif viskas persviesta, per didele ekspozicija, o kai saule sviecia nieko nematau ekrane, net nemaniau kad ikelus i kompa sitaip atrodys. labai tuksta patirties smile.gif kita kart jau zinosiu
Atsakyti
Kaip nesisekė šiandien fotografuoti. doh.gif Nėra normalesnių nuotraukų, o viena, į kuria dar dėjau vilčių pasirodė neryški ir išblukus.
Tai pasitelkiau fantazijos likučius ir padariau ją "senovišką", jokiais kitais variantais neryškumas netiko. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
pasiklydusi, gerai, kad moki išsisukti iš situacijos mirksiukas.gif neblogai žiūrisi. o tavo abstrakcija, man labai prie dūšios, bet kažkaip kitiems nelabai tokie vaizdai patinka blush2.gif

mano rožinė fotosesija, t.y. rožės fotosesija biggrin.gif
norėjau šią foto dėt į ritmą, bet labai jau jis neritmingas lotuliukas.gif nors ir žavus...
user posted image

ši nupilkinta specialiai. kažkodėl kontrasto šiandien man nesinori, matyt nuotaika tokia, dramatiškiausiai man žiūrisi spalvota, ale ten visas nešveistos, amžiaus senumo vonios grožis pasimato lotuliukas.gif
user posted image

ši irgi nušvelninta spec blush2.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

kas autorius sitos foto?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 19, 17:57)
Labai aciu uz ivertinima, smagu, nesitikejau  4u.gif

Tikrai nusipelnei 4u.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 19, 19:40)

Sendinimas cia gerai veikia. Patinka jauciamas judvieju rysys ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 19, 21:27)

Si man wow thumbup.gif
O spec. isplautos foto g.gif Nesu tokiu megeja. Roze vonioje isplauta dar ziurisi, bet va vaikiuko portretukas prasosi kontrasto 4u.gif

Pasiklydusi, na man tokios foto nelabai ax.gif

Pamaciau Gaziulka beskaitant...tai prisiminiau, kad norejau pagirt jos juostinius Paryziaus kadrus, man patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 balandžio 2008 - 22:22
QUOTE(Anasko @ 2008 04 19, 10:33)
As vis prasaunu su ritmais doh.gif  Noriu istrinti savo foto is ND, bet kadangi ten buvo komentarai, tai pasakysiu aciu uz kritika bigsmile.gif  Planeta-bardakas mano bigsmile.gif Trinu nes vis tikuosiu ka nors geresnio ten ideti ax.gif 

o man ta tavo planeta visai patiko, tik nieko nepakomentavau, nes sunku buvo zodziais paaiskinti kokiu kampu noretusi perfotografuoti. bet pavadinimas ir pati ideja man sauni buvo - su idejom tau apskritai problemu nera, ir is ankstesniu ND ta matem. Tas man tavyje patinka mirksiukas.gif Nauja ritma kur rodei - ritma iziuret galima, bet nei jis, nei pati foto man neidomi.
Atsakyti
Dedu nuotrauka komentarams ir kritikai...
user posted image
ISO 100, F2.2, islaikymas 1/4000s
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 19, 22:20)
Pamaciau Gaziulka beskaitant...tai prisiminiau, kad norejau pagirt jos juostinius Paryziaus kadrus, man patiko 4u.gif

aciu mirksiukas.gif bet rodziau va neseniai tas foto giminems - nu kaip vis delto skirtingai vertina foto zmones, kurie domisi fotografija ir ne. Nelabai jauciu normaliam zmogui ir idomu ten ta juosta, nejuosta, pilka ar kontrastinga, kaip sukomponuota - svarbiausia, kur cia, kas cia, o kodel prispausdinau kruva foto su nepazistamais zmonem, jauciu, isvis nesuprantama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 19, 22:29)
Dedu nuotrauka komentarams ir kritikai...
user posted image
ISO 100, F2.2, islaikymas 1/4000s

patinka - dinamika (judesy, ir ypac, plaukuose), kontrastas labai geras, seselis - paprastai privengiu fotografuoti, kai saule gan aukstai, nes sunku su seseliais, o cia jis gerai isikomponuoja i kadra. dar sviesos/tamsos zaismas nuotraukoj patinka, bet nezinau, ar visiskai subalansuotas g.gif tai nebent bandyciau siek tiek daugiau virsaus palikti, nes dabar tas tamsus kampas virsuje ir mazai erdves virs galvos kiek prispaudzia maziuka. siaip is tu nuotrauku, kur tik pamacius sakyciau - thumbup.gif ir neieskociau slieku, jeigu neprasytum kritikos mirksiukas.gif
Atsakyti
bandziau fotografuoti Vilniu:
user posted image
Bet kazkaip manes nedziugina

Dar bandziau "padaryt" bites majos Vilniu, bet irgi kazkas ne ypac
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 19 balandžio 2008 - 23:24
nu visas idomumas, kad baloj vaizdo paieskojai (neseniai pati taip fotkinau Eifeli), bet tuo visas idomumas ir baigiasi - bardakelis kompoziciskai nesutvarkytas visai - pagrindinis objektas centrinis, dar ta balta linija, dviratis nelabai aisku ko, kita balute, saku atspindiziai, plyteles ..
Atsakyti
Gaziulka, su visais komentarais sutinku...
aisku, matau, kad yra kur dirbt, bet...
Atsakyti