Labadiena
Labai aciu uz ivertinima, smagu, nesitikejau
pazadu nepabegti, kaip Anasko sake toliau dalyvausiu, komentuosiu, rodysiuosi ir stengsiuosi tobuleti
si kart foto nepakomentuosiu, lb skubu, veliau
Dar kart dekui, dabar turesiu poga perziureti visas ND foto valio!
Beje saindien fotografavau visus traku galus visais kampais.. ir nieko viskas persviesta, per didele ekspozicija, o kai saule sviecia nieko nematau ekrane, net nemaniau kad ikelus i kompa sitaip atrodys. labai tuksta patirties kita kart jau zinosiu
pasiklydusi, gerai, kad moki išsisukti iš situacijos neblogai žiūrisi. o tavo abstrakcija, man labai prie dūšios, bet kažkaip kitiems nelabai tokie vaizdai patinka
mano rožinė fotosesija, t.y. rožės fotosesija
norėjau šią foto dėt į ritmą, bet labai jau jis neritmingas nors ir žavus...
ši nupilkinta specialiai. kažkodėl kontrasto šiandien man nesinori, matyt nuotaika tokia, dramatiškiausiai man žiūrisi spalvota, ale ten visas nešveistos, amžiaus senumo vonios grožis pasimato
ši irgi nušvelninta spec
mano rožinė fotosesija, t.y. rožės fotosesija
norėjau šią foto dėt į ritmą, bet labai jau jis neritmingas nors ir žavus...
ši nupilkinta specialiai. kažkodėl kontrasto šiandien man nesinori, matyt nuotaika tokia, dramatiškiausiai man žiūrisi spalvota, ale ten visas nešveistos, amžiaus senumo vonios grožis pasimato
ši irgi nušvelninta spec
kas autorius sitos foto?
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 19, 17:57)
Labai aciu uz ivertinima, smagu, nesitikejau
Tikrai nusipelnei
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 19, 19:40)
Sendinimas cia gerai veikia. Patinka jauciamas judvieju rysys
QUOTE(Sansara @ 2008 04 19, 21:27)
Si man wow
O spec. isplautos foto Nesu tokiu megeja. Roze vonioje isplauta dar ziurisi, bet va vaikiuko portretukas prasosi kontrasto
Pasiklydusi, na man tokios foto nelabai
Pamaciau Gaziulka beskaitant...tai prisiminiau, kad norejau pagirt jos juostinius Paryziaus kadrus, man patiko
QUOTE(Anasko @ 2008 04 19, 10:33)
As vis prasaunu su ritmais Noriu istrinti savo foto is ND, bet kadangi ten buvo komentarai, tai pasakysiu aciu uz kritika Planeta-bardakas mano Trinu nes vis tikuosiu ka nors geresnio ten ideti
o man ta tavo planeta visai patiko, tik nieko nepakomentavau, nes sunku buvo zodziais paaiskinti kokiu kampu noretusi perfotografuoti. bet pavadinimas ir pati ideja man sauni buvo - su idejom tau apskritai problemu nera, ir is ankstesniu ND ta matem. Tas man tavyje patinka Nauja ritma kur rodei - ritma iziuret galima, bet nei jis, nei pati foto man neidomi.
Dedu nuotrauka komentarams ir kritikai...
ISO 100, F2.2, islaikymas 1/4000s
ISO 100, F2.2, islaikymas 1/4000s
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 19, 22:20)
Pamaciau Gaziulka beskaitant...tai prisiminiau, kad norejau pagirt jos juostinius Paryziaus kadrus, man patiko
aciu bet rodziau va neseniai tas foto giminems - nu kaip vis delto skirtingai vertina foto zmones, kurie domisi fotografija ir ne. Nelabai jauciu normaliam zmogui ir idomu ten ta juosta, nejuosta, pilka ar kontrastinga, kaip sukomponuota - svarbiausia, kur cia, kas cia, o kodel prispausdinau kruva foto su nepazistamais zmonem, jauciu, isvis nesuprantama
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 19, 22:29)
patinka - dinamika (judesy, ir ypac, plaukuose), kontrastas labai geras, seselis - paprastai privengiu fotografuoti, kai saule gan aukstai, nes sunku su seseliais, o cia jis gerai isikomponuoja i kadra. dar sviesos/tamsos zaismas nuotraukoj patinka, bet nezinau, ar visiskai subalansuotas tai nebent bandyciau siek tiek daugiau virsaus palikti, nes dabar tas tamsus kampas virsuje ir mazai erdves virs galvos kiek prispaudzia maziuka. siaip is tu nuotrauku, kur tik pamacius sakyciau - ir neieskociau slieku, jeigu neprasytum kritikos
bandziau fotografuoti Vilniu:
Bet kazkaip manes nedziugina
Dar bandziau "padaryt" bites majos Vilniu, bet irgi kazkas ne ypac
Bet kazkaip manes nedziugina
Dar bandziau "padaryt" bites majos Vilniu, bet irgi kazkas ne ypac
Gaziulka, su visais komentarais sutinku...
aisku, matau, kad yra kur dirbt, bet...
aisku, matau, kad yra kur dirbt, bet...