Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Degute, ma antras variantas geriau ziurisi, tik norisi kad tvora irgi butu ryski is kaires

Pagavau ir as meditacija, gavosi irgi labai netiketai.
Jauciu man reikia poilsio, nes kuo toliau, tuo vis daugeja pas mane beprasmiai kadrai.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 07, 23:49)
Pagavau ir as meditacija, gavosi irgi labai netiketai.

Šitam kadrui, pgl mane, nereik to miškelio viršuj. Kirpčiau sulig vandens viršuj riba. Palikčiau dar tuos atspindžius-brūkšniukus ir viskas. Tada, pgl mane, būtų liuks kadras. Tikra meditacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 07 balandžio 2008 - 23:01
Aciu uz komentarus visiems.

Anasko, spejau gele pamatyt smile.gif spalvota butu grazu... manyciau smile.gif bet ne kvadratas wink.gif

Degute, antras variantas geriau, bet kirpciau ta pirma pagaliuka is kaires.

Anasko, tavo meditacija kadruociau taip:
user posted image
Atsakyti
Anasko, o aš taip smile.gif

user posted image
Atsakyti
Degute, man samonos patinka, niek nematau isdegusio ir apacia netrukdo smile.gif
o sunekas nelabai idomus, va antra geresne, idomesnis kadas, dar kad jo zvilgsnis butu i objektyva rolleyes.gif

Anasko, man super kadras, ne beprasmis, tie nueinantys vandens ratilai, super! bet medziai blasko demesi, pagrindis akcentas tas juodulys apacioje (zmogus), kadruociau kaip westa
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 07, 21:10)
Idedu ir as nuotrauka kritikai smile.gif
"zvilgsnis i niekur"
user posted image

Labai patiko wub.gif Puiki emocija. Truputėlį daugiau erdvės tik norėtųsi , viršuje ir iš šonų dar truputuką unsure.gif .

Nebespėju per darbus su jumis unsure.gif Mačiau gražių namų darbų wub.gif

Anasko paskutinė foto irgi patinka . Taip kaip Westa apkirpo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 08 balandžio 2008 - 07:52
aš truputį ne komentavimo nuotaikoje. bet Anasko paskutinė foto - perliukas. kaip pakadravo westa aš irgi būčiau tik taip kadravus. 4u.gif

Atsakyti
Truputį pakomentuoju paskutines nuotraukas ir vėl dingstu doh.gif Namie prie kompo neprisėdu, o darbe darbo atsirado nemažai hihihi.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 06, 18:24)
Rida, man tavo paskutine nuotrauka geriausia, tik demesi blasko ta zibute desinej, kur nefokuse.

Ačiū smile.gif
Kaip bebūtų keista, būtent ši žibutė turjė būti fokuse, bet fotoaparatas nusprendė kitaip...

QUOTE(Anasko @ 2008 04 06, 21:25)
Rida R patiko tavo reportazas, gal tik antroje foto noreciau matyti daugiau kryzio, bet bendrai gavosi idomi serija, visur kryziai ir visi skirtingi

Dėkui smile.gif Antrą galima apkirpti ir kitaip, kad daugiau kryžiaus matytųsi.

QUOTE(westa @ 2008 04 06, 21:31)
Rida trečioji idomiausia.. ieškok toliau  mirksiukas.gif

Ir man ji mieliausia, tik nesugebėjau perduoti to jausmo, kuris apima pamačius tarp senos žolės tą nukritusį kryžių ir natūraliai augančias žibutes...

QUOTE(Degutė @ 2008 04 06, 22:17)
1. norėtusi dangaus aplink įdomesnio.
2. gal reikėjo įtalpinti kryžiaus horizontalią liniją ir imti siauresnę ryškumo zoną? Kad išryškinti patį Kristų?
3. įdomiai žiūrisi. Žibutės labai pagyvina. Tik aš kirpčiau viršaus, kad visos žibutės tilptų, bet tos žolės tiek nebūtų viršuj.

Ačiū už patarimus smile.gif
1. Dangaus ir man norėjosi gražesnio, bet jo neužsisakysi smile.gif Buvo vientisas ir pilkas. Praktiškai visom nuotraukom trūksta kontrasto unsure.gif
2. Visko gali būti... Šiaip nukalbėjom, kad Kryžių kalne galima būtų fotografuoti ir fotografuoti. Tik, kad per toli jis mums. Šiauliečiams tai gera ieškoti kadrų. Galiausiai ten fotografuojant ir fotiko ekrane peržiūrėjus nuotraukas atrodė viskas gerai, o perkrovus į kompą...
3. Pabandysim

QUOTE(Pasiklydusi)
[url=http://imageshack.us][img]

(Čia naturali žolės spalva, tik šiek tiek kontrasto uždėjau, jei kam pasirodys ryškumas per daug dirbtinas. Net nežinau, dėti ar ne, nes gėlės krūmelis kraštuose netelpa...)

Man lyg pilkokos pirmosios nuotraukos g.gif O dangus išdegęs ir lyg pačiom gėlytėm ryškumo trūksta, t.y. žiedų norėčiau ryškesnių.

QUOTE(Elina @ 2008 04 07, 19:51)
Aptingau ir va...nebeturiu nei idėjų, kokybę irgi kažkur pamečiau mastau.gif . Na, , manau, tai tik kol kas unsure.gif

Kelios nuotraukos, šiandieninės ( meno nėra schmoll.gif, tik- faktai smile.gif  )

Šuniukas su vėžliu man labai patinka thumbup.gif Judesys puikus pagautas smile.gif

Dukriukas ant supymių irgi labai gražu, tik lyg namelis smenga kairėn. O prie lango, net nežinau. Idėja labai graži...

QUOTE(Degutė @ 2008 04 07, 21:03)
Įmetu ir aš kelias smile.gif
"Augmenija"

"Smalsuolis"

Man truputį kliūna apačia pirmosios nuotrauskos. To pilko neryškaus stulpo mažiau matyti norėčiau ax.gif O už smalsuolio nosiuko taip ir norisi sugriebti smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 07, 22:49)
Pagavau  ir as meditacija, gavosi irgi labai netiketai.

Nuotrauka tikrai įdomi (bent jau man), bet kadravimas Stebukles ir Westos labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 07, 20:10)
Idedu ir as nuotrauka kritikai smile.gif
"zvilgsnis i niekur"
user posted image

Nu tas žvilgsnis lyg ir ne į niekur, o į kažką už kadro smile.gif man vėl per pilka doh.gif Bet jaučiu čia ne nuotraukos, o mano asmeninė problema, kad tas pilkumas visur užkliūna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 08 balandžio 2008 - 08:19
Aciu uz ivertinima ir patarimus 4u.gif Man irgi labiau Westos kadravimas patiko, tik dar pabandysiu kiek zoles palikti, paziuresiu kas gausis.
Buvau prie sodu ezero ir pamaciau mergyna su tuo kostiumu blink.gif maudesi blink.gif tai kol priejau su vezimu ji jau baige ir ruosiesi eiti, tai tik vienintelis kadras ir gavosi, paprasiau ja kad leistu pafotografuoti, ir aisku niekas nesigavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 08 balandžio 2008 - 08:41
QUOTE(Rida_R @ 2008 04 08, 09:23)
2. Visko gali būti... Šiaip nukalbėjom, kad Kryžių kalne galima būtų fotografuoti ir fotografuoti. Tik, kad per toli jis mums. Šiauliečiams tai gera ieškoti kadrų.

O manęs ten netraukia ieškoti kadrų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 08, 08:56)
O manęs ten netraukia ieškoti kadrų  g.gif

ten verta bandyti naktinę fotografiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 04 08, 09:59)
ten verta bandyti naktinę fotografiją smile.gif

O, ačiū už idėją. Kaip tik turiu štatyvą bigsmile.gif Reikės prisiruošt, kai bus geresnis oras.
Atsakyti