Labukas
Daug foto pridėta, ką prisiminsiu pakomentuosiu
Gaziulka , smagu kad parodei Paryžiaus, rodyk dar
Man iš visų pirma labiausiai įstrigo, tik kirpčiau dešinę pusę, kad pagrindiniais kadre liktų ta porelė gilumoje. Tada butu grynai foto iš Paryžiaus, nes man jis pimiausiai asocijuojasi su kavinukėmis ir porelėmis jose
Pasiklydusi, patinka ir tavo bala ir stulpiukai. Beje tavo kadravimas man geriau žiūrisi nei Westos apkirptas, nes foto gyvesnė ir gyvatvorės taip pat sudaro ritmą ir jis dar labiau pabrėžia tą stulpiukų ritmą
O akmenys, idėja gera, bet bandyčiau kaip nors kitaip pakadruot
Paskutinė foto jau per daug juodos man, pakirps ki horizontalios daug geriau žiūrisi, na ir vaizdo mažame langelyje jau pati rašei kad kokybiškesnio reikia
Ansako, nugi kirpk apačia ir visai nebloga geometrija pasidaro
Ir ritmo šiek tiek yra
Degute, patinka tavo šakelė, aš ir vis ruošiuosi kieme nusifotografuot besiskleidžiančius pumpurus, bet vis neišeina
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 19, 16:11)
kas liecia rodyma nuotrauku blogu ir nerodyma.... kai pasiziuriu, ateina tik ka paeme fotika i rankas cia ir kelia tokias.... nuotraukas, kad nera net ka ir komentuot, nes viskas blogai, tai nera ka ir mokintis. Tie kurie cia ar kitur tupi su fotiku rankose... jie cia kelia tik geras nuotraukas
(pati sakei), todel, kaip ir nera ka ir is ko mokintis. Nes ideta gera nuotrauka, tikrai neduoda tiek rezultato, kai komentaras buna
; o jei idedi gera, bet negera nuotrauka, kai klausai daug komentaru ir tokiu paciu... manau ilgam isimeni, kokiu klaidu nereikia daryti. O gal as klystu
neklysti
Aišku neturiu omeny tokių foto kaip vat koala dėjo
Koala, tu jau nepyk, bet aš asmeniškai tikrai ignoruosiu ateity tokias foto
O šiaip aš jau anksčiau rašiau, kad kartelė skyreliui labai aukštai užkelta ir gal ne visiškai pagrįstai. Nu kad ir Grethen įdėjo savo auto, tai aišku aš ir pati rašiau trūkumus, bet tai kad ji fotografuoja ir rodo, ir turim ką paanalizuoti, pasitarti tai tik jos dėka. Ir jos foto kad ir be fokuso , tikrai ne blogiausios, netgi atvirkščiai sakyčiau, visai neblogos kompoziciškai, idėja ir t.t. Kas bandė auto fotografuot tikrai žino, kad tai nėra lengva
Taip kad Grethen dėk ir toliau
ir mes visi matysim kaip tu tobulėji