trumpai apie tai, ką prisimenu
Degutės medelis puikios kokybės foto. nėra ko ir kabinėtis. koks objektyvas čia buvo naudotas? nes piešimas super ryškus
miestų panoramų aš nemoku fotografuot ir nelabai jos mane traukia, kaip foto rūšis, todėl visada susilaikau nuo komentarų
kooala, na tragiška kokybė užmuša visus tavo gaudomus momentus.
grethenn, puikūs auto
galima kabinėtis, bet pati žinau, kaip sunku su auto pagauti fokusą
netgi pasirinkus tašką ir su distanciniu niekas negarantuoja jo pagavimo
man patiko pirmoji ale glamūras ir su skėčiu
tiesa tas kabaliokas ant skėčio man netrukdo, jis plevesuoja kaip ir plaukai, todėl netgi gyvumo suteikia. jei ten tavo natiurmortas buvo su citrina, va ten tai jau fokusas turėjo būt
pasiklydusi, puikūs ieškojimai. puikus potencialas. puiki akis
medžiai baloje tikrai gerai pamatyta (pati vis fotografuoju balose). keliaujantys akmenys puiki idėja. ir stulpelių ritmas pakankamai ryškus
šaunuolė
katinukas irgi neblogai pagautas. man nekliūva kilimukas, jis tarsi atkartoja kačiuko margumą. tik pirmoje trūko fokuso, o antrą pakontrastinus visai gerai žiūrisi. be to, puiku kad turi nuomonę savo apie vieno ar kito objekto buvimą kadre
apie Stebukles foto jau pasakyta viskas. tik pritariu visiems.
net nesitiki, kad čia tavo foto Gaziulka, puikus Paryžiaus reportažas. tavo ta foto su vynu ND albume, gal ritmas ir ne toks aiškus, bet foto pati
gražus tavo Paryžius. sveikinimai su pirmom juostom
Elina, vėl matau tik dukriuką nuotraukose... tavo ieškojimai buvo puikūs prasidėję, dabar vėl nieko įdomaus nematau. nors kokybė nuotraukų puiki, jau perpratai savo "žvėrį" fotoaparatą
jei dar ką prisiminsiu, parašysiu