Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 18, 21:19)
Pasiklydusi, akmenys idomiai, tik truputi kaires pakirpciau  ax.gif
Paskutine perkontrastinta, o katinas geriau smile.gif tik kokybes truksta

O jei kirpsiu akmenų kairę pusę, nebus per daug centre viskas? g.gif
Atsakyti
Anasko, palikau Tau linkėjimų interpretacinių ND papkėj, komentaruose mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaziulka, kaip fainai rolleyes.gif Tokios mielos senobines smile.gif nuotraukos. Labai patinka.

Pasiklydus, tu gal is Kauno smile.gif Labai matyti stulpeliai smile.gif

Aciu visiems uz komentarus. Va, kas del erdves, sutinku 100proc. O kas del tvarkos..... g.gif Ar jus tikrai manot, kad grazi nuotrauka, turi but tik sterili be jokio bardakelio unsure.gif ten gi autoivykis... viskas aplink metosi smile.gif Ar butina panaikint(klonuot, retusuot) esamas detalias, kurios yra naturoj, vien tam, kad kadras butu sterilus?
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 21:33)
O jei kirpsiu akmenų kairę pusę, nebus per daug centre viskas?  g.gif
tai as kzkaip ir siuliau kaire kirpt kad ne centre butu, gal ne taip ta kaire surpantam biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 18, 21:57)
O kas del tvarkos..... g.gif Ar jus tikrai manot, kad grazi nuotrauka, turi but tik sterili be jokio bardakelio unsure.gif ten gi autoivykis... viskas aplink metosi smile.gif Ar butina panaikint(klonuot, retusuot) esamas detalias, kurios yra naturoj, vien tam, kad kadras butu sterilus?
Bet ta netvarka turi buti "tvarkinga" turi jaustis zaismas, turi buti akcentas, jei jo nera, tuomet tai atrodo va kaip musu tema - "ritmas" biggrin.gif zaidziama arba spalvomis, arba formomis, fakturomis, kokiomis nors detalemis, o ne viskuo vienu metu. kitaip gaunasi "sviestas sviestuotas". va toj nuotraukoj nera ne vienos svarios vietos, daug spalvu, daug detaiu, daug formu, viskas susilieja i visuma, mergaite ir ta nusisukus beveik ax.gif

tokia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Sendien skaičiau fotografijos pradžemokslį ir bandžiau gyvūnus fotografuot biggrin.gif tai gal įkelsiu kokią foto blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

pabandžiau kažkokį veiksmą fotografuot blush2.gif kokybė prasta gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 18 balandžio 2008 - 21:00
QUOTE(kooala @ 2008 04 18, 22:51)

pabandžiau kažkokį veiksmą fotografuot blush2.gif  kokybė prasta gavosi doh.gif

unsure.gif kokybe prasta, nes arba blogai skaitei ta pradziamoksli, arba blogai supratai unsure.gif
Atsakyti
Pasiklydusi, patiko tavo bordiurai biggrin.gif man irgi norisi erdve is kaires pakirpti. O Ritmas, labiau Westos variantas patiko.

Gaziulkina bigsmile.gif saunuole, klaidas tu ir pati savo zinai, o dar nekritikuosiu del to, kad as pati juostoje greiciausiai taip nepagauciau rolleyes.gif Foto su nuotaika, su jausmais ir su Pariziaus atmosfera smile.gif Bet koki turiu tau praktini patarima, greiciausiai ten muiline g.gif , tai va, kai kur matosi tavo pirstas ant kadro biggrin.gif tai buvo ir mano amzina klaida biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 18, 20:56)
Anasko, palikau Tau linkėjimų interpretacinių ND papkėj, komentaruose  mirksiukas.gif
blink.gif tai kad as dar savo darbus nespejau ideti blink.gif biggrin.gif Bet pirmoje foto komentaras tavo thumbup.gif del kaktuso, man i galva tokia mintis neateitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 18, 22:16)
blink.gif tai kad as dar savo darbus nespejau ideti  blink.gif  biggrin.gif Bet pirmoje foto komentaras tavo  thumbup.gif del kaktuso, man i galva tokia mintis neateitu biggrin.gif

susirask papkę ,,Komentarams" . ten linkėjimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 18 balandžio 2008 - 21:21
Koala, o gal pradziai pati gali savo foto pakomentuoti bigsmile.gif paieskok klaidas, parasyk cia. Analize labai padeda tobuleti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 18, 22:20)
susirask papkę ,,Komentarams" . ten linkėjimai  smile.gif
Jau radau, o paziurek koki as varianta padariau, po tavo mistikos pageidavimo bigsmile.gif Nors gal ir matei ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 18, 21:16)
Pasiklydusi, patiko tavo bordiurai biggrin.gif  man irgi norisi erdve is kaires pakirpti. O Ritmas, labiau Westos variantas patiko.

Gaziulkina bigsmile.gif saunuole, klaidas tu ir pati savo zinai, o dar nekritikuosiu del to, kad as pati juostoje greiciausiai taip nepagauciau rolleyes.gif Foto  su nuotaika, su jausmais ir su Pariziaus atmosfera smile.gif  Bet koki turiu tau praktini patarima, greiciausiai ten muiline g.gif , tai va, kai kur matosi tavo pirstas ant kadro biggrin.gif tai buvo ir mano amzina klaida biggrin.gif

blink.gif va sito tai as nepastebejau - 3 ir 4 pvz? ar as kzk dar nematau? Nors dabar nezinosi, ar ten tikrai pirstas ar balandis (4) g.gif muiline, muiline mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaziulka, man atrodo 3 ir 5, o 4 baladis biggrin.gif
Atsakyti