Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 04 18, 17:14)
Man šita labai patiko  bigsmile.gif Gražus pamatymas! Ir spalvos tokios įdomios. Liuks!

Ačiū labai labai 4u.gif Taip gera, kai kas nors įvertina (tiksliau, kai pasiseka ką norsnufotografuoti taip, kad įvertintų biggrin.gif) , iškart atsiranda noras stengtis ir toliau. biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 18, 17:20)
mirksiukas.gif as supratau biggrin.gif  tik ka norejau pasakyti, kad mes cia rodom pvz. vaikus-yra foto, kurios ir svetimam idomu grozetis, o yra tiesiog kokybiskos seimos albumui. Tas pats ir su tavo kate, sita "seimos albumui", jei butu kazkas idomesnio, sakyciau kad "ant sienos!" mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Dabar jau suprantu bigsmile.gif na ką, tupdysiuos katė dar kartą ant kilimėlio ir bandysiu sukurti kokį veiksmą ar kabliuką. biggrin.gif

Grethenn man Tavo paskutiniai autoportretai ir glamour labai gražūs wub.gif .
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 18, 18:26)
Pirmojoj man lyg fokuso truksta, antroji pilkoka, noris daugiau kontrasto, bet zvilgsnis spindintis, krenta i akis, tai man patinka wink.gif

Pirmoji man patinka  bigsmile.gif  tik as dar truputi isdidinciau , apkirpciau krastus wink.gif
O ritmas man tai nelabai...bet va sauniai i j/b paveretei, reiktu taip ir kate.
siaip tie stulpeliai ir krumai taisiklingai apgeneti verti demesio, pamegink kitais rakursais wink.gif

Uždėjau daugiau kontrasto, gal geriau šiek tiek? ax.gif

user posted image

"Keliaujantys akmenys"
user posted image

Dar turiu tokią ritmo foto ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 18, 17:09)
Na man tai tikrai paciai pries save geda, butent - MAIVYTIS pies objektyva biggrin.gif gerai kad niekas nemato biggrin.gif

mano vyras kai pamatė vienos fotosesijos galmūrui nuotraukas lotuliukas.gif tai apakęs, sako, siųsk man šią foto paštu, darbe ant desktopo užsidėsiu.. tokiose negėda rodyt viešai, kokią sexy žmoną turiu lotuliukas.gif o man tos nuotraukos toookios šlykščios ir nenatūralios lotuliukas.gif irgi gėdai pačiai blush2.gif
Atsakyti
Nu ikelsiu ir cia savo Paryziaus. Matau pasvyrusias foto, kai kur nukapotas kojas, kai kur slubuojancias kompozicijas (tiek dar matau), bet si karta nieko nenorejau taisyti, palikau ta savo juosta kaip buvusia. Svarbiausia buvo nuotaika, tikiuos, nors tiek pavyko perteikt. Kritikuot galima - ypac jeigu atrodo, kad visai be reikalo svaigstu as del tos juostos g.gif

meiles miestas biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Gaziulka, pirmos dvi - man tikrai Paryzius. Nebuvau ten, bet as ji butent toki matau. Kitos - reik dar pagalvot... kazkas tarp puikiu nuotrauku ir puikiu nuotrauku seimos albumui... Taciau bendras vaizdas tikrai dziugina.
Dar kart paziurejau. Man antra super! dar astunta - ta su motoroleriu. Man patinka abieju kokybe ir pagautas momentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 18 balandžio 2008 - 18:59
QUOTE(Sansara @ 2008 04 18, 19:55)
mano vyras kai pamatė vienos fotosesijos galmūrui nuotraukas  lotuliukas.gif tai apakęs, sako, siųsk man šią foto paštu, darbe ant desktopo užsidėsiu.. tokiose negėda rodyt viešai, kokią sexy žmoną turiu  lotuliukas.gif o man tos nuotraukos toookios šlykščios ir nenatūralios  lotuliukas.gif irgi gėdai pačiai  blush2.gif
Reik gal ir man draugui paodyt, gal vel isimyles lotuliukas.gif
bet jam nepatiksiu nenaturali ax.gif
Atsakyti
Pasiklydusi - keliaujantys akmenys tikrai turi potencialo, eini gera kryptim.
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 18, 21:01)
Pasiklydusi - keliaujantys akmenys tikrai turi potencialo, eini gera kryptim.

Smagu girdėti. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 18, 18:57)
Gaziulka, pirmos dvi - man tikrai Paryzius. Nebuvau ten, bet as ji butent toki matau. Kitos - reik dar pagalvot... kazkas tarp puikiu nuotrauku ir puikiu nuotrauku seimos albumui... Taciau bendras vaizdas tikrai dziugina.
Dar kart paziurejau. Man antra super! dar astunta - ta su motoroleriu. Man patinka abieju kokybe ir pagautas momentas.

nu jo, neblogas apibudinimas. bet mane vis tiek dziugina, ypac, kai cia pirmi kartai, kai laikau sena juostini rankoj. Siaip kritiskai ziurit - antra reiketu kiek paversti, ji griuvanti, ir ta islendanti siena kaireje nelabai, dar stalo koja netilpo. Bet kontrastas joje geras. Su motoroleriu - irgi kompoziciskai nera tobula, ratas netilpes, erdves apcioj daugiau galetu buti ir pan. Matau as tas klaidas, bet kzk nesiekiau net ten tos tvarkos - megavausi paciu procesu ir norejau ji perteikt.
Atsakyti
Gaziulka linksmas tavo reportažas.. kai kuriose ryškumo trūksta, bet tai normalu tik juostinuką paėmus.. užtat dvasia jaučiasi.. aišku kontrasto norisi , šarpuko.. kaip ten sako -mėgsta juosta šarpą smile.gif

pasiklydusi bandžiau tavo rimtą suritmint kažkiek

user posted image
Atsakyti
Pasiklydusi, akmenys idomiai, tik truputi kaires pakirpciau ax.gif
Paskutine perkontrastinta, o katinas geriau smile.gif tik kokybes truksta

Graziulka, nuotaika jaucias bigsmile.gif tik yra kai kurios labai nupilkejusios, va man patiko pirmoji jei ne tas drumzlinumas, antra ir su mergaite balandzius maitinancia smile.gif kitos irgi fain butu jei patvarkius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 18, 19:14)
Gaziulka linksmas tavo reportažas.. kai kuriose ryškumo trūksta, bet tai normalu tik juostinuką paėmus.. užtat dvasia jaučiasi.. aišku kontrasto norisi , šarpuko.. kaip ten sako -mėgsta juosta šarpą  smile.gif

as tai niekada nebuvau sharpo megeja, tai man tas minkstumas kaip tik patinka. Ir drumzlinumas, ir demeles, nu zdz biggrin.gif Su kontrastu tai taip, as net normaliai dar nepajauciau kokiom salygom su kuriuo jautrumu geriausia fotografuot, gal kurios juostos megejos galit parasyt, pagal ka orientuojates g.gif

nu 200 dar aisku daugmaz,
400 - cia sita, kur rodziau buvo, tai man iki galo neaisku, maniau, kad ir patalpoj su geru dienos apsvietimu turetu buti gerai, bet ne schmoll.gif Lietinga, debesuota, vakarejant (viskas lauke) - tokiom salygom geriausia?

800?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 18 balandžio 2008 - 19:29
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 18, 20:27)
as tai niekada nebuvau sharpo megeja, tai man tas minkstumas kaip tik patinka. Ir drumzlinumas, ir demeles, nu zdz biggrin.gif Su kontrastu tai taip, as net normaliai dar nepajauciau kokiom salygom su kuriuo jautrumu geriausia fotografuot

ir po antros nepajausi smile.gif .. tiesą sakant ir aš mėgstu švelnius kadrus.. bet matyt akis labai prie skaitmenos priprato.. kita vertus Paryžius, toks miestas, kuriam juosta labai tinka smile.gif
Atsakyti