Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2008 04 18, 11:58)
Mano paraše yra šuns nuotraukos, žvilgterk, nors iki gerų oi kaip dar toli. Viena kita įdomesnė doh.gif

yra yra neblogų, tikrai, galima ir i žurnalus kai kurias dėti thumbup.gif
Atsakyti
Kalbant apie gyvūnų foto, o kaip tokia? g.gif g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasiklydusi: 18 balandžio 2008 - 13:38
Stebukle, man kazko tai neryski foto g.gif gal del sumazinimo g.gif Grazi spalvinga foto, bet labai prasosi erdve is abjieju pusiu, ir bardakelis trukdo antrame plane. Bet seimos albumui tikrai tinka biggrin.gif

Grethen bigsmile.gif kokia tu grazi bigsmile.gif sveika istojusi i autoportretininku kluba lotuliukas.gif

Koala, nieko daugiau neparasysiu nei kiti. Skaityk teorija ir ziurek kitu nuotraukas, vien fotografavimas be teoriniu ziniu nieko neduos 4u.gif

Pasiklydusi, kas patinka, kad kates lygyje fotografuota, kas ne- nepatinka kad nera spalvu, nepatinka kilimelis pirmame plane, ir nera "istorijos"- cia tiesiog kate 4u.gif Antra foto labiau patinka, bet kilimelis vis tiek yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 18 balandžio 2008 - 13:45
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 14:32)
Kalbant apie gyvūnų foto, o kaip tokia?  g.gif  g.gif

user posted image

user posted image

Jei tai pradžia, labai nebloga 4u.gif . Tik man nepatinka spalvos g.gif ...kažkokios blankios, pilkos. Bet šiaip- visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 18, 15:47)
Jei tai pradžia, labai nebloga 4u.gif . Tik man nepatinka spalvos g.gif ...kažkokios blankios, pilkos. Bet šiaip- visai nieko smile.gif

Na iš tikrųju geresnių spalvų išgauti manau nepavyktų, nes mano katė į pilkumą, todėl spalvota foto nelabai ir pagerėtų... blush2.gif
Arba reikia visai kitoje vietoje bandyti. bigsmile.gif
Anasko --> O aš kaip tik kilimėlio nenukirpau, nes man patinka ta linija. biggrin.gif

user posted image

O kaip manot, čia matosi aiškiai ritmas? g.gif

user posted image
Atsakyti
Nu ritmas man patiko bigsmile.gif tik krumai apacioje blasko, nukirpk geriau. O apie pirma foto negaliu nieko pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 18, 16:07)
Nu ritmas man patiko bigsmile.gif tik krumai apacioje blasko, nukirpk geriau. O apie pirma foto negaliu nieko pasakyti ax.gif

Ačiū bigsmile.gif

O dėl tos antrosios "katininės" foto, dar pagalvojau bigsmile.gif (juk reikia bandyti apginti savo nuotrauką biggrin.gif ) kad, sakei, jog ten "katė be istorijos", o gal istorijos ne taip ir reikia, jei tiesiog nori parodyti katę ne kaip daiktą nuotraukos visumoje? Juk žmonių portretuose irgi ne visada būna istorija. Nebent turėjai galvoje, kad neaiški katės mimika, nuotaika, kad ji be išraiškos... blush2.gif Ji toj nuotraukoj mano akimis šiek tiek sunerimus, nustebus ir išraiškos pakanka.

Turbūt niekas nesupras, ką čia sumaliau. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 15:03)

Man šita labai patiko bigsmile.gif Gražus pamatymas! Ir spalvos tokios įdomios. Liuks!

Papildyta:

Pavasaris...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 18 balandžio 2008 - 15:15
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 16:02)
Ačiū  bigsmile.gif

O dėl tos antrosios "katininės" foto, dar pagalvojau bigsmile.gif  (juk reikia bandyti apginti savo nuotrauką  biggrin.gif ) kad, sakei, jog ten "katė be istorijos", o gal istorijos ne taip ir reikia, jei tiesiog nori parodyti katę ne kaip daiktą nuotraukos visumoje? Juk žmonių portretuose irgi ne visada būna istorija. Nebent turėjai galvoje, kad neaiški katės mimika, nuotaika, kad ji be išraiškos...  blush2.gif  Ji toj nuotraukoj mano akimis šiek tiek sunerimus, nustebus ir išraiškos pakanka.

Turbūt niekas nesupras, ką čia sumaliau.  doh.gif  blush2.gif
mirksiukas.gif as supratau biggrin.gif tik ka norejau pasakyti, kad mes cia rodom pvz. vaikus-yra foto, kurios ir svetimam idomu grozetis, o yra tiesiog kokybiskos seimos albumui. Tas pats ir su tavo kate, sita "seimos albumui", jei butu kazkas idomesnio, sakyciau kad "ant sienos!" mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 15:32)
Kalbant apie gyvūnų foto, o kaip tokia?  g.gif  g.gif
Pirmojoj man lyg fokuso truksta, antroji pilkoka, noris daugiau kontrasto, bet zvilgsnis spindintis, krenta i akis, tai man patinka wink.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 18, 15:44)
Grethen bigsmile.gif kokia tu grazi bigsmile.gif sveika istojusi i autoportretininku kluba lotuliukas.gif
Aciu blush2.gif dar nesveikinkit, tikiuosi tai nepasikartos biggrin.gif labai sudetinga, juokinga ir gedinga save fotkin, bet kad maniskiai "modeliai" vis uzsieme unsure.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 18, 16:03)
O kaip manot, čia matosi aiškiai ritmas?  g.gif
Pirmoji man patinka bigsmile.gif tik as dar truputi isdidinciua , apkirpciau krastus wink.gif
O ritmas man tai nelabai...bet va sauniai i j/b paveretei, reiktu taip ir kate.
siaip tie stulpeliai ir krumai taisiklingai apgeneti verti demesio, pamegink kitais rakursais wink.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 04 18, 17:14)
bigsmile.gif ka tik fotografavau to paties medzio ziedelius bigsmile.gif
bet kiek man dar truksta iki tokiu foto doh.gif tikrai labai grazu, spalvos pakeri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 18, 17:26)
Aciu  blush2.gif dar nesveikinkit, tikiuosi tai nepasikartos biggrin.gif labai sudetinga, juokinga ir gedinga save fotkin, bet kad maniskiai "modeliai" vis uzsieme  unsure.gif

blink.gif o kodėl gėdinga? Sudėtinga save fotkint, bet užtat nereikia nieko prašyti pozuoti, gali maivytis prieš objektyvą belekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 18, 18:54)
blink.gif o kodėl gėdinga? Sudėtinga save fotkint, bet užtat nereikia nieko prašyti pozuoti, gali maivytis prieš objektyvą belekaip  biggrin.gif
Na man tai tikrai paciai pries save geda, butent - MAIVYTIS pies objektyva biggrin.gif gerai kad niekas nemato biggrin.gif
Atsakyti