Grethenn, man sita nuotrauka Cia gal auto?
Imetu i sita juodai balta tema labai spalvota nuotrauka Kritikai...
"Pirmas auto ivykis, suzeistu yra"
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 17, 21:21)
Grethenn, man sita nuotrauka Cia gal auto?
Auto Nes su tais modeliais tai nesusitarsi uz tat ir su fokusu labai sunku"Pirmas auto ivykis, suzeistu yra"
Pavadinimas man patiko nuotrauka igyja prasme tik jis perskaicius.
bet mergaite per daug nusisukus, seselyje, va zole apsviesta o mergaite ne, visai neakcentuota ir labai isprausta
Ir detaliu daugoka, metos kzkas uz mergaites
senai nesilankiau čia bet vel ateinu su keletu nuotraukyčių pavyko pagaut
bandau rodyti savo ,,pagautus šedevrus" http://images35.fotk....jpg?1208458383
Papildyta:
oj, kazko nesigavo ikelti nuotraukos, atiprasau
Papildyta:
oj, kazko nesigavo ikelti nuotraukos, atiprasau
Kooala - pirmoj nuotraukoj blicas viska isdegina, antra - man irgi kazkaip per arti. Gal tu nebandyk gaudyt gyvunu, bet paleisk koki viena i kiema ar aptvarta teritorija ir bandyk ji fotografuot koki 50 kartu, o dar geriau simta pradziai. Kaip suprantu, megsti gyvunus, gal paieskok Elinos nuotrauku su jos avataru , arba Westos "mafijos" - nors man tai jau aukstasis pilotazas. "nekabina" tavo nuotraukos, atleisk.
Dar prisiminiau - gali paziureti paskutiniame supermamos fotokonkurse laputaites nuotrauka - magas ar kazkaip panasiai - suo su kamuoliuku - ten puiki gyvuno nuotrauka - spalvos, judesys, mintis.
Beje, pasiulymas techniniams namu darbams ateiciai - gal tiktu gyvunai? pilna gi pas mus gyvunu myletoju, ar siaip entuziastu - butu ka naujokam parodyt?
Dar prisiminiau - gali paziureti paskutiniame supermamos fotokonkurse laputaites nuotrauka - magas ar kazkaip panasiai - suo su kamuoliuku - ten puiki gyvuno nuotrauka - spalvos, judesys, mintis.
Beje, pasiulymas techniniams namu darbams ateiciai - gal tiktu gyvunai? pilna gi pas mus gyvunu myletoju, ar siaip entuziastu - butu ka naujokam parodyt?
Koala, pagauti geri momentai, bet techniniai dalykai..
pirmoji foto isdegus, antrojoj ir fokusas neaisku, suns akys zalios, viskas buitiska.
blad.nomad gerai patare, eikit kokia grazia diena i lauka ir eksperimentuokit, sekmes
pirmoji foto isdegus, antrojoj ir fokusas neaisku, suns akys zalios, viskas buitiska.
blad.nomad gerai patare, eikit kokia grazia diena i lauka ir eksperimentuokit, sekmes
Kooala - pirmoj nuotraukoj blicas viska isdegina, antra - man irgi kazkaip per arti. Gal tu nebandyk gaudyt gyvunu, bet paleisk koki viena i kiema ar aptvarta teritorija ir bandyk ji fotografuot koki 50 kartu, o dar geriau simta pradziai. Kaip suprantu, megsti gyvunus, gal paieskok Elinos nuotrauku su jos avataru , arba Westos "mafijos" - nors man tai jau aukstasis pilotazas. "nekabina" tavo nuotraukos, atleisk.
aciū už nuomonę fotografuoju tai ir taip daug nu bet reiskia dar daug daugiau reikia
Labas rytas
Grethen Gal jei aplinkui lieka tiek erdvės, pakaušį irgi reikėjo įtalpint Bet aplamai patinka
Tai gal ne tiek kad daugiau, bet pirma pasiskaityk kaip reikia teisingai fotografuoti, apie kompoziciją. Čia jei aišku nori mokytis, o jei tik įdėti tau patinkančius kadrus, tai yra kita tema. Visiškai nieko gero tavo nuotraukose nematau Aš tokias pas save trinčiau iš kompiuterio lauk
Stebukle, kad net nežinau ką kritikuot Normali foto šeimos albumui
na visada darėm taip, trys foto buvo limitas
Grethen Gal jei aplinkui lieka tiek erdvės, pakaušį irgi reikėjo įtalpint Bet aplamai patinka
QUOTE(kooala @ 2008 04 17, 22:35)
aciū už nuomonę fotografuoju tai ir taip daug nu bet reiskia dar daug daugiau reikia
Tai gal ne tiek kad daugiau, bet pirma pasiskaityk kaip reikia teisingai fotografuoti, apie kompoziciją. Čia jei aišku nori mokytis, o jei tik įdėti tau patinkančius kadrus, tai yra kita tema. Visiškai nieko gero tavo nuotraukose nematau Aš tokias pas save trinčiau iš kompiuterio lauk
Stebukle, kad net nežinau ką kritikuot Normali foto šeimos albumui
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 17, 23:17)
pasitikslinu: ar turim ND limita - 3 darbai max? ar daugiau galima?
na visada darėm taip, trys foto buvo limitas
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 14:14)
žinau kai taip būna.. va mano foto viena šeimyniniam.. ir kaip tą mano didžiąją išklonuot
Per daug mano manymu kontrastas keltas...grindinys visas isdeges, nebesimato plyteliu plotais. Dickes neklonuok, geroiau perfotografuok
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 16, 17:24)
Na as nespejau sudalyvauti ND ir galimybes nelabai turejau, taciau vis tiek pameginau labai buitiskai ir greitai, prasom nedidinti ir neziureti i kokybe
Jau pasake kiti- megstukas supaprastina, neglamurine nuotrauka. Grazus portretas
QUOTE(Elina @ 2008 04 16, 17:48)
Čia keletas mano foto
Dukryte hamake visai nieko, nors man asmeniskai per daug spalvu. Va rankute i nuotraukos krasta galetu ir nesiremti
Antra suniuko nuotrauka Kazkaip neturiu nuomones...
Suniuko glamuor Eliniskai sakyciau Visai idomiai
QUOTE(Elina @ 2008 04 16, 20:45)
Vel nezinau... kazkaip norisi matyti i ka ji ziuri. Nuotraukoje dominuoja mergaites drabuzis. O mergaites oda pilka. Taisyk WB
QUOTE(Sansara @ 2008 04 16, 21:48)
mano kontražūrinis apšvietimas.
Patinka. Geras taskas pas tave bute
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 17, 19:21)
Imetu i sita juodai balta tema labai spalvota nuotrauka Kritikai...
Mirgu margu Galetu ten kazko spalvoto ant zoles nebuti...tik mergaite su transporto priemone ir vargsas suzeistasis Ir kai kadre tiek visko daug man truksta erdves...ziauriai
QUOTE(kooala @ 2008 04 17, 22:35)
Aš kažkada irgi daug pyškinau be žalio supratimo kaip teisingai nufotografuoti, o kai pradėjau domėtis fotografija, tai supratau, kad tai kas man atrodė gražu ir meniška yra visiškas niekas (na tik asmeniniam albumui). Taigi siūlyčiau ne dar daugiau pyškint, o pradėti skaityti.
Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 17, 22:08)
Gera mintis
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 17, 20:21)
Na, man miela. Albuminė, bet pagerinta . Smagi. Man kažkaip irgi vis norisi mirgu margu, pavasaris gi
QUOTE(kooala @ 2008 04 17, 21:40)
Pirmaž baisiai išdęgusi, nieko nematau. Gaila . Atrodo būtų nebloga nuotrauka. Antroji- dramatiška, jei padirbt su PS gal įmanoma iš jos ką išgauti būtų. Žinau kaip sunku gyvūnus fotkinti . Beveik niekad jų nefotkinu viena. Dukrą, sūnų, vyrą pastatau už savęs ar kurioje noriu pusėje, duodu skanuką ar žaisliuką ir liepiu masinti, kad pažiūrėtų, o tuomet jau pyškinu kiek spėja fotikas . Gyvūnai geriau išeina, kuomet nejuda. Fokusas, nustatymai- svarbu labai, nes jie- tamsūs. Aplinką reikia apžiūrėti, jei gyvis tamsus - rinktis šviesią sieną, šviesų toną ir atvirkšč. Jei nori pagaut judančio augintinio momentą bus labai sudėtinga ir dažniausiai negausi ką norėjai gaut . Nuotraukoje įspūdis visai kitoks. Aš jau nurimau fotkinti lakstančius gyvius, nesigauna man
Mano paraše yra šuns nuotraukos, žvilgterk, nors iki gerų oi kaip dar toli. Viena kita įdomesnė