QUOTE(lelexx @ 2008 04 16, 21:31)
Nežinau ar čia pataikiau, bet tikiuosi jūsų pagalbos Noriu nufotografuoti keletą mažų niekučių ( vaikučiui prisiminimui). Kaip pvz. apyrakė iš gimdymo namų, atvirukai ir t.t Patarkit ką jūs darote su fonu? Kaip padayti kad atrodytų gerai ?
Gal kas kokių pvz. turi?
Dėkinga
Gal kas kokių pvz. turi?
Dėkinga
patarčiau nusipirkt diiidelį balto popieriaus lapą A1 atrodo formato. ir ant jo fotografuot geriausia prie lango, šviesią dieną (ne ant saulės). jei tūrinis daiktas (ne plokščias), tai galima lapo galą pakelt (kad nuolydia būtų) ir taip fonas bus vientisas ir po daiktu ir už jo.
pasistengt fotografuot be blykstės.
neblogai daiktai gaunasi ir ant baltos palangės, jei vientisa ir nesena.
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 04 16, 21:54)
Sansara, kazka reikia sugalvoti su apacia, tik ji man ir trukdo pasakyti "super"
tai galima iki kojų nukirpt ir nesijaus to plėmo. aš tik rodau pavyzdį šiuo atveju nelabai ką galėjau reguliuot. visgi šaltinis stacionarus ir nuo manes nepriklausantis
Dar sis bei tas, cia ne glamuras nuotrauka man labai patinka, bet va kad issilieje tai issilieja, fokusas kazkur ne ten
Elina, graziai spalviskos tavo nuotraukos. Labiausiai nekliuna tavo glamusinis suniukas o siaip, labai grazi nuotrauka tavo parase, kur sunus su suneliu guli
Grethenn, KUR FOKUSA PADEJAI?????
sansara- man ziurisi super
Grethenn, KUR FOKUSA PADEJAI?????
sansara- man ziurisi super
Labas rytas ,
Westa, tavo berniuko foto nelabai man Tos išdegusios trinkelės, ir kompoziciškai nelabai Kaži ar ką pagelbės jei ir išklonuosi mergaitės kojas
O antra patinka, gal kiek ir per sunki dešinė pusė, bet labai nekliūva
Grethen, kaip ir viską jau parašė, labai modelis Fokuso vis tik į veidą norisi.
Elina, patinka tavo dukrytė hamake, įdomiai tie dryžiai susidėliojo hamako ir megztuko Šuniukas antroj neryškus man, ir kažkaip nesuprantu kas ir kur , o terčioj glamūriškas Gal tik galėtų kėdės pirmas planas ryškus būt, o toliau išplaukt , arba dar geriau jei išeitų visa ryški
Grethen, tavo natiurmortas nelabai man Suspausta kažkaip ir citrina neryški, dar kažkokia kaip padegus , matyt vis ik pereksponavai
Elinos, dar viena foto laisva tema, labai jau buitiška man , mergaitė susivėlusi ir veiduko spalva lyg žalsva man
Sansara, labai patinka Nu bet galėjai įdėt foto ir normaliai sutvarkytą
Grethen , tvarkykis su fokusu
Westa, tavo berniuko foto nelabai man Tos išdegusios trinkelės, ir kompoziciškai nelabai Kaži ar ką pagelbės jei ir išklonuosi mergaitės kojas
O antra patinka, gal kiek ir per sunki dešinė pusė, bet labai nekliūva
Grethen, kaip ir viską jau parašė, labai modelis Fokuso vis tik į veidą norisi.
Elina, patinka tavo dukrytė hamake, įdomiai tie dryžiai susidėliojo hamako ir megztuko Šuniukas antroj neryškus man, ir kažkaip nesuprantu kas ir kur , o terčioj glamūriškas Gal tik galėtų kėdės pirmas planas ryškus būt, o toliau išplaukt , arba dar geriau jei išeitų visa ryški
Grethen, tavo natiurmortas nelabai man Suspausta kažkaip ir citrina neryški, dar kažkokia kaip padegus , matyt vis ik pereksponavai
Elinos, dar viena foto laisva tema, labai jau buitiška man , mergaitė susivėlusi ir veiduko spalva lyg žalsva man
Sansara, labai patinka Nu bet galėjai įdėt foto ir normaliai sutvarkytą
Grethen , tvarkykis su fokusu
Daugiau ne nedrisiu deto foto be fokuso
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 15, 22:20)
O matau Peppi skaito, tai norėjau jau seniai parašyti, tik vis užmirštu , labai patiko tavo kūdroje foto iš kelionės motociklais
dekui
Sansara, kirpk apacia, tada tai man liuks
QUOTE(Anasko @ 2008 04 17, 16:32)
Ale tikrai! man net i galva nesove Bo kad fokuso nera tai as ir pati rasiau, o va kad dar ir ka kita pastebi, tai labai super
Na cai su fokusu atrodo viskas gerai tik visiap kadravau kadravau ir niekaip neapsisprendziau kaip palikt, buvau net puse veido nukirpus gal turi kokiu pasiulymu?
Grethen, fokusas yra bet kas nepatinka ( ne tas zodis, todel kad patinka, bet prie ko prikibti noriu) kad yra seselis is desines puses ir ten isdeginimas nesigavo. Jei turi kokia gera lempa namie, as siulyciau ja statyti is tos puses kad seseli blokuoti ( jei pati as gerai suprantu )
Turiu tokius variantus:1 kazko tai man patinka didelis plotas is kaires
ir 2- pamegau karpyti per puse apacioje matosi negrazus nuklonavimas megztuko bet turbut originale tai graziau galima padaryti
ir 2- pamegau karpyti per puse apacioje matosi negrazus nuklonavimas megztuko bet turbut originale tai graziau galima padaryti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 17, 20:23)
Jei turi kokia gera lempa namie, as siulyciau ja statyti is tos puses kad seseli blokuoti ( jei pati as gerai suprantu )
Vienoj pusej buvo naturali sviesa, kitoj lempa bet vis tiek seselis gavos..
1 man patinka, tik as vis tik ciut ciut daugiau palikciau desinej
o 2, tai va as kai rasiau kad kirpau per puse, tai lygai taip ir dariau
kompozicija idomi, bet kaire veido puse per sviesi, o jei palieku desine, tai seselis ant jos.. irgi negerai.. uz tat palikau visa
Et isrisai ta klonuota megztuka