Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stikline @ 2008 04 16, 14:32)
Ačiū  4u.gif  beje, kažko visai paskutiniu metu nebeimu fotiko į rankas...o reikia gi kažkokį ND sukurpt  doh.gif

Aš irgi tik fauną befotkinu unsure.gif . Visai sustingau unsure.gif
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 16, 18:24)
Na as nespejau sudalyvauti ND ir galimybes nelabai turejau, taciau vis tiek pameginau smile.gif labai buitiskai ir greitai, prasom nedidinti ir neziureti i kokybe  biggrin.gif

user posted image

Man labai patiko. Fokuso į veidą kiek trūksta, bet gražiam žmogui ir snarglys tinka. Patiko foto, poza, rakursas 4u.gif

Noriu paprašyt, jei nesunku, užeikit į vyro dukros puslapį, pakomentuokit foto. Labai mažai pamokymui jai, o stengiasi tikrai 4u.gif

http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 16, 18:42)

Noriu paprašyt, jei nesunku, užeikit į vyro dukros puslapį, pakomentuokit foto. Labai mažai pamokymui jai, o stengiasi tikrai 4u.gif

http://fotokudra.lt/...&nav=new&page=1

tai jei labai nori mokytis, lai prie mūsų, besimokančių čia, jungiasi
Atsakyti
Čia keletas mano foto unsure.gif

user posted image

user posted image

Ir tokia biggrin.gif

glamour biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 balandžio 2008 - 17:49
QUOTE(sillwio @ 2008 04 16, 17:25)
.
Jei galvoji apie 70-300 be VR, tai geriau pataupyk tam su VR arba dėvėtam 80-200 su f/2.8 (kaina panaši). Kita vertus, jeigu rastum dėvėtą 70-300 be VR - manau verta pamėgint. Atidirbs kiekvieną litą.

naujas be VR 450 Lt daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 18:46)
tai jei labai nori mokytis, lai prie mūsų, besimokančių čia, jungiasi

Prisijungs būtinai, Jai tėvai nelabai prie kompo leidžia, kai pas mane atvažiuos, būtinai priregistruosiu 4u.gif
Papildyta:
Šiandien dariau žaidžiančių vaikų fotosesiją, vėliau pažiūrėsiu ar kas pavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 16, 19:48)
Čia keletas mano foto unsure.gif
Man kaip visada Elinos nuotraukos patinka 4u.gif
taciau pirmoje per daug hamako, noretus mergaites stambiu planu, o dabar ji kazkur apacioje.
suniukas truputi per sviesus, nelabai akcentuotas snukutis
o glamuras tai tikrai kad glamuras, ka be pridurti biggrin.gif

Beje aciu uz komentarus, pastebite tikrai teisingu dalyku, kuriu pati nelabai sugebu pastebeti smile.gif
tik va del rakurso tai nesutinku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 balandžio 2008 - 19:02
Nors kaip minejau nemegstu natiurmortu, bet si kart teko susidur ax.gif

user posted image
Atsakyti
Dar viena mano foto laisva tema

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 04 16, 22:45)
Dar viena mano foto laisva tema
Man labai nepatinka nes... nes megaite nusisukus, jos beveik nesimato blink.gif tik spalvu zaismas grazus, o kad cia dar ir zmogus blink.gif
Atsakyti
Nežinau ar čia pataikiau, bet tikiuosi jūsų pagalbos smile.gif Noriu nufotografuoti keletą mažų niekučių ( vaikučiui prisiminimui). Kaip pvz. apyrakė iš gimdymo namų, atvirukai ir t.t Patarkit ką jūs darote su fonu? Kaip padayti kad atrodytų gerai ?
Gal kas kokių pvz. turi?

Dėkinga
Atsakyti
Grethen, man tavo glamuras kaip glamuras nelabai, bet kaip portretas patiko, viska pastebejo jau kiti. Grazus modelis smile.gif
O natiurmortas- neryskus, ir atrodo kad detaliu per daug tokiam mazam plote, ir jie tarp saves nesusije. Kazkaip nelabai man.

Elina man tavo 2 foto labai patiko, kur suo pro tvora ziuri smile.gif

Atsakyti
mano kontražūrinis apšvietimas. idėjų, kadravimų neieškokit. gaudžiau tik apšvietimo pavyzdį. 4u.gif turiu gerą "tašką" bute jo demonstravimui
user posted image
Atsakyti