Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 14:58)
oi, kiek čia visokių niuansų gali būti sad.gif aš ir nepagalvojau doh.gif
tada tiesiai šviesiai: verta pirkti man tą objektyvą ar pataupyti geresniam?
As jei tureciau galimybes, pirkciau tele aisku ar su f4 ar su f2,6(atrodo), bet kadangi zinau kad po metu teks dirbti visai kita darba ir fotografavimui nebus laiko, tai ir nenoriu investuoti tiek pinigu, o hobbiuj ( lotuliukas.gif ) uzteks ir paprasto irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 16:14)

vieną vakarą buvo taip gražu, taip gražu.. bet vis tiek nuotrauka neina perteikt to grožio .. arba nemoku  cool.gif

p.s. westa, man sitoj truksta plataus kampo..... turbut mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 16, 15:21)
p.s. westa, man sitoj truksta plataus kampo..... turbut mastau.gif

aha.. bijau net vyrui sakyt kaip trūksta topsecret.gif smile.gif
Atsakyti
Westa, jau lengviau perfotografuoti nei klonuoti tokia vieta biggrin.gif (grazus jusu vartai rolleyes.gif )
2-spalvos labai grazios ir medziai kaireje patinka, bet tas tamsus desinysis kampas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 15:23)
aha.. bijau net vyrui sakyt kaip trūksta topsecret.gif  smile.gif
lotuliukas.gif as irgi bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 16:23)
aha.. bijau net vyrui sakyt kaip trūksta topsecret.gif  smile.gif

hihihi.gif

Jetus, ziuriu i savo juros nuotraukas ir mastau... kokia diena vaziuot prie juros... pafotografuot rolleyes.gif Bet objektyvas mano dar taisomas, ir sake nezino kada sutaisys ohmy.gif Gal kas zinot, kiek max gali trukt garantinis taisymas?
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 16, 16:07)

unsure.gif juokiasi mat... as matyt i sizofrenike panasi, sedi prie kompo ir matuoja monitoriu biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 04 16, 16:14)
žinau kai taip būna.. va mano foto viena šeimyniniam.. ir kaip tą mano didžiąją išklonuot  biggrin.gif

vieną vakarą buvo taip gražu, taip gražu.. bet vis tiek nuotrauka neina perteikt to grožio .. arba nemoku  cool.gif

Na seimyninej tai tikrai mergaite trukdo smile.gif ir siaip daugoka detaliu

o tas grozis (tikrai matos grazus vakaras buvo) tai man koks tai labai perkontrastintas. ta saule net zibina i akis, net medzius atrodo apdegino unsure.gif ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 balandžio 2008 - 15:39
Na as nespejau sudalyvauti ND ir galimybes nelabai turejau, taciau vis tiek pameginau smile.gif labai buitiskai ir greitai, prasom nedidinti ir neziureti i kokybe biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 balandžio 2008 - 17:30
QUOTE(Anasko @ 2008 04 16, 13:55)
Sillwio aciu 4u.gif sviesenio aisku norisi, bet kad kaina doh.gif buciau fotografe tada be abiejoniu pirkciau. O taip norisi tiesiog tele, bet kad  mano fotikui nebutu per tamsus.

Būtent dėl kainos ir nepirkau šviesaus. Be to, fotikai vis tobulėja. Va nikon d300 labai gerai susitvarko su triukšmu, o d3 iš viso kažkas neįtikėtino. Metai kiti ir ateis laikas keisti fotiką, o tuo metu jau bus išleista dar kas nors rimtesnio. Bus galima pasikelt iso ir šviesių objektyvų reikės dar rečiau.

QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 13:58)
oi, kiek čia visokių niuansų gali būti sad.gif aš ir nepagalvojau doh.gif
tada tiesiai šviesiai: verta pirkti man tą objektyvą ar pataupyti geresniam?

Jei galvoji apie 70-300 be VR, tai geriau pataupyk tam su VR arba dėvėtam 80-200 su f/2.8 (kaina panaši). Kita vertus, jeigu rastum dėvėtą 70-300 be VR - manau verta pamėgint. Atidirbs kiekvieną litą.
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 16, 18:24)
Na as nespejau sudalyvauti ND ir galimybes nelabai turejau, taciau vis tiek pameginau smile.gif labai buitiskai ir greitai, prasom nedidinti ir neziureti i kokybe  biggrin.gif

Žiūrėjau žiūrėjau...nžn man turbūt tas megztinukas labai subuitina foto..norėtųsi kažko prabangesnio rolleyes.gif Ir dar į akį krito po ranka lyg šešėliukas ten ar kas g.gif Ir ką darei su plaukais? Viskas pakankamai natūraliai, o plaukai link galiukų nebenatūralūs atrodo...per daug efekto smile.gif
Atsakyti

Grethenn
, išties, fokusas visas nubėgęs į megztuką.. faktūra akį rėžia .. o foto kažkiek primena senesnius laikus.. tik makiažas dar jei būtų ryškenis ir kokia juosta per plaukus .. ir akiniai rankose didesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 16, 19:32)
Žiūrėjau žiūrėjau...nžn man turbūt tas megztinukas labai subuitina foto..norėtųsi kažko prabangesnio  rolleyes.gif  Ir dar į akį krito po ranka lyg šešėliukas ten ar kas  g.gif  Ir ką darei su plaukais? Viskas pakankamai natūraliai, o plaukai link galiukų nebenatūralūs atrodo...per daug efekto smile.gif
Jo, megztukas tai tiesa smile.gif Seseliukas tai kzkox lyg matos, net nepastebejau tokio mazo biggrin.gif reiks pasalint smile.gif o su plaukais nic nieko nedariau, jie tiesiog labiau isplauke nes arciau buvo
Atsakyti
Grethenn, nelabai glamuriska man unsure.gif Reiktu kitu kampu, kita poza... tada butu gal ir gerai smile.gif megstukas man netrukdo, trukdo ranka, kuri uzstoja apnuoginta peti, trukdo akiniai per atri objektyvo..
Kaip portretas, liuks.
Atsakyti