Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(kice @ 2008 04 15, 22:58)
taigi taigi, ta pati mintis ir man atejo apie kreiva horizonta smile.gif Yra toks dalykas kaip perspektyva, kuri iskreivina horizontus, pastatu sienas ir t.t., todel liniuote reikia pasideti smile.gif
Bet cia tai ne perspektyva, cia tiesiog vejas vandeni nesa smile.gif o as jau ir desiu liniute pasidejus biggrin.gif bet vievio foto hoizontas yra tobulai lygus, o atrodo kitaip blink.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 16, 00:45)
o lauke... buvo klaikiai negrazi diena sad.gif
Na taip, vaizdelis grazus, bet diena nelabai, tuksta sviesos smile.gif
O juodumas sonuose man tik pliusas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 16 balandžio 2008 - 13:32
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 13:46)
Stikline patinka Anasko korekcija Tavo glamūro.. prisiminiau kūdrinį variantą.. visgi man jis nelabai.. labiau Tavo ND variantas prie širdies

Ačiū 4u.gif beje, kažko visai paskutiniu metu nebeimu fotiko į rankas...o reikia gi kažkokį ND sukurpt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 04 16, 14:32)
Ačiū  4u.gif  beje, kažko visai paskutiniu metu nebeimu fotiko į rankas...o reikia gi kažkokį ND sukurpt  doh.gif

o aš va imu, bet nelabai yra ką rodyt unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus Vieviui smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 16, 14:22)
bet vievio foto hoizontas yra tobulai lygus, o atrodo kitaip  blink.gif

Taigi bažnyčia ant kalno, o dešinėn eina nuokalnė. Gal užtai tau tai pasirodė. Bet juk namokai, bokštai vertikalūs, ne pasvirę ax.gif Bet aš visad iš akies reguliuoju pasvirimą, nematuoju niekad smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 15, 22:45)

čia vertinimui ši foto? ax.gif Jei taip, tai jūra čia man patinka. Spalvos niūrios, bet tai ir perduoda tokią nuotaiką. Tik tiltas man čia blogoje vietoje, ir dangus nieko nesakantis. Kirpčiau dangų, gal tada geriau viskas žiūrėtųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 16, 13:10)
o tavo toks Nikon AF Nikkor 70-300mm 1:4-5,6G (be stabilizatoriuas?)

Mano su stabilizatorium. Be stabilizatoriaus turejau Sigma 70-300, kuri pagal apzvalgas geresne, negu Nikon'as. Neblogas objektyvas atrode, net macro rezima turejo, kol nepabandziau kitokio.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 12:59)
labu kolegės  4u.gif
4u.gif Labu labu, pradingele, jau galvojau kad vel paemej atostogas ax.gif

Bandziau as ta mergyna klonuoti, bet tvarkingai nesigauna doh.gif , ir dar ten vieta labai nedekinga- po tiltu, seselis gaunas kazkoks nereikalingas, bet itariu jiems ten treniruotes vyksta, tai dar pamedziuosiu bigsmile.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 04 16, 13:39)
Sillwio aciu 4u.gif sviesenio aisku norisi, bet kad kaina doh.gif buciau fotografe tada be abiejoniu pirkciau. O taip norisi tiesiog tele, bet kad mano fotikui nebutu per tamsus.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 04 16, 13:54)
Mano su stabilizatorium. Be stabilizatoriaus turejau Sigma 70-300, kuri pagal apzvalgas geresne, negu Nikon'as. Neblogas objektyvas atrode, net macro rezima turejo, kol nepabandziau kitokio.

QUOTE(Anasko @ 2008 04 16, 13:55)

Bandziau as ta mergyna klonuoti, bet tvarkingai nesigauna doh.gif , ir dar ten vieta labai nedekinga- po tiltu, seselis gaunas kazkoks nereikalingas, bet itariu jiems ten treniruotes vyksta, tai dar pamedziuosiu  bigsmile.gif
Sillwio aciu 4u.gif sviesenio aisku norisi, bet kad kaina doh.gif buciau fotografe tada be abiejoniu pirkciau. O taip norisi tiesiog tele, bet kad  mano fotikui nebutu per tamsus.

oi, kiek čia visokių niuansų gali būti sad.gif aš ir nepagalvojau doh.gif
tada tiesiai šviesiai: verta pirkti man tą objektyvą ar pataupyti geresniam?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 16, 00:45)
be 4u.gif

1. zoom 250 max
user posted image
tik ant pilno zoom'o ziuriu sonai tamsus sitoj foto unsure.gif

o cia platus kampas 18 min.
user posted image

QUOTE(Jurga @ 2008 04 16, 15:49)
čia vertinimui ši foto?  ax.gif  Jei taip, tai jūra čia man patinka. Spalvos niūrios, bet tai ir perduoda tokią nuotaiką. Tik tiltas man čia blogoje vietoje, ir dangus nieko nesakantis. Kirpčiau dangų, gal tada geriau viskas žiūrėtųsi  g.gif

Cia buvo bandomas objektyvas, is tos pacios vietos fotografuojamas tiltas smile.gif todel niekas cia nera karpyta. kiek pritrauke, tiek turiu smile.gif
Idejau dar viena nuotrauka smile.gif Gal tos nuotraukos dangus geriau atspindes nuotaika smile.gif Is tikruju, tai buvo didelis vejas ir lijo... net objektyva aptaske sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 16, 15:38)
Dėkui už komentarus Vieviui smile.gif
Taigi bažnyčia ant kalno, o dešinėn eina nuokalnė. Gal užtai tau tai pasirodė. Bet juk namokai, bokštai vertikalūs, ne pasvirę  ax.gif Bet aš visad iš akies reguliuoju  pasvirimą, nematuoju niekad smile.gif
Tai kad kai pamatavau su lineika, tai jokiu kalnu ten nera blink.gif
o tas kreivumo ispudis sakau, optine apgaule, nes vanduo, kaip cia pavadint.. tarkim "bangeles istrizuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 16, 15:05)
Tai kad kai pamatavau su lineika, tai jokiu kalnu ten nera  blink.gif
o tas kreivumo ispudis sakau, optine apgaule, nes vanduo, kaip cia pavadint.. tarkim "bangeles istrizuoja smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 16, 14:55)

Bandziau as ta mergyna klonuoti, bet tvarkingai nesigauna doh.gif , ir dar ten vieta labai nedekinga- po tiltu, seselis gaunas kazkoks nereikalingas, bet itariu jiems ten treniruotes vyksta, tai dar pamedziuosiu  bigsmile.gif

žinau kai taip būna.. va mano foto viena šeimyniniam.. ir kaip tą mano didžiąją išklonuot biggrin.gif

user posted image

vieną vakarą buvo taip gražu, taip gražu.. bet vis tiek nuotrauka neina perteikt to grožio .. arba nemoku cool.gif

user posted image
Atsakyti