Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 07, 14:24)
sansara, o jei bandytum tuos pastatus demaskuot apacioj... smile.gif
uzjauciu del fotiko sad.gif kada pataisys?

Demaskuot , reiškia išryškint, ištraukt į šviesą.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 04 07, 21:54)
Demaskuot , reiškia išryškint, ištraukt į šviesą.

ane bigsmile.gif tada uzmaskuot lotuliukas.gif ACIU 4u.gif

Pasiklydusi, tavo neblogas buvo sumanymas su batais, bet truksta erdves ir dar kazko... kitos 2 schmoll.gif

Grethen, pavertimas i j/b geriau, bet nekabina ir net nesinori ziuret.

Elina, va, jei butu tavo suniuko letenele fokuse thumbup.gif tai butu nuotrauka, kuria maciau kazkuriam atviruke ar reklamoj g.gif: Labai miela su supyne nuotrauka, tik seselis ant veido biski vaizda gadina, pasvirimas truputuka ir desines puses sukneles nukandimas kampucio. kitos .... faiktai smile.gif

Idedu ir as nuotrauka kritikai smile.gif
"zvilgsnis i niekur"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 balandžio 2008 - 20:11
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 07, 20:49)
Šiandien buvau sode, maniau paruošti kokią nuotraukytę ND įrankių, bet nieko neišėjo.  verysad.gif  Iš vis fotografuoti nesisekė, vis dėlto kelias foto įmesiu.  unsure.gif
Na man gal pirma idomiausia, bet noretusi tiem batam truputi kitokio rakurso, kad idomiau ziuretusi smile.gif kitos 2 nlb..

QUOTE(Elina @ 2008 04 07, 21:51)
Kelios nuotraukos, šiandieninės
Smagi pirma, bet man noretus tuputi didesnes ryskumo zonos. Bet si manau geriausia is visu smile.gif paskutinioji mergaite man per daug izblukus, siaip butu tikrai gerai

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 07, 22:10)
Idedu ir as nuotrauka kritikai smile.gif
Paprasta, bet zvilgsnis man labai patinka, kzkaip ir mano zvilgsni prikausto smile.gif
Atsakyti
Įmetu ir aš kelias smile.gif

"Augmenija"

user posted image

"Smalsuolis"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 06, 23:48)
Dar kelios is tos serijos, zinoma is juosteles butu geriau smile.gif

Antroj ir trečioj man trūksta katino uodegos. O šiaip visos per pilkos, norisi kontrastingesnių.

QUOTE(Sansara @ 2008 04 07, 14:17)
mano vakarykštė fotomedžioklė. laiko taikytis ir kadruot nebuvo ir kol antrą k paspaudžiau užraktą, jie jau buvo kitur  doh.gif bet mane žavi ir ši.

Neklaužados kokios. Man irgi per daug aplinkos.

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 07, 19:49)

1. Norėtusi erdvės iš šonų, ar išvis horizontalaus kadro ir tų batų ne centre.
2. Ryškumo trūksta ir pilka.
3. Tiesiog gėlės smile.gif Ir dar netilpusios. Tik spalva faina smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 04 07, 20:51)
Kelios nuotraukos, šiandieninės ( meno nėra schmoll.gif, tik- faktai smile.gif  )
1.
2.
3.
4.

1. Linksma, man patiko.
2. Sunku vertinti. Kritika jau išsakyta.
3. Jiems gal reikėjo horizontą parodyt? Įdomiu būtų. Dabar tiesiog vėžliukai.
4. Man ryškumo trūksta. Ir langas per daug akina.

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 07, 21:10)
"zvilgsnis i niekur"

Gražu, tik pilkumas man kažkoks murzinokas, ypač ant plaštakų.
Atsakyti
Sansara man tavo pauksciai gavosi gerai, bet jau per paprastai, be istorijos doh.gif turbut gerai kiti parase del apkrauto kadro.

Pasiklydusi man truksta ryskumo, ypac portrete. Gele - norisi apacia nukirpti, bet taip siap sau 4u.gif

Grethen - labai pilka foto. Tas plugin taro filtru apacioje -Photo Wiz 4u.gif

Elina patinka spalvos ir kokybe, bet nevisuose

Stebukle - norisi daugiau erdves virs galvos, bet zvilgsnis - super. Ar cia G? blink.gif

Degute 1- norisi apacia kiek nuimti, bet ryskumo zona idomiai gavosi
Ir smalsuolis, labai juokingas, bet daug nereikalingu liapsu ant tvoros bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 balandžio 2008 - 21:26
QUOTE(Degutė @ 2008 04 07, 23:03)
Įmetu ir aš kelias smile.gif

"Augmenija"

"Smalsuolis"

apacios nuimt norisi, ta isdegusi plota is vis kirpt lauk smile.gif idomios spalvos.

kazkaip kitaip kadruot reiktu, nes dabar pagrinda uzima tvora, o neretusi to smalsuolio daugiau unsure.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 07, 23:24)

Stebukle - norisi daugiau erdves virs galvos, bet zvilgsnis - super. Ar cia G? blink.gif

4u.gif nukirpau virsu spec. dar ir pakausio man asmeniskai noretusi kirpt... smile.gif Ne cia ne L smile.gif O tu saunuole, smagu geretis kai kuriom tavo foto thumbup.gif
Degute, ten tas murzinumas, tai seseliai+per daug sumazinta nuotrauka ir ikelta cia didesne nei buvo pamazinta. Pagal mano sugedimo lygi... tai ten pixeliai issibegiojo, todel taip gavosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 balandžio 2008 - 21:55
pakomentuosiu kiek spėjau permest..

Labiausiai patiko Stebuklės mergytė.. tikrai žvilgsnis ne į niekur , o į kažką įdomaus netgi smile.gif ..man kažkiek erdvės apačioje norisi.. murzinumas kažkaip netrukdo.. smile.gif

Elina
spalvota, gražu..šaunu, kad gyvent tokiom nuotaikom smile.gif

Degute.. pirmoji graži spalvom.. apačia erzina. antroji.. įdomus momentas , bet gal kiek kairės trūksta, dešinės per daug .. būčiau bandžius iš priekio gal fotografuot. aišku jei būtų galimybė tą padaryt
Atsakyti
O as vis kankinu savo geles rolleyes.gif nervina kad negaliu iseiti i miesta ir pabandyti to ko labiausiai noriu.
Isemiau smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 07 balandžio 2008 - 22:42
QUOTE(Anasko @ 2008 04 07, 22:24)
Degute 1- norisi apacia kiek nuimti, bet ryskumo zona idomiai gavosi
Ir smalsuolis, labai juokingas, bet daug nereikalingu liapsu ant tvoros bigsmile.gif

Tai va, kad tvora ne mano smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 07, 22:53)
apacios nuimt norisi, ta isdegusi plota is vis kirpt lauk smile.gif idomios spalvos.

kazkaip kitaip kadruot reiktu, nes dabar pagrinda uzima tvora, o neretusi to smalsuolio daugiau unsure.gif

Degute, ten tas murzinumas, tai seseliai+per daug sumazinta nuotrauka ir ikelta cia didesne nei buvo pamazinta. Pagal mano sugedimo lygi... tai ten pixeliai issibegiojo, todel taip gavosi unsure.gif

Ten nėr išdegusio ploto, ten dangus. Objektas - tvoros stulpelis su piramidiniu viršum. O ant jo auga tos ryškiai geltonos samanos.

Norėjau išryškint būtent tą išlindusią nosį smile.gif Įmesiu ir kitaip kadruotą.

Kad šešėliai suprantu. Bet jie kažkaip negražiai realizavosi.

QUOTE(westa @ 2008 04 07, 22:59)
Degute.. pirmoji graži spalvom.. apačia erzina. antroji.. įdomus momentas , bet gal kiek kairės trūksta, dešinės per daug .. būčiau bandžius iš priekio gal fotografuot. aišku jei būtų galimybė tą padaryt

Kodėl apačia erzina? Manęs tai nea. Ten stulpelis, ant kurio gyvena tie augalai.
Antroj jei fotkint iš priekio, nesimato to nosies išlindimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 07, 23:22)
Kodėl apačia erzina? Manęs tai nea. Ten stulpelis, ant kurio gyvena tie augalai.

erzina nes neryški.. jei būtų ryški, galbūt viskas būt ok smile.gif .. bent jau man.. jei tau tinka - ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Duosiu daugiau šunio smalsuolio smile.gif

user posted image
Atsakyti