Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 23:55)
Canon eos 400, vaizdo stabilizatorius net nezinau g.gif  idomu suzinoti, gal kas turi, tu nuomone ax.gif
Papildyta:
Aciu 4u.gif tuoj dar prikibsiu biggrin.gif  o lauke kokia foto turi blush2.gif  Sita tai man kokybe super, man daugiau nereikia rolleyes.gif

be 4u.gif

o lauke... buvo klaikiai negrazi diena sad.gif
user posted image
tik ant pilno zoom'o ziuriu sonai tamsus sitoj foto unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 15 balandžio 2008 - 22:51
Nu Stebukle, aciu uz pagalba 4u.gif Sonai man netrukdo irnesakyk.gif biggrin.gif Jauciu tuoj prasides slaptas vyro terorizavimas lotuliukas.gif kad iki vasaros jis subrestu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 22:35)
Ir dar viena klausima tiems kas turi tele paprasta be navorotu (f3,5-5,6)    (nesvarbu ar canon ar nikon) ar imanoma lauke fotografuoti prie didelio zoomo be blykstes, kai nesviecia saule, ar oras debesuotas? 4u.gif

Laba rytą.
Aš turiu tokio tipo Sigmą. Esu fotografavus apsiniaukusią dieną iš rankos. Nuotraukos tamsokos, bet traukdama iš RAW formato pašviesinu be kokybės praradimo.
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 15, 22:22)
Sansara, prisipazink - ar buvai siandien koncerte? jei matei ka ypac spoksanti - ten buvau as  blush2.gif ryt si bei ta i ritmo tema desiu... kiek paveluotai, nes fotografavau bent savaite anksciau, nei tema paskelbta, bet gal...

lotuliukas.gif kodėl aš čia taip visiem vaidenuos. mane ir kirpyklose mato, ir koncertuose ir visi spokso, nors aš ten nebūnu lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuoj mitai prasidės, kur vaidenasi Sansara.
ne, nebuvau koncerte. 4u.gif dėkui, kad ieškot manęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 04 16, 08:40)
Laba rytą.
Aš turiu tokio tipo Sigmą. Esu fotografavus apsiniaukusią dieną iš rankos. Nuotraukos tamsokos, bet traukdama iš RAW formato pašviesinu be kokybės praradimo.
Aciu Dejavu 4u.gif As dabar mastymo procese lotuliukas.gif ar universala paimti ar tik tele nuo 50mm. bigsmile.gif

Sansara lotuliukas.gif nu gi sakau tada kirpykloje buvo 100% tavo veidas. Tavo "dvyne" man atrodo susirgs persekiojimo manija lotuliukas.gif i ja taip visi ziuri lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 16 balandžio 2008 - 09:04
QUOTE(Anasko @ 2008 04 16, 10:01)
Aciu Dejavu 4u.gif  As  dabar mastymo procese lotuliukas.gif  ar universala paimti ar tik tele nuo 50mm.  bigsmile.gif

Sansara lotuliukas.gif nu gi sakau tada kirpykloje buvo 100% tavo veidas. Tavo "dvyne" man atrodo susirgs persekiojimo manija lotuliukas.gif  i ja taip visi ziuri lotuliukas.gif

As kadangi Sansaros gyvai nemaciau - tai ir suabejojau ar ten gali but ji...
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 04 16, 09:44)
As kadangi Sansaros gyvai nemaciau - tai ir suabejojau ar ten gali but ji...

gal aš ir negyva lotuliukas.gif nes manes niekas gyvos nematė blush2.gif
yra tik mitas, kad vaidenuos visur lotuliukas.gif
oj pralinksminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 16, 12:53)
gal aš ir negyva  lotuliukas.gif nes manes niekas gyvos nematė  blush2.gif
yra tik mitas, kad vaidenuos visur  lotuliukas.gif
oj pralinksminot  4u.gif

taip taip, matėm tavo auto temoj -Svetimas smile.gif

labu kolegės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 07:05)
Sveikos, aš tai kaip Pilypas iš kanapių doh.gif noriu paklausti, ar tinkamas ir vertas dėmesio prie Nikon D50 objektyvas Nikon AF Nikkor 70-300mm 1:4-5,6G O 62? Poreikis - fotografuoti toli esančius objektus, pvz., kalnus, krioklius... Iki šiol turimas kit'inis 18-55mm... Ačiū.

Aš matau, kad vertas. Turiu tokį jau daugiau, negu metus, ir atsidžiaugti negaliu. Pernai Norvegijoj man reikėjo arba ekstremaliai plataus kampo, arba ekstremalaus tele. 70-300 puikiai susitvarkė. Statiniams objektams fotografuoti jis puikiai tinka net esant prastam apšvietimui dėl įmontuoto vibrostabilizatoriaus.

QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 21:35)
Ir dar viena klausima tiems kas turi tele paprasta be navorotu (f3,5-5,6)    (nesvarbu ar canon ar nikon) ar imanoma lauke fotografuoti prie didelio zoomo be blykstes, kai nesviecia saule, ar oras debesuotas? 4u.gif

Įmanoma statinius objektus, jeigu objektyve yra VR. Jei objektai judantys, VR nepadės - reikia šviesesnio, pvz. nikkor 70-200 VR.
Atsakyti
Pabandysiu pakomentuot kiek peržiūrėjau

Anasko, iš tavo dviejų man su bėgikais labai labai patiko.. taip ir norisi bėgt .. tą moterą išklonuočiau tik..

Degute Vievis kataloginis, reklaminis toks.. gražu labai.. kokybė be priekaištų.. spalvos irgi traukiančios

Sansara galvoju kaip interpretuot Tavo foto.. ar šviesa tunelio gale gerąja prasme ar šviesa tunelio gale - kaip pabaigą kažko .. šiaip žiūrėjau žiūrėjau ir visgi teigiami jausmai apima. matau ramybę, pergalės jausmą.. įdomūs tavo ieškojimai..

Stebukle nežinau ar vertinimui tą lialiuko foto įdėjai.. jei vertinimui tai nepateisinu tokių apkapojimų.. smile.gif ..

Stikline patinka Anasko korekcija Tavo glamūro.. prisiminiau kūdrinį variantą.. visgi man jis nelabai.. labiau Tavo ND variantas prie širdies

užmiršau californiagirl procedūras... brrrr... labai tikroviška.. ir galva man nemaišo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 balandžio 2008 - 12:47
QUOTE(sillwio @ 2008 04 16, 12:39)
Aš matau, kad vertas. Turiu tokį jau daugiau, negu metus, ir atsidžiaugti negaliu. Pernai Norvegijoj man reikėjo arba ekstremaliai plataus kampo, arba ekstremalaus tele. 70-300 puikiai susitvarkė. Statiniams objektams fotografuoti jis puikiai tinka net esant prastam apšvietimui dėl įmontuoto vibrostabilizatoriaus.
Įmanoma statinius objektus, jeigu objektyve yra VR. Jei objektai judantys, VR nepadės - reikia šviesesnio, pvz. nikkor 70-200 VR.

o tavo toks Nikon AF Nikkor 70-300mm 1:4-5,6G (be stabilizatoriuas?)
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 16, 14:46)

Stebukle nežinau ar vertinimui tą lialiuko foto įdėjai.. jei vertinimui tai  nepateisinu tokių apkapojimų..  smile.gif ..

ne vertinimui mirksiukas.gif o parodyt objektyvo max zoom rezultata patalpoj 4u.gif
Atsakyti