Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 21:04)

Nuostabus grozis smile.gif
Ir miestelis ir foto - gali ant sienos kabinti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 22:01)
As galvoju, ar matau tai, ka norejai pavaizduot mirksiukas.gif nes interpretuot imanoma...

Anasko, susirgai j/b liga sad.gif pirma nuotrauka kirpciau... nes joje matau 2 ritmus, nebent tai norejai parodyt. O antra schmoll.gif

Grethenn, kaip mums destytojas sake: "kreiva linija- tai menas", tai nereikia kad viskas butu mm matuojama smile.gif

taigi taigi, ta pati mintis ir man atejo apie kreiva horizonta smile.gif Yra toks dalykas kaip perspektyva, kuri iskreivina horizontus, pastatu sienas ir t.t., todel liniuote reikia pasideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 21:50)
Aha, Norgei dairausi... Slovakijoj mums 18-55 kažkaip pakako... kol geriau nebandėm, tai tikrai gerai buvo ax.gif toliau atsistoji ir telpa viskas tongue.gif o kriokliam, kalnam plačiakampio reikėtų g.gif bet jis turbūt neartintų sad.gif kažkaip labai noris su geru pritraukimu doh.gif bet be stabilizaoriaus jis turbūt, rankose laikydamas ne kokias nuotraukas padarysi, tik nuo štatyvo turbūt...

AŠA, aš turiu Tamron 18-300, kuris sugedo hihihi.gif bet tai ne esmė smile.gif jis universalus. Šiaip, tikrai bent man jis geras ir zoom ir platus kampas viename. Pabandyk nuejus i parduotuve ji pačiupinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 15, 21:11)
AŠA, aš turiu Tamron 18-300, kuris sugedo hihihi.gif bet tai ne esmė smile.gif jis universalus. Šiaip, tikrai bent man jis geras ir zoom ir platus kampas viename. Pabandyk nuejus i parduotuve ji pačiupinet smile.gif

mano kvaila galva kažkaip atrodo, kad Nikor rčiausia originalo, tai geriausia turėtų tikt Nikonui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 23:23)
mano kvaila galva kažkaip atrodo, kad Nikor rčiausia originalo, tai geriausia turėtų tikt Nikonui doh.gif

mastau.gif na, kadangi tamron savo fotiku neturi, o gamina kitos firmos fotikams stiklus.. kurie yra pripazinti geriausi smile.gif pvz. sis tamron 18-300 kaip universalus 2007 metu gaminys, tai sakyciau uz nieka nuopelnu nedalina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 15 balandžio 2008 - 21:30
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 15, 21:29)
mastau.gif  na, kadangi tamron savo fotiku neturi, o gamina kitos firmos fotikams stiklus.. kurie yra pripazinti geriausi smile.gif pvz. sis tamron 18-300 kaip universalus 2007 metu gaminys, tai sakyciau uz nieka nuopelnu nedalina smile.gif

g.gif eisiu paieškot info apie jį blush2.gif sunku svarstyklėm doh.gif o dar kai ir finansai riboja pasirinkimą verysad.gif
Atsakyti
Stebukle, as pamazu pribrestu prie teleobjektyvo bigsmile.gif o sakyk tamronas labai tamsus prie kokiu 200-300 ir ar labai nestabilus vaizdas, gal gali kokia fotke originala atsiusti 200-300mm noreciau kokybe paziureti jei galima blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Ir dar viena klausima tiems kas turi tele paprasta be navorotu (f3,5-5,6) (nesvarbu ar canon ar nikon) ar imanoma lauke fotografuoti prie didelio zoomo be blykstes, kai nesviecia saule, ar oras debesuotas? 4u.gif

Jurga aciu uz pastebejima, man 2 foto kuo toliau to irgi maziau patinka. Bet labai patinka fotografuoti judrius objektus.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 21:35)
Stebukle, as pamazu pribrestu prie teleobjektyvo bigsmile.gif  o sakyk tamronas labai tamsus prie kokiu 200-300 ir ar labai nestabilus vaizdas, gal gali kokia fotke originala atsiusti 200-300mm noreciau kokybe paziureti jei galima  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ir dar viena klausima tiems kas turi tele paprasta be navorotu (f3,5-5,6)    (nesvarbu ar canon ar nikon) ar imanoma lauke fotografuoti prie didelio zoomo be blykstes, kai nesviecia saule, ar oras debesuotas? 4u.gif

Jurga aciu uz pastebejima, man 2 foto kuo toliau to irgi maziau patinka. Bet labai patinka fotografuoti judrius objektus.

o koks pačios aparatas blush2.gif ieškom kažko panašaus ax.gif
o vaizdo stabilizavimas labai naudingas dalykas?
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 23:35)
Stebukle, as pamazu pribrestu prie teleobjektyvo bigsmile.gif  o sakyk tamronas labai tamsus prie kokiu 200-300 ir ar labai nestabilus vaizdas, gal gali kokia fotke originala atsiusti 200-300mm noreciau kokybe paziureti jei galima  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Ir dar viena klausima tiems kas turi tele paprasta be navorotu (f3,5-5,6)    (nesvarbu ar canon ar nikon) ar imanoma lauke fotografuoti prie didelio zoomo be blykstes, kai nesviecia saule, ar oras debesuotas? 4u.gif

nu netamsus schmoll.gif yra vaizdo stabilizatorius. o ir kaina dabar tik 1400.
Flash Used: No Focal Length: 250.0mm (35mm equivalent: 400...
CCD Width: 22.48mm Exposure Time: 0.013 s (1/80)
Aperture: f/6.3 ISO Equiv.: 1000

user posted image

ups. mano sitas objektyvas
18-250
http://www.fotohobis...em.php?id=5,105
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 15 balandžio 2008 - 22:28
tik sad.gif aš skelbime Nikor aną už 450 Lt radau... tai arba jis visiškas sh... tada, arba... nežinau...
Atsakyti
Canon eos 400, vaizdo stabilizatorius net nezinau g.gif idomu suzinoti, gal kas turi, tu nuomone ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 15, 22:50)
nu netamsus schmoll.gif yra vaizdo stabilizatorius. o ir kaina dabar tik 1400.
Flash Used: No Focal Length: 250.0mm (35mm equivalent: 400...
CCD Width: 22.48mm Exposure Time: 0.013 s (1/80)
Aperture: f/6.3 ISO Equiv.: 1000
Aciu 4u.gif tuoj dar prikibsiu biggrin.gif o lauke kokia foto turi blush2.gif Sita tai man kokybe super, man daugiau nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
O matau Peppi skaito, tai norėjau jau seniai parašyti, tik vis užmirštu doh.gif , labai patiko tavo kūdroje foto iš kelionės motociklais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sansara, prisipazink - ar buvai siandien koncerte? jei matei ka ypac spoksanti - ten buvau as blush2.gif ryt si bei ta i ritmo tema desiu... kiek paveluotai, nes fotografavau bent savaite anksciau, nei tema paskelbta, bet gal...
Atsakyti