Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 23:19)
Linkiu pasveikt hihihi.gif 4u.gif  aha, medzius kirpciau drinks_cheers.gif 
del antros, tas begiku ritmas manyciau daugiau jaustusi, jei jie butu toliau pabege nuo taves, ar is sono fotografuota... nes dabar toks idomus tas ritmas "as jus pagausiu" pavadinciau smile.gif vyrui balionas 4u.gif
Tai kad ten porele nereikalinga isikiso mad.gif visa sedeura sugadino biggrin.gif

Grethenn, tiesa sakant vyrui ir pirma foto nepatiko lotuliukas.gif
Papildyta:
Stikline, man atrodo butu geriau jei tu ta portreta iki nosies nukirptum 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 14 balandžio 2008 - 22:51
Visai neblogai žiūrisi bigsmile.gif Anasko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai kaip Pilypas iš kanapių doh.gif noriu paklausti, ar tinkamas ir vertas dėmesio prie Nikon D50 objektyvas Nikon AF Nikkor 70-300mm 1:4-5,6G O 62? Poreikis - fotografuoti toli esančius objektus, pvz., kalnus, krioklius... Iki šiol turimas kit'inis 18-55mm... Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 10:35)
Sveikos, aš tai kaip Pilypas iš kanapių doh.gif noriu paklausti, ar tinkamas ir vertas dėmesio prie Nikon D50 objektyvas Nikon AF Nikkor 70-300mm 1:4-5,6G O 62? Poreikis - fotografuoti toli esančius objektus, pvz., kalnus, krioklius... Iki šiol turimas kit'inis 18-55mm... Ačiū.

Kalnam ir kriokliam paveiksluoti sakyciau tinkamesnis butu plataus kampo objektyvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 15, 07:35)
Kalnam ir kriokliam paveiksluoti sakyciau tinkamesnis butu plataus kampo objektyvas ax.gif

g.gif gal ir taip g.gif bet šitas būtų teleskopinis, t. y. gerai pritrauktų, na, nebūtinai, kad matytųsi daug, bet kad iš toli "paimt" galėtų noriu... ar tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 15 balandžio 2008 - 08:30
QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 08:11)
g.gif gal ir taip g.gif  bet šitas būtų teleskopinis, t. y. gerai pritrauktų, na, nebūtinai, kad matytųsi daug, bet kad iš toli "paimt" galėtų noriu... ar tiktų g.gif

jei reikia, kad pritrauktų, tai tinka. bet savybių tai nežinau ar jis geras, ar prastesnis lyginant su analogiškais objektyvais . g.gif gal kas iš vyrų atsakys. jie nusimano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 15 balandžio 2008 - 08:49
QUOTE(Sansara @ 2008 04 15, 08:48)
jei reikia, kad pritrauktų, tai tinka. bet savybių tai nežinau ar jis geras, ar prastesnis lyginant su analogiškais objektyvais .  g.gif gal kas iš vyrų atsakys. jie nusimano

ačiū, lauksiu kitų komentarų
mačiau, kad apžvalgos kampas ar kaip ten jis nedidelis, bet tikiuosi, kad gal pritraukia geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 14:50)
Mano šiandieninis NeSansariškumas  mirksiukas.gif
user posted image

pažįstama iki skausmo vieta rolleyes.gif , net komentuot sunku. Na bet ir pavyksta tokia neįdomią vietą parodyti kitaip 4u.gif . O pėsčiųjų zona iš viso man emociškai nereali, puikiai perteikta, visą gyvenimą šalia gyvenau smile.gif ax.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 21:54)

Anasko, man pirmoji labai patinka. O antrojoje viršutinė nuotraukos dalis per šviesi, ir šiaip ji mažiau įdomi už pirmąją... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga: 15 balandžio 2008 - 10:38
Sveiki. Paziurejau ND albuma "Kunas"...3 komentarai ir visi anonimo cool.gif Ei, chebryte, gal nedarom taip unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 10:35)

QUOTE(AŠA @ 2008 04 15, 11:41)
g.gif gal ir taip g.gif  bet šitas būtų teleskopinis, t. y. gerai pritrauktų, na, nebūtinai, kad matytųsi daug, bet kad iš toli "paimt" galėtų noriu... ar tiktų g.gif

Jeigu tu sita objektyva naudosi kalnuose ir bandysi paveiksluoti krioklius, galiu veik garantuoti kad sis objektyvas netiks. As pati megstu paveiksluoti kalnuose, tad mano 18-55mm praeita vasara tik siutino, kuomet netelpa visas krioklys doh.gif O vat kalnuose sutiktus laukinius zveriukus fotkint, liuks butu tavo ziurimas objektyvas. Juk y Norge ruosiesi traukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 04 15, 19:33)
Jeigu tu sita objektyva naudosi kalnuose ir bandysi paveiksluoti krioklius, galiu veik garantuoti kad sis objektyvas netiks. As pati megstu paveiksluoti kalnuose, tad mano 18-55mm praeita vasara tik siutino, kuomet netelpa visas krioklys doh.gif  O vat kalnuose sutiktus laukinius zveriukus fotkint, liuks butu tavo ziurimas objektyvas. Juk y Norge ruosiesi traukti 4u.gif

Aha, Norgei dairausi... Slovakijoj mums 18-55 kažkaip pakako... kol geriau nebandėm, tai tikrai gerai buvo ax.gif toliau atsistoji ir telpa viskas tongue.gif o kriokliam, kalnam plačiakampio reikėtų g.gif bet jis turbūt neartintų sad.gif kažkaip labai noris su geru pritraukimu doh.gif bet be stabilizaoriaus jis turbūt, rankose laikydamas ne kokias nuotraukas padarysi, tik nuo štatyvo turbūt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 15 balandžio 2008 - 19:52
Laba diena 4u.gif

Šiaip ne taip normaliau šiandien prie kompo prisėdau doh.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 04 14, 17:19)
Dekui uz rupesteli 4u.gif

sveikit greičiau wub.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 22:04)

Labai patinka wub.gif neturiu jokių prikaištų thumbup.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 22:54)
O as parodysiu savo ritmus kokius siandien uzmaciau bigsmile.gif

pirma įdomi smile.gif , o antroj norisi kažkokio kitokio kampo ar erdvės daugiau, kažko trūksta man unsure.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 23:48)
Stikline, man atrodo butu geriau jei tu ta portreta iki nosies nukirptum 4u.gif

patinka taip nukirpta, tik truputį per daug dešinė pusė šešėlyje man atrodo . Per aštri šviesa, reikėjo pabandyt išsklaidyt smile.gif

Sansara, nebežinau kurioj temoj tavo foto pakomentuot lotuliukas.gif , einu gal į kitą bigsmile.gif
Atsakyti