Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 23:04)
Labai kreivas horizontas, bet labai grazi nuotrauka 4u.gif tik kairysis krastas atrodo kiek nukirptas per daug, bet vis tiek grazu 4u.gif

P.S. visai nekreivas blink.gif ir vel optine apgaule... pamatavau pasitikrinimui, lygu lygu.. atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 14 balandžio 2008 - 21:17
QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 22:04)

Spalvos wub.gif Ir man norisi šiek tiek daugiau kairiojo krašto...

Tikrai atrodo, lyg būtų kreivas horizontas biggrin.gif
Atsakyti
grethenn, tau siandien viskas ziuriu turi but lygu smile.gif

Degute, grazus tas Vievis... Labai grazus dangus ir siaip... wub.gif Ar ka nors darei su nuotrauka?

sansara, o ka tu norejai pavaizduot savo nuotrauka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 22:28)

Degute, grazus tas Vievis... Labai grazus dangus ir siaip... wub.gif Ar ka nors darei su nuotrauka?

Tik autolayer ir autocolor. Nors originaliam kadre tikrai nešvietė taip spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 23:28)
grethenn, tau siandien viskas ziuriu turi but lygu smile.gif
Cia jus vis mane ismoket pedantizmo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 21:28)
sansara, o ka tu norejai pavaizduot savo nuotrauka? ax.gif

nešneku aš už nuotrauką mirksiukas.gif
jei ji nešneka, reiškias man nepavyko ir tiek. ji rodo, ką noriu. jei neišeina to parodyt kitiems suprantamai, reiškias mano rodymas yra "per aplinkui", o ne "tiesiai" blush2.gif
Atsakyti
Linutas, sveika(as) biggrin.gif

Degute, busiu labai prikabi tongue.gif nes spalvos liuks, ir pati vieta labai graziai isejo, bet gi reikia kazka man parasyti tongue.gif apacoje kazkokia sakele nereikalinga, ir gavosi sunkesne kaire puse, del pastato ir debesu. bigsmile.gif

O as parodysiu savo ritmus kokius siandien uzmaciau bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 23:48)
nešneku aš už nuotrauką  mirksiukas.gif
jei ji nešneka, reiškias man nepavyko ir tiek. ji rodo, ką noriu. jei neišeina to parodyt kitiems suprantamai, reiškias mano rodymas yra "per aplinkui", o ne "tiesiai"  blush2.gif

As galvoju, ar matau tai, ka norejai pavaizduot mirksiukas.gif nes interpretuot imanoma...

Anasko, susirgai j/b liga sad.gif pirma nuotrauka kirpciau... nes joje matau 2 ritmus, nebent tai norejai parodyt. O antra schmoll.gif

Grethenn, kaip mums destytojas sake: "kreiva linija- tai menas", tai nereikia kad viskas butu mm matuojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 23:01)
Anasko, susirgai j/b liga sad.gif pirma nuotrauka kirpciau... nes joje matau 2 ritmus, nebent tai norejai parodyt. O antra schmoll.gif
Susirgau verysad.gif biggrin.gif 1 foto taip norejau, bet turnut neblogai butu ir be medziu.
2-mano vyrui irgi ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 23:54)
O as parodysiu savo ritmus kokius siandien uzmaciau bigsmile.gif
Na jei atvirai, ritmu as cia nematau ax.gif nes nera tvarkos, nera desningumo. o jei siaip ziuret kaip i paprastas nuotraukas, tai pirmoji man perkontrastinta, antra norma. visai idomiai tie begikai smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 15, 00:01)
Grethenn, kaip mums destytojas sake: "kreiva linija- tai menas", tai nereikia kad viskas butu mm matuojama smile.gif
Teisingai destytojas sake smile.gif juk tai fotografija.
tiesiog mano destytojai mano specialybeje pasakytu kitaip, tai as vis dar neatprantu nuo savu taisykliu blush2.gif

Papildyta:
o kita vertus, matyt nieks nenugincys kad kreiva linija nubrezt kur kas paprasciau nei tiesa wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 00:08)
Susirgau verysad.gif  biggrin.gif 1 foto taip norejau, bet turnut neblogai butu ir be medziu.
2-mano vyrui irgi ne bigsmile.gif

Linkiu pasveikt hihihi.gif 4u.gif aha, medzius kirpciau drinks_cheers.gif
del antros, tas begiku ritmas manyciau daugiau jaustusi, jei jie butu toliau pabege nuo taves, ar is sono fotografuota... nes dabar toks idomus tas ritmas "as jus pagausiu" pavadinciau smile.gif vyrui balionas 4u.gif
Atsakyti