labai gražu
QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 23:04)
Vievis
Labai kreivas horizontas, bet labai grazi nuotrauka tik kairysis krastas atrodo kiek nukirptas per daug, bet vis tiek grazu P.S. visai nekreivas ir vel optine apgaule... pamatavau pasitikrinimui, lygu lygu.. atsiprasau
QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 22:04)
Spalvos Ir man norisi šiek tiek daugiau kairiojo krašto...
Tikrai atrodo, lyg būtų kreivas horizontas
grethenn, tau siandien viskas ziuriu turi but lygu
Degute, grazus tas Vievis... Labai grazus dangus ir siaip... Ar ka nors darei su nuotrauka?
sansara, o ka tu norejai pavaizduot savo nuotrauka?
Degute, grazus tas Vievis... Labai grazus dangus ir siaip... Ar ka nors darei su nuotrauka?
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 22:28)
Tik autolayer ir autocolor. Nors originaliam kadre tikrai nešvietė taip spalvos.
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 23:28)
grethenn, tau siandien viskas ziuriu turi but lygu
Cia jus vis mane ismoket pedantizmo
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 21:28)
nešneku aš už nuotrauką
jei ji nešneka, reiškias man nepavyko ir tiek. ji rodo, ką noriu. jei neišeina to parodyt kitiems suprantamai, reiškias mano rodymas yra "per aplinkui", o ne "tiesiai"
QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 23:48)
nešneku aš už nuotrauką
jei ji nešneka, reiškias man nepavyko ir tiek. ji rodo, ką noriu. jei neišeina to parodyt kitiems suprantamai, reiškias mano rodymas yra "per aplinkui", o ne "tiesiai"
As galvoju, ar matau tai, ka norejai pavaizduot nes interpretuot imanoma...
Anasko, susirgai j/b liga pirma nuotrauka kirpciau... nes joje matau 2 ritmus, nebent tai norejai parodyt. O antra
Grethenn, kaip mums destytojas sake: "kreiva linija- tai menas", tai nereikia kad viskas butu mm matuojama
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 14, 23:01)
Anasko, susirgai j/b liga pirma nuotrauka kirpciau... nes joje matau 2 ritmus, nebent tai norejai parodyt. O antra
Susirgau 1 foto taip norejau, bet turnut neblogai butu ir be medziu. 2-mano vyrui irgi ne
QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 23:54)
O as parodysiu savo ritmus kokius siandien uzmaciau
Na jei atvirai, ritmu as cia nematau nes nera tvarkos, nera desningumo. o jei siaip ziuret kaip i paprastas nuotraukas, tai pirmoji man perkontrastinta, antra norma. visai idomiai tie begikai QUOTE(Stebukle @ 2008 04 15, 00:01)
Grethenn, kaip mums destytojas sake: "kreiva linija- tai menas", tai nereikia kad viskas butu mm matuojama
Teisingai destytojas sake juk tai fotografija.tiesiog mano destytojai mano specialybeje pasakytu kitaip, tai as vis dar neatprantu nuo savu taisykliu
Papildyta:
o kita vertus, matyt nieks nenugincys kad kreiva linija nubrezt kur kas paprasciau nei tiesa
QUOTE(Anasko @ 2008 04 15, 00:08)
Susirgau 1 foto taip norejau, bet turnut neblogai butu ir be medziu.
2-mano vyrui irgi ne
2-mano vyrui irgi ne
Linkiu pasveikt aha, medzius kirpciau
del antros, tas begiku ritmas manyciau daugiau jaustusi, jei jie butu toliau pabege nuo taves, ar is sono fotografuota... nes dabar toks idomus tas ritmas "as jus pagausiu" pavadinciau vyrui balionas