Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 17:04)
tai neįmanoma padaryt. svyra tas vamzdis į dešine, o šviesa verčia kairėn... todėl jei tiesinu kairę, ima nerealiai virsti į dešinę ana kraštinė su vamzdžiu...
pasirinkau tiesias sienas, o visa kita iliuzijai palikau  g.gif
P.S. kiek pakeičiau kadravimą. gal geriau?
Na as labai gal priekabi, man net paciai juokinga biggrin.gif
bet virsuj kur desinej siena yra 2,4 cm, apacioj 2,3.. ir matosi, na as matau, uz tat ir pamatavau, o tai galvojau gal jau visai galva susisuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 14, 15:15)
Na as labai gal priekabi, man net paciai juokinga  biggrin.gif
bet virsuj kur desinej siena yra 2,4 cm, apacioj 2,3.. ir matosi, na as matau, uz tat ir pamatavau, o tai galvojau gal jau visai galva susisuko biggrin.gif

dėl vieno mm tikrai nesiginčysiu lotuliukas.gif BET.....

bet matavau ką tik su liniuotę kairę pusę tongue.gif ten 8 mm per visą jos aukštį. ką siūlai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 balandžio 2008 - 15:20
QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 17:16)
dėl vieno mm tikrai nesiginčysiu  lotuliukas.gif BET.....

bet matavau ką tik su liniuotę kairę pusę tongue.gif ten 8 mm per visą jos aukštį. ką siūlai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visiska prapultis, nezinau ka patart , kas per sienos nesuprantu plateja i virsu net perspektyva nepadeda lotuliukas.gif

Siaip galima ir pasiaurint truputi i virsu, niekas nepastebetu ax.gif
nes super kadras, bet ziuri ir griuna viskas.. blink.gif
Atsakyti
O kaip taip? unsure.gif

user posted image

O gal tas kreivumas kaip tik suteikia nuotraukai gyvumo, as nebesuprantu.. unsure.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus 4u.gif Man asmeniskai tecio galva visai nemaiso, nebutu galvos vadinasi tetis turetu atsitraukti ir tik rankas kadre palikti, o tai iskart nebebutu naturalu. Dabar tetis prilinkes, isijautes i darba biggrin.gif

QUOTE(kice @ 2008 04 14, 11:03)
Nuotrauka gera, bet kam tuos dantukus traukti? Juk patys iskrenta truputi palaukus - ne vieno netraukiau.. brrr..

Todel, kad (nors ir bijo traukt) pats prasosi, nes turi keista baime praryt nakti miegodamas doh.gif Verkia, rekia, bet praso kad trauktumem...ten tas dantukas kaip ant siulo kabejo ir taip laukem iki paskutines minutes mirksiukas.gif
Nu bet cia off topic biggrin.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 04 14, 11:13)
Ai ir dar anksčiau norėjau parašyt, kaip tavo vaikiuks , kur po operacijos  unsure.gif

Dekui uz rupesteli 4u.gif
Normaliai....turbut. Bet viena akyte daug labiau istinus nei kita, letai atsistatineja. Bet nulekem sestadieni velai vakare pas daktara kuris operacija dare, sako kad ok bus, tik antibijotiku israse geriamu... o tai vargstam su lasiuku lasinimu i akis 4 kart dienoj, jis verkia viskas isteka lauk... buna- "tu bliuoga mama" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 balandžio 2008 - 16:21
Sansara, tai jau tampa ne Nesansariskumu, o sakyciau kad atvirksciai lotuliukas.gif
Tiesa sakant nelabai kol kas kabina pats kadras, bet interpretuoti tai vercia bigsmile.gif Matau trys "langus" 1-pats kadras, 2-tunelio pabaiga ir 3 pats langas. Nepatinka kad matosi palange virsuje, reiketu nukirpti. Grethen svyra i desine lotuliukas.gif o tavo lyg kai pirma karta pamaciu griuvo i kaire, bet dabar kuo ilgiau ziuriu tuo tiesesnis atrodo. Mano vyrui tai patiko bigsmile.gif

O tavo "pesciuju zona" ne prie "Zalgirio" randasi g.gif bigsmile.gif maciau ten siandien butent tavo kadra, bet nerandu dabar niekur tavo foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 14 balandžio 2008 - 17:54
Labvas, meragaitės ir berniukai (jeigu tokie čia yra bigsmile.gif ),
jungiuosi prie jūsų besimokančiųjų fotografuoti, gal priimsit ir mane? 4u.gif
Isigijau rimtesnį fotoaparatą (Canon Powershot S5), bet kas iš to, jei nemoku fotografuoti.
Tad tikėčiausi bendrom jėgom, kartu su jumis šį bei tą išmoksiu. ax.gif
O dabar bandau įvykdyti stojančiųjų sąlygas, taigi lekiu balsuoti, komentuoti jūsų darbelius (ar taip supratau? rolleyes.gif )
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 14, 16:12)
O kaip taip?  unsure.gif

user posted image

O gal tas kreivumas kaip tik suteikia nuotraukai gyvumo, as nebesuprantu..  unsure.gif

Viskas manau gerai būtų, bet man trūksta kažkokio perėjimo muo tamsiausios dalies tokio lyg palendva sviesėjančio pilkumo link tos dalies kur to bromo gale stovi žmogus.

Nu gal supratot , ką turėjau omenyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 04 14, 19:28)
jungiuosi prie jūsų besimokančiųjų fotografuoti, gal priimsit ir mane?  4u.gif
Isigijau rimtesnį fotoaparatą (Canon Powershot S5), bet kas iš to, jei nemoku fotografuoti.
Tad tikėčiausi bendrom jėgom, kartu su jumis šį bei tą išmoksiu.  ax.gif
O dabar bandau įvykdyti stojančiųjų sąlygas, taigi lekiu balsuoti, komentuoti jūsų darbelius (ar taip supratau?  rolleyes.gif )

Sveika prisijungus, aš taip pat fotografuoju su canon S5 IS ax.gif

Nereikia dabar niekur balsuoti ir komentuoti smile.gif komentuojame mes čia, forume. Na yra dar skyrelis albume, kur galima foto pakomentuoti. O balsavimas vyks, kai baigsis ND terminas. Gal geriau prisijunk prie ND smile.gif

Pagrindinė sąlyga: "Skyrelyje laukiami visi, kurie jau turi nors pirminį supratimą apie diafragmą, išlaikymą, ISO ir kitus pagrindinius terminus, naudojamus fotografijoje" Taigi reikia skaityti info blog'e kur yra begalė informacijos. Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 17:53)
O tavo "pesciuju zona" ne prie "Zalgirio" randasi g.gif  bigsmile.gif maciau ten siandien butent tavo kadra, bet nerandu dabar niekur tavo foto bigsmile.gif

ne. šilo/smėlio gatvių sankirta antakalnyje. mirksiukas.gif čia foto

Linutai, junkis drąsiai 4u.gif dėkui už komentarą. supratau, ką nori pasakyt mirksiukas.gif

dėkui ir kitiems už pastabas wub.gif svyrimas ten sudėtingas. nes iš tiesų ten nelygi tolimo pastato siena mirksiukas.gif o dešinioji tamsi jau statyta ne tiesi, su perėjimais, tai todėl išsikreipia. manau tiesinimas tikrai ne esmė toje foto mirksiukas.gif tiesinimas retai išgelbės idėją ar jos nebuvimą. čia arba ji yra, arba ne ir tiek. o keli mm kairėn ir dešinėn gali pakeist kažkiek dinamika, pagreitinti judėjimą ar jį pristabdyt, bet tikrai ne tiek reikšmingai manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 balandžio 2008 - 19:19
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 12, 16:04)
Išmaldos prašytoja

Aš pritariu anksčiau pasisakiusiems: pagrindinis objektas per daug apačioj, ir per didelis atstumas tarp nueinančių žmonių ir išmaldos prašytojos.

QUOTE(Karbynė @ 2008 04 13, 15:28)

Sveika 4u.gif Ar nebūsi senai pabėgus iš pamokų?
Nuotraukos jau nematau.

QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 15:49)
Man pačiai šešėlis kliūva prie akies, bet kad taip jau gavosi. Nepozuota nuotrauka, gaudžiau  smile.gif

Ir šešėlis kliūna, ir suspaustas kadras labai. Ir šiaip - niekuo neypatingas.

QUOTE(Stikline @ 2008 04 13, 16:10)
O aš įmetu vieną foto iš fotosesijos glamūrui smile.gif Ir kaip visada laukiu daug kritikos smile.gif (Pamačiau, kad tie tapetų dryžiai vos nelygūs...teks taisytis)

Na, nepasakyčiau, kad glamūrinė. Plius - ranka gal kiek padegus, ar tai kontrasto per daug. Ir plaukai susilieja su drabužiu šešėlyje.

QUOTE(californiagirl @ 2008 04 14, 09:33)

Parodau viena is naujesniu, kaip ir kasdienini, bet ir ne kasdienini kadra biggrin.gif  Is sesiamecio gyvenimo, rupesciu ir skausmu biggrin.gif

Ojojoj unsure.gif kokios ašaros. Tikrai už širdies griebiantis kadras. Nieko netrūksta, niekas nemaišo.

QUOTE(kice @ 2008 04 14, 12:03)
Nuotrauka gera, bet kam tuos dantukus traukti? Juk patys iskrenta truputi palaukus - ne vieno netraukiau.. brrr..

Ne visada. Mano didžkio priekiniai viršutiniai patys nebūtų iškritę. Šaknys jau ištirpo, nauji jau augo, o seni prie dantenų prikibę ir nekrenta, tik lankstosi. O cypia, raut nesiduoda. Tai reikėjo stomatologo vieno judesio smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 15:50)
Mano šiandieninis NeSansariškumas  mirksiukas.gif

Nu įdomiai. Ir tie pasvirimai mistiški tokie ax.gif Aš gal būčiau lyginus pagal arkos viršutinį kraštą ax.gif Ir kažkiek maišo tos plytos viršuj, bet nukirpt netinka, gal užjuodint?

QUOTE(Linutas @ 2008 04 14, 19:28)

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 14, 20:44)
Na, nepasakyčiau, kad glamūrinė. Plius - ranka gal kiek padegus, ar tai kontrasto per daug. Ir plaukai susilieja su drabužiu šešėlyje.

Aš jos ir nepateikiau kaip glamūrinės. Tik iš tos fotosesijos biggrin.gif bet daug foto gavosi visai ne glamūriškų biggrin.gif ačiū už kritiką...ranką pati pastebėjau doh.gif o plaukai man nesilieja, gal šviesiau monitorius rodo g.gif
Atsakyti
Vievis

user posted image

Atsakyti