Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Uzsukau cia pries eidama miegot... biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 08:11)
ca_girl mačiau tavo foto kur buvai įdėjus, tai sužavėjo minkštumas ir emocijos nuotraukoje.  4u.gif buvau jau pasiilgus tavo zuikių  mirksiukas.gif

Malonu 4u.gif
Man paciai ta nuotrauka labai patinka(na savaime aisku, nes tai mano vaikai wub.gif ), bet ir maloniai nustebinta esu, koks pasisekimas kudroj... blush2.gif (paziurejau pas save profilyje net 16 zmoniu ja i favoritus isideje doh.gif )

Parodau viena is naujesniu, kaip ir kasdienini, bet ir ne kasdienini kadra biggrin.gif Is sesiamecio gyvenimo, rupesciu ir skausmu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 14, 09:33)

Parodau viena is naujesniu, kaip ir kasdienini, bet ir ne kasdienini kadra biggrin.gif  Is sesiamecio gyvenimo, rupesciu ir skausmu biggrin.gif

Kokios emocijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 09:11)

anasko, visi apie stulpelius pasisakė. man irgi viršus trukdė. bet objektas fotogeniškas. aš irgi vis į juos pasidarau  blush2.gif

O tu zinai kur jie stovi g.gif bigsmile.gif blink.gif

Pakomentuosiu veliau, bet Ca-girl dabar: momentas super, rodo visa skausminguma, ir pati uzsinorejau verkti verysad.gif Labai patiko 4u.gif Tecio galva kiek maiso, bet vis tiek ne tiek kad nepatinktu foto
Atsakyti

Parodau viena is naujesniu, kaip ir kasdienini, bet ir ne kasdienini kadra biggrin.gif  Is sesiamecio gyvenimo, rupesciu ir skausmu biggrin.gif

Brrrrrr net nupurtė..per jautri aš tokioms foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 14, 10:33)
Jej, paziuresjus net man suskaudo.. stipru 4u.gif
Aisku ta galva truputi maiso ax.gif
Gal kaip kitaip galima pakadruoti, be jos? Bet tada vaikas matyt bus labai uzspaustas
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 14, 09:10)
O tu zinai kur jie stovi g.gif  bigsmile.gif  blink.gif

ne tongue.gif kur būtent šie - net nenumanau mirksiukas.gif
tačiau man šie stulpeliai patinka kaip objektas. ir jei mieste kur einu (ypač pro kelis) visada atkreipiu dėmesį ir pagalvoju apie juos kaip apie kadrą ax.gif man patinka kai jie spalvomis skiriasi, pasvirimu, šešėliais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 14, 10:33)

user posted image

ohmy.gif jetus... kokios emocijos unsure.gif O man visiskai tecio(o gal ir ne) galva nemaiso. Matosi veiksmas, kas kaltininkas asaru smile.gif fotografuojama is stebetojo pozicijos thumbup.gif
Atsakyti
Nuotrauka gera, bet kam tuos dantukus traukti? Juk patys iskrenta truputi palaukus - ne vieno netraukiau.. brrr..
Atsakyti

ašaros kaip pupos byra. Geras prisiminimas bus thumbup.gif Tėčio galva man ir nekliūna smile.gif Maniškis tai pats visus dantis išsitraukia , klibina, klibina ir išklibina. O vat su mergaite tai visus ėjom pas dantistą, po pirmo tokio pat bandymo kaip tavo foto smile.gif Ai ir dar anksčiau norėjau parašyt, kaip tavo vaikiuks , kur po operacijos unsure.gif
Atsakyti
Mano šiandieninis NeSansariškumas mirksiukas.gif
user posted image

P.S. pakeičiau kadravimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 balandžio 2008 - 15:02
QUOTE(Sansara @ 2008 04 14, 16:50)
Mano šiandieninis NeSansariškumas  mirksiukas.gif
Man patinka smile.gif bet krenta viskas kairen, tas seselis dar siteikia optines apgaules, bet vis tik siena truputi truputi virsta. as patiesinciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 14, 14:57)
Man patinka smile.gif bet krenta viskas kairen, tas seselis dar siteikia optines apgaules, bet vis tik siena truputi truputi virsta. as patiesinciau  4u.gif

tai neįmanoma padaryt. svyra tas vamzdis į dešine, o šviesa verčia kairėn... todėl jei tiesinu kairę, ima nerealiai virsti į dešinę ana kraštinė su vamzdžiu...
pasirinkau tiesias sienas, o visa kita iliuzijai palikau g.gif
P.S. kiek pakeičiau kadravimą. gal geriau?
Atsakyti