Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Cinside, jei teisingai supratau tavo problemą. tai atsistok ant to layer kurį reik mažinti ir daryk free transform. tada su kampais atitampyk kokio dydžio tau reik.

ar man vaidenasi, ar mano monitorius į mėlynumą davė blink.gif nukvaksiu, jei pasikeitė ar sugedo kas... suprantu kad jūs nematot ir negalit atsakyt lotuliukas.gif bet gal mano akių WB grįžus iš lauko dar neprisitaikė prie kambario lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 19:15)
Aa... doh.gif
tai isikelus spaudi ctrl t vienu metu, at tai shift t ir tada gali ja mazinti, taciau mazindama laikyk shitfa, kad tolygiai mazintusi, jei reikia viena kampa istempt, tuomet laikai ctrl. bet foto dydis liks toks pat, rezoliucija dides, tik foto matmenys mazes smile.gif
Atsakyti
yahoo.gif
Ačiū labai labai labai. Neįsivaizduojat kaip biggrin.gif Tookį vargą nuo pečių numetėt man thumbup.gif
Dėkinga labai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 19:55)
yahoo.gif
Ačiū labai labai labai. Neįsivaizduojat kaip  biggrin.gif  Tookį vargą nuo pečių numetėt man  thumbup.gif
Dėkinga labai  friends.gif
Gerai kad pagaliau pavyko susikalbeti biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, DAR kartą ačiū už mano Išmaldos Prašytojos foto pasiūlimus ir kritiką. 4u.gif Ir už apkarpymą. 4u.gif Taip tikrai geriau žiūrisi, tik gal kontrasto kiek perdaug g.gif Bet čia jau kiekvienam pagal skonį juk. bigsmile.gif
Grethenn tie žmonės nuotraukoje turi būti blush2.gif ten tyčia taip fotografavau... Nes norėjau parodyti, kad visi nežiūri į senutę, nusigrežia, praeina... O laiptų turėklas tarsi atskiria ją nuo kitų.
Atsakyti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 13, 20:41)
Taip tikrai geriau žiūrisi, tik gal kontrasto kiek perdaug  g.gif  Bet čia jau kiekvienam pagal skonį juk.  bigsmile.gif 

Grethenn tie žmonės nuotraukoje turi būti  blush2.gif ten tyčia taip fotografavau... Nes norėjau parodyti, kad visi nežiūri į senutę, nusigrežia, praeina... O laiptų turėklas tarsi atskiria ją nuo kitų.
Taip, ten man kontrasto irgi labai daug, nebenaturaliai ziurisi

O ta ideja nelabai atiskleidzia ir kompoziciskai nesiziuri, vat jei jie kazkaip salia jos eitu demonstratyviai nusigreze ar dar kaip ax.gif
Atsakyti
aš atsiprašau, kad nepakomentuoju foto paskutinėm dienom...
tiesiog prisikaupė pas mane tiiiiieeek foto per šią sav., kad nespėju jų net peržiūrėt ir pratrinti, nekalbant, kad geriausių iš RAW pervesti į jpg... ar dar ką jums parodyt doh.gif
čia vadinasi vėl džiaugiuos atgautais objektyvais, tai keičiu po n kartų iš to smagumo ir pleškinu pleškinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 13, 18:20)
Cinside, jei teisingai supratau tavo problemą. tai atsistok ant to layer kurį reik mažinti ir daryk free transform. tada su kampais atitampyk kokio dydžio tau reik.

ar man vaidenasi, ar mano monitorius į mėlynumą davė  blink.gif nukvaksiu, jei pasikeitė ar sugedo kas... suprantu kad jūs nematot ir negalit atsakyt  lotuliukas.gif bet gal mano akių WB grįžus iš lauko dar neprisitaikė prie kambario  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tiksliai, reguliuok WB savo akytems biggrin.gif Girdi prajuokinai..
Atsakyti
Atsiprasau, kad sioje temoje uzduosiu toky klausima, bet objektyvu temoje man niekas neatsako 4u.gif

Turiu Canon EOS400D ir noriu nusipirkti plataus kampo zoominy objektyva (megstu paveiksluoti kalnus ir krioklius). Nusiziurejau stai tokius:
1.Canon EF-S 10-22/3,5-4,5 USM
2. SIGMA 10-20/4-5,6 EX DC HSM CANON
3.Tokina Zoom Super Wide Angle AF 12-24mm f/4 AT-X 124AF Pro DX Canon
Ka galetumete patarti 4u.gif

Tiesa dairiausi dar ir y sita Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX Aspherical DG HSM Canon, bet internete skaiciau, kad kazkokios problemos del filtru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 13 balandžio 2008 - 21:03
QUOTE(Tosk @ 2008 04 13, 23:03)
Atsiprasau, kad sioje temoje uzduosiu toky klausima, bet objektyvu temoje man niekas neatsako 4u.gif

Turiu Canon EOS400D ir noriu nusipirkti plataus kampo zoominy objektyva (megstu paveiksluoti kalnus ir krioklius). Nusiziurejau stai tokius:
1.Canon EF-S 10-22/3,5-4,5 USM
2. SIGMA 10-20/4-5,6 EX DC HSM CANON
3.Tokina Zoom Super Wide Angle AF 12-24mm f/4 AT-X 124AF Pro DX Canon
Ka galetumete patarti 4u.gif

Tiesa dairiausi dar ir y sita Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX Aspherical DG HSM Canon, bet internete skaiciau, kad kazkokios problemos del filtru ax.gif

as uz canon 10-22 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Anasko @ 2008 04 11, 16:14)
Bandziau siandien ieskoti ritmus doh.gif  nieko geresnio neradau. Gal galetumet parasyti, kas negerai.

man patinka tie stulpiukai, bet pritariu rašiusiems kad per daug visko užgriebei, verta pabandyt kitu kampu mirksiukas.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 15:49)
Man pačiai šešėlis kliūva prie akies, bet kad taip jau gavosi. Nepozuota nuotrauka, gaudžiau  smile.gif

nieko gero nematau unsure.gif Ir kam taip žmogų reikėjo užspaust g.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 04 13, 16:10)
O aš įmetu vieną foto iš fotosesijos glamūrui smile.gif Ir kaip visada laukiu daug kritikos smile.gif (Pamačiau, kad tie tapetų dryžiai vos nelygūs...teks taisytis)

fonas man patinka, bet norėtųsi veiduko nors šiek tiek smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 13, 20:19)
tiesiog prisikaupė pas mane tiiiiieeek foto per šią sav., kad nespėju jų net peržiūrėt ir pratrinti, nekalbant, kad geriausių iš RAW pervesti į jpg... ar dar ką jums parodyt doh.gif

nu tai rodyk, rodyk mirksiukas.gif Aš ir vakar fotografavau paprikas hihihi.gif Tai po to jau net sapnavos man jos doh.gif O trečiadienį jau turbūt turėsiu naują objektyvą thumbup.gif

Penktadienį buvau Virgilijaus Bizausko parodoje, tai te ir ritmų ir spalvų prisižiūrėjau thumbup.gif Labai patiko wub.gif

Tiesa, kitų foto nematau, tai jau nepakomentuosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 14 balandžio 2008 - 06:38
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 04 13, 20:30)
lotuliukas.gif Tiksliai, reguliuok WB savo akytems biggrin.gif Girdi prajuokinai..

deja, pas mane tik Auto režimas lotuliukas.gif muilinė esu lotuliukas.gif

Tosk, paklausk Bitėmajos dėl Sigmos. ji turi Sigma 10-20 ir kiek žinau labai patenkinta yra. 4u.gif

Anasko. gal jau prisikasiu iki rodomų nuotraukų... lotuliukas.gif

tiesa, žiauriai nusivyliau Aperture programos konvertavimu ir spaudimu į jpg. jei original size - skirtumo nesimato. bet jei į 640 px bandau įsprausti - kapec iš karto nuotraukai. ryškumas nunyksta (nesvarbu, kad šarpinta), o aplink objektus atsiranda aureolės kraupios... vis maniau - priprasiu ar rasiu būdą kokybei lotuliukas.gif bet nepripratau ir neradau. todėl dabar per dvi programas dirbu. vienoje apdirbu grafiškai, kitoje (PS) šarpinu ir mažinu... bet man labai Aperture apdirbimo greitis ir patogumas žavi. todėl nenoriu grįžti prie PS visiškai.

ca_girl mačiau tavo foto kur buvai įdėjus, tai sužavėjo minkštumas ir emocijos nuotraukoje. 4u.gif buvau jau pasiilgus tavo zuikių mirksiukas.gif

anasko, visi apie stulpelius pasisakė. man irgi viršus trukdė. bet objektas fotogeniškas. aš irgi vis į juos pasidarau blush2.gif

Stikline - puikus fonas. pavydėtinai fotogeniškas. manau savo naudai gali jį išnaudot ne kartą.

Cinside, foto kaip foto. nieko gero nepasakysiu. šėšėliai apie akis kaip pas meškėną (man jie simpatiški gyvūniukai biggrin.gif) emocijos nesijaučia. tik vaizdelis

Atsakyti