Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 13, 13:50)
Labai ačiū už kritiką.  4u.gif
Ech, neišeina man pagauti gražių kadrų...  verysad.gif
Padariau foto j/b visą ir uždėjau kontrasto. Gal taip geriau?
Viskas tau puikiausiai pavyksta 4u.gif neviskas is karto 4u.gif
Tavo kadrui siek tiek truksta apacios. Apkarpymas patiko Sayonaros, bet ten labai perkontrastinta, bent jau man.

Karbyne Manau be to puodo butu visai liuks, nezinau ar misija tokia imanoma bigsmile.gif ir paskutiniame kadre truksta fokuso akytese, gal pabandyti parodyti ant viso delno ar kazkaip idomiau, bet tikrai liuks naujokeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 13 balandžio 2008 - 14:29
QUOTE(Anasko @ 2008 04 13, 15:26)
Karbyne Manu be to puodo butu visai liuks, nezinau ar misija tokia imanoma bigsmile.gif

jum gal, man nelabai blush2.gif - tame induky jie tam ir yra, kad judėjimo laisvę apribot biggrin.gif Padarėliai smulkūs, judrūs, čia minimum dukart padidinti nei realybėj. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 13 balandžio 2008 - 14:29
Todel ir parasiau kad misija gali buti neimanoma ax.gif biggrin.gif liko du variantai, arba perdazyti inda juodai bigsmile.gif arba kazka kita paieskoti, gal koki pinta krepseli g.gif
Atsakyti
user posted image
Man pačiai šešėlis kliūva prie akies, bet kad taip jau gavosi. Nepozuota nuotrauka, gaudžiau smile.gif

Dar kartą noriu paklausti, gal kas pro akis praleidot blush2.gif
Kaip padaryti tokį koliažą su PS?
http://i74.photobuck...ide/1DALISm.jpg
http://i74.photobuck..._LatteArt_O.jpg
Ir dar, gal kas patarsit, kokios rezuliucijos jį man daryti, jei norėsiu spausdint nuotrauką maždaug 30x45 cm? (niekada nieko "didelio" nespausdinau, tai nelabai gaudausi doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 04 13, 15:28)
jum gal, man nelabai  blush2.gif  - tame induky jie tam ir yra, kad judėjimo laisvę apribot  biggrin.gif Padarėliai smulkūs, judrūs, čia minimum dukart padidinti nei realybėj.  bigsmile.gif

Man antra foto gražiausia buvo ax.gif ir lyg tas indukas netrugdė...tik rėmeliai man "neprilipo"
Papildyta:
QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 15:49)
Dar kartą noriu paklausti, gal kas pro akis praleidot  blush2.gif
Kaip padaryti tokį koliažą su PS?
http://i74.photobuck...ide/1DALISm.jpg
http://i74.photobuck..._LatteArt_O.jpg
Ir dar, gal kas patarsit, kokios rezuliucijos jį man daryti, jei norėsiu spausdint nuotrauką maždaug 30x45 cm? (niekada nieko "didelio" nespausdinau, tai nelabai gaudausi  doh.gif )

Dėl rezoliucijos nžn net ką patarti, pati nespausdinau tokių foto dar.
O aš tokias foto darau taip: Atsidarau PS naują lapą, galima foną iš karto pasirinkt, arba paskui koreguoti, pagal fotkes. Ir paskui atsidarau kokią noriu foto kopijuoju ir keliu ant to lapo, ir taip visas. Dydį galima mažint fotkės uždėjus ant to lapo ir visaip stumdyti.

O dėl portreto...dešinėje man norėtųsi daugau erdvės ir gal šiek tiek apačioje. Ir dar j/b varianto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 13 balandžio 2008 - 14:56
QUOTE(Anasko @ 2008 04 13, 14:26)
Tavo kadrui siek tiek truksta apacios. Apkarpymas patiko Sayonaros, bet ten labai perkontrastinta, bent jau man.

mano galva, perkontrastinimas šią nuotrauką gali truputį gelbėti, nes kai ji visai pilka, bent jau man visai nea..smile.gif

cinside - erdvės... erdvės ir dar kartą erdvės trūksta.. 4u.gif

ok ok, jau einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 balandžio 2008 - 15:04
QUOTE(sayonara @ 2008 04 13, 16:03)
ok ok, jau einu biggrin.gif

Niekur neik biggrin.gif

O aš įmetu vieną foto iš fotosesijos glamūrui smile.gif Ir kaip visada laukiu daug kritikos smile.gif (Pamačiau, kad tie tapetų dryžiai vos nelygūs...teks taisytis)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 13 balandžio 2008 - 15:13
Stikline, ačiū labai už paaiškinimą. Išmokau pajudint, nukopijuot, bet sumažint tai nerandu kaip jau sukeltas jas doh.gif

Ačiū už komentarus. Niekaip kitaip karpyt negaliu, nes čia originalas blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 04 12, 00:58)
"Žolynėlis"
Man ji patinka, bet vis tik neryskumas is tiesu erzina smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 04 12, 12:46)
aš su dokumentine foto apie tai, kas dėjosi šiąnakt mūsų gatvėje
Siaubinga, as tuo metu sedejau masinoje, baisu buvo kai aplink taip zaibavo, jau maniau nupils .. blink.gif

QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 12, 17:04)
Išmaldos prašytoja
Ismaldos prasytoja nekrenta i akis, nors ir spalvota, maiso tie zmones einantys i baznycia, reikejo palakti, kol liks tuscia. Ir vis tik nespalvota man geriau ziurisi smile.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 16:49)
Man pačiai šešėlis kliūva prie akies, bet kad taip jau gavosi. Nepozuota nuotrauka, gaudžiau  smile.gif
Man labaaaai suspaustas vyriskis smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 04 13, 17:10)
O aš įmetu vieną foto iš fotosesijos glamūrui smile.gif
Sita man labiau patinka nei anoji smile.gif
Tos linijos visai graziai zaidzia

QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 17:18)
bet sumažint tai nerandu kaip jau sukeltas jas  doh.gif
Tai taip pat kaip ir viena nuotrauka - image -> image size ir jau ten dydis ir rezoliucija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 13, 17:37)
Tai taip pat kaip ir viena nuotrauka - image -> image size ir jau ten dydis ir rezoliucija smile.gif

Bet taip mažina visą koliažą, o ne įkeltas nuotraukas unsure.gif Gal nemoku paaiškint, bet man reikia, kad tie nauji layeriai susimažintų, o backgroundas tai ir liktų toks, koks buvo unsure.gif
Aišku, galiu iš pradžių mažint, tada kelt į bendrą, bet taip nepatogu, jei reikės ką padidint/sumažint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 04 13, 18:42)
Bet taip mažina visą koliažą, o ne įkeltas nuotraukas  unsure.gif Gal nemoku paaiškint, bet man reikia, kad tie nauji layeriai susimažintų, o backgroundas tai ir liktų toks, koks buvo  unsure.gif
Aišku, galiu iš pradžių mažint, tada kelt į bendrą, bet taip nepatogu, jei reikės ką padidint/sumažint  g.gif
Tai kad gal nieko neatsitiks nuo to backgroundo sumazinimo g.gif
as net nzn.. negaliu pasakyti. Juk jei mazint tik nuotraukas, kaip suprantu jos sumazes o backgroundas liks didelis. taip kad tas pats iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 13, 17:53)
Tai kad gal nieko neatsitiks nuo to backgroundo sumazinimo  g.gif
as net nzn.. negaliu pasakyti. Juk jei mazint tik nuotraukas, kaip suprantu jos sumazes o backgroundas liks didelis. taip kad tas pats iseina smile.gif

Nesusikalbam biggrin.gif Arba aš nemoku išaiškint biggrin.gif
Esmė ta, kad mano koliažas yra 3008x2000px dydžio. įkėlus vieną nuotrauką, ji užima pvz.: 800x600, tai yra didelę dalį ploto. Ir tą foto man reikia sumažinti iki pvz.: 200x200. Tačiau darant per image size, susimažina ne tik ta įkelta foto, bet visas koliažas, t.y. iš 3008x2000 pasidaro tiek, kiek nurodžiau smile.gif o ne iš nuotraukos.
Arba aš kažką ne taip darau. Jei kitaip nepavyks, tuomet atskirai mažinsiu ir tada jau sumažintas kelsiu, nors vargo bus doh.gif
Atsakyti