Nu zinai Sansara, reikia tau kazka su medziais daryti (dabar tai as kolnuociau, o ateiciai imk kirvi, kad netrukdytu) super pagautas momentas, kaip siaubiako kokio. Dar siek tiek apacios nukirpciau, ir lyg tai ten bolkonas- irgi paklonociau.
Pas mus vakar irgi telekas atsijunge, bet kas buvo tai tikrai, kazkoks apokalipsas
QUOTE(Degutė @ 2008 04 11, 22:58)
"Žolynėlis"
Visai nieko Nors sutinku, kad tas lapas desineje maiso...reikejo patraukti pries fotgrafuojant
QUOTE(Sansara @ 2008 04 12, 10:46)
Tuoj masinas parduoti reikes ir valteles pirkti
QUOTE(Pasiklydusi @ 2008 04 12, 15:04)
Nepatinka, kad mociute spalvota palikta...pati nuotrauka plokscia, pilka.
Širdingas medis...
šioje man spalvos nepatinka, fotografuojant buvo apsiniaukę, režimas buvo nustatytas kaip apsiniaukusiai dienai, bet vis tiek .
Žinau, kad kompoziciškai nelabai, bet man ji miela:
Beje, kaip jūs mažinat prieš dedant į internetą? Aš sumažinu iki 1000x1200, su smart sharpen apie 30-40% ir dedu į internetini psl, iš kurio ir įkeliu čia. Ar ką nors reikėtų daryti kitaip, kad išsaugoti maximaliai nuotraukos ryškumą?
Tiesa, kai kada šarpinu prieš sumažinant, tada daugiau procentų.
šioje man spalvos nepatinka, fotografuojant buvo apsiniaukę, režimas buvo nustatytas kaip apsiniaukusiai dienai, bet vis tiek .
Žinau, kad kompoziciškai nelabai, bet man ji miela:
Beje, kaip jūs mažinat prieš dedant į internetą? Aš sumažinu iki 1000x1200, su smart sharpen apie 30-40% ir dedu į internetini psl, iš kurio ir įkeliu čia. Ar ką nors reikėtų daryti kitaip, kad išsaugoti maximaliai nuotraukos ryškumą?
Tiesa, kai kada šarpinu prieš sumažinant, tada daugiau procentų.
Pasiklydusi- man nelabai tavo variantas arba atvirksciai kad ji butu j/b, arba paieskoti kita kampa
Jurga-1-idomus radinys, bet jokios traukos jam nepajutau, lyg ir sarpo daugoka Uztat matau akmenukus toliau, va ten butu galima idomiu vaizdu su jais padaryti.
2-visai idomus medis bet kaip foto tai nelabai, reiketu paieskoti kita kampa, ar kad butu kitos oro salygos.
Labai sunku parodyti gamta graziai, man nepavyksta visai. Bet labai pagrazina tokias nuotraukas seseliai.
3-is visu man labiausiai patiko, nes labai myliu tokia jura. Man truksta apacios, o gal ir ne
O darau su foto dazniausiai taip: sarpinu pries sumazinant, kiek procentu, nepamenu, priklauso nuo nutraukos, po to mazinu iki 900/600. Sarpinu su usharp mask:amount- priklauso nuo nuotraukos, radius apie 4,1, threshold-0-1
Jurga-1-idomus radinys, bet jokios traukos jam nepajutau, lyg ir sarpo daugoka Uztat matau akmenukus toliau, va ten butu galima idomiu vaizdu su jais padaryti.
2-visai idomus medis bet kaip foto tai nelabai, reiketu paieskoti kita kampa, ar kad butu kitos oro salygos.
Labai sunku parodyti gamta graziai, man nepavyksta visai. Bet labai pagrazina tokias nuotraukas seseliai.
3-is visu man labiausiai patiko, nes labai myliu tokia jura. Man truksta apacios, o gal ir ne
O darau su foto dazniausiai taip: sarpinu pries sumazinant, kiek procentu, nepamenu, priklauso nuo nutraukos, po to mazinu iki 900/600. Sarpinu su usharp mask:amount- priklauso nuo nuotraukos, radius apie 4,1, threshold-0-1
man shiek tiek per daug baltos spalvos ir noretus geresnios kompozicijos, bet sheip liuks, bandyk ir toliau
QUOTE(sayonara @ 2008 04 13, 14:49)
gal taip?
man labai juodai rodo jau (kad nebeatsiskiria kur žmogus, o kur erdvė už jo), bet gal čias monitorius
QUOTE(Karbynė @ 2008 04 13, 14:12)
man labai juodai rodo jau (kad nebeatsiskiria kur žmogus, o kur erdvė už jo), bet gal čias monitorius
o man anoji jau tokia pilka, kad mirštant kontrasto norėjosi..
sorry, kad įlindau