Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Jurga @ 2008 04 11, 17:01)

QUOTE(westa @ 2008 04 11, 17:27)

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 11, 17:52)
Aciu 4u.gif As galvojau kitaip, kaip siulo Jurga fotografuoti, bet tie stulpeliai stovi nelygiai, nesigavo, ir tada nesimato kas ten per stulpeliai. O su langais- galvojau kad jei palaiko ritma bigsmile.gif bet vadinasi klaidingai galvojau biggrin.gif Siaip tiesa sakant reikia tureti gebejimus, pamatyti ritma idomiai. Bet tema tikrai liuks, privercia tobuleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 11 balandžio 2008 - 17:52
QUOTE(Anasko @ 2008 04 11, 19:51)
Siaip tiesa sakant reikia tureti gebejimus, pamatyti ritma idomiai. Bet tema tikrai liuks, privercia tobuleti.
Tikrai taip, uz tat man ir patinka si tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 11, 19:51)
Siaip tiesa sakant reikia tureti gebejimus, pamatyti ritma idomiai. Bet tema tikrai liuks, privercia tobuleti.

As tai va sedziu ir matau ta ritma idomiai... atsinesiau prozektoriu i kambari, vyras sako, ka sviesi? sakau ritma fotografuosiu.. paziurejo kazkokiu idmiu zvilgsniu i mane. lotuliukas.gif jei pavyks, tai nufotografuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 11 balandžio 2008 - 18:27
QUOTE(peppi @ 2008 04 10, 10:46)
Labas

paskelbiau boikota istisam sedejimui internete...kazkoks etapas matyt...na kaip visad pas moteris...nepykit bet kuri laika manau stengsiuos sudalyvauti namu darbuose bet diskusijas daugiau maziau praleisiu ax.gif
Pastebiu, kad pazengusiuju temoje vien diskusijos ir manes tas nevez smile.gif
ai nu nesvarbu...

Sveikinu namu darbu nugaletojas 4u.gif saunuoles visos, kurios glamurinot, tai paskatino dauguma pasidometi PS galimybemis o pasimokyti visada i nauda smile.gif
su irankiais nesudalyvavau - neatejo jokia idomesne ideja...gal tiesiog patingejau, o vakar tiesiog prazioplinau balsavima doh.gif
Aciu uz komentarus mano glamurui, tiek esu pripratusi prie auskariuko nosyje, kad jo nuotraukoje tiesiog nemaciau doh.gif  biggrin.gif o jus man apie ji priminet, tas tiesa, glamurui anas ne itin tinka, na nebent reikejo pasirinkti atitinkama tematika...
Parodau viesai mirksiukas.gif gal pameginsiu mestelet i kudra...idomu kaip ivertins, nemazai darbelio idejau visgi biggrin.gif
user posted image

na o siandien dedu juostele i Zenita ir varau i laukus biggrin.gif gal rasiu kokiu uzsimezgusiu augaleliu ax.gif

Gaila nespejau prabalsuot. Super, mano favorite 555 balai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 11, 13:59)
Kaip idomiai balai surasyti biggrin.gif  priejom beveik prie vieningos nuomones biggrin.gif

taigi va...daviau ir as balsu ale kai pamaciau, kad sutampa su kitu nuomonem tai 2 ir 1 balo nebedaviau doh.gif jei liepsit uzdesiu ir tuos...

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 04 11, 18:44)
Gaila nespejau prabalsuot. Super, mano favorite 555 balai smile.gif

zinok ir as nespejau prabalsuot biggrin.gif
aciu tau uz tavo gera dušia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 04 11, 21:39)
taigi va...daviau ir as balsu ale kai pamaciau, kad sutampa su kitu nuomonem tai 2 ir 1 balo nebedaviau doh.gif jei liepsit uzdesiu ir tuos...

tai jau nebeduok irnesakyk.gif

Tai baigiam balsavimą, Toro kriaušė pripažinta geriausia. laukiam naujos užduoties smile.gif Kažkaip senokai aš jį čia mačiau unsure.gif Aūūūū, Toro atsiliepk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 04 11, 21:39)
zinok ir as nespejau prabalsuot biggrin.gif
aciu tau uz tavo gera dušia  biggrin.gif

Čia ne dūšia, čia visa širdim wub.gif
Atsakyti
Nu va, ir senai matytas ZverisKlp atsirado bigsmile.gif

Įdėsiu nuotraukikę. Įtariu, vėl erzins neryškumai priekyje. Svarsčiau - rodyt, nerodyt. Bet man ji patinka savo spalvom, ta siaura ryškumo juosta. Bet kažkaip nesinori nieko nukirpti ax.gif

"Žolynėlis"

user posted image
Atsakyti
Esu tokioj darbu kudroj, iki kaklo doh.gif fotika tik is ryto isimetu i masinos bagazine, o vakare parsinesu i namus...ir viskas. nieko neturiu, nei kadro, tik kelius darbinius kurie tik darbui... bet bus, tikrai bus pasizadu...ne tik jums , bet ir sau pasizadu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 04 11, 23:58)
Nu va, ir senai matytas ZverisKlp atsirado  bigsmile.gif

Įdėsiu nuotraukikę. Įtariu, vėl erzins neryškumai priekyje. Svarsčiau - rodyt, nerodyt. Bet man ji patinka savo spalvom, ta siaura ryškumo juosta.  Bet kažkaip nesinori nieko nukirpti  ax.gif

"Žolynėlis"

user posted image

Gal truputi per siaura ryskumo zona? nzn...man per siaura...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 balandžio 2008 - 23:22
Degute, mane erzina ne ryskumo zona, o lapas bigsmile.gif desiniajam kampe smile.gif
Atsakyti
aš su dokumentine foto apie tai, kas dėjosi šiąnakt mūsų gatvėje.... blink.gif niekada nesu mačius tooookios liūties, su tiek vandens ir tokiu ilgu labai stipriu lietumi.... skendo mašinos viena po kitos.
už vaizdo kokybę ir kompoziciją atsiprašau, nesirinkau vaizdo pro langą lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 04 12, 00:22)
Gal truputi per siaura ryskumo zona? nzn...man per siaura...

Bet pgl mane, išryškino tai, ką norėjau. Gal tada pakankama g.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 04 12, 09:41)
Degute, mane erzina ne ryskumo zona, o lapas bigsmile.gif desiniajam kampe smile.gif

Aha, ir niekaip negalėjau pradanginti aš jo. O jei kerpu, tai kadras gadinasi. Užtai ir palikau.

QUOTE(Sansara @ 2008 04 12, 11:46)

Nu bet aš apšalus blink.gif Mes tai nebaisiai toli nuo Vln gyvenam, o tik vienas žaibo pyptelėjimas tebuvo ir TV3 trumpam tebuvo palūžus. Tiesa lijo, nu bet įprastai. O Vln visas potvynis blink.gif LR yra neblogų nuotraukų apie šiąnaktinę audrą.

Ateina laikas, kai išvažiuojant iš namų, reik kompą traukiot iš rozečių, modemą atjungti. Kad žaibas nenukeptų.
Atsakyti