gal padetumet man su foto ikelimu..?
anksciau viskas buvo normaliai, naujam kompiutery nebeleidzia idet per [IMG] nuoroda. praso ivesti kazkokia nuoroda. ikeliu is ten is kur noriu foto ikelt, bet vis tiek praso ivest nuoroda
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 07, 16:12)
anksciau viskas buvo normaliai, naujam kompiutery nebeleidzia idet per [IMG] nuoroda. praso ivesti kazkokia nuoroda. ikeliu is ten is kur noriu foto ikelt, bet vis tiek praso ivest nuoroda
o tu nufotografuok (galima nukopijuoti per print scrn) tas lenteles kurias tau meta, bus lengviau suprasti kas ir kaip.
Beje o nuotraukas atstatė?
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 07, 16:12)
Jeigu tau paspaudus ant img mygtuko iskart ismeta lenetele "prasome ivesti nuoroda", tai paziurek virsuje greiciausiai atsiranda tokia geltona juosta(iskart po visais tool bars), spustelk ant jos desiniu peles klavisu ir spausk ant "temporaraly allow scripted windows". Man visda taip buna, pirma tai turiu nuspausti.
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 07, 17:12)
Taip?
Spaudi 1
Spaudi 2
ir atsakai - "temporarily allow scripted files"
po to iš naujo spaudi IMG ir įkopini savo nuorodą
ir taip dabar VISADA
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 06, 22:48)
ir tie remai gal nereikalingi?
Remai tikrai netrukdo, bet nuotraukos man ne
QUOTE(Sansara @ 2008 04 07, 13:17)
Uzjauciu del fotiko, tikekimes greitai sutaisys
Nuotrauka, man kiek per daug apkrauta, t.y. daug medziu saku, stogu...Gaila, kad atviresniuose laukuose tu sio momento nepagavai
QUOTE(Sansara @ 2008 04 07, 15:17)
mano vakarykštė fotomedžioklė. laiko taikytis ir kadruot nebuvo ir kol antrą k paspaudžiau užraktą, jie jau buvo kitur bet mane žavi ir ši.
Manes si neuzkabina per daug detaliu, arba jos visos per daug ryskios.. na net nzn, tiesiog nepadare ispudzioPapildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 07, 20:18)
Grethenn visgi man pilki katinukai tavo ir neryškūs... suprantu, kad čia taip turi būti, bet man nesižiūri
na cia matyt del bas uzkelto ISO.. ir man labai nesiseka verst i j/b.. gal galetu kas pamokinti? atsiunte man avytes plugin'a, as ji isiinstaliavau, Anasko sake jis tui but tarp filters, bet jo nera... gal kas zino kaip man ji rasti?
o gal yra koks kitas patikimas budas i j/b versti?
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 07, 19:35)
dažnai naudoju Image-Adjusment- Gradien map- ten pasirenki juodai-baltą kvadratuką.. tada pagal poreikį Curves , Brightnes/ Contrast
Šiandien buvau sode, maniau paruošti kokią nuotraukytę ND įrankių, bet nieko neišėjo. Iš vis fotografuoti nesisekė, vis dėlto kelias foto įmesiu.
(Čia naturali žolės spalva, tik šiek tiek kontrasto uždėjau, jei kam pasirodys ryškumas per daug dirbtinas. Net nežinau, dėti ar ne, nes gėlės krūmelis kraštuose netelpa...)
Sansara, man norėtusi pabandyti tuos namus apkarpyti. Lėtai nuotrauką krovė, ir kol matėsi tik viršus, spėjau palyginti.
(Čia naturali žolės spalva, tik šiek tiek kontrasto uždėjau, jei kam pasirodys ryškumas per daug dirbtinas. Net nežinau, dėti ar ne, nes gėlės krūmelis kraštuose netelpa...)
Sansara, man norėtusi pabandyti tuos namus apkarpyti. Lėtai nuotrauką krovė, ir kol matėsi tik viršus, spėjau palyginti.
QUOTE(westa @ 2008 04 07, 20:39)
dažnai naudoju Image-Adjusment- Gradien map- ten pasirenki juodai-baltą kvadratuką.. tada pagal poreikį Curves , Brightnes/ Contrast
Super net grudo nebeliko! nesuprantu... paverciau foto viena su desaturate kita siuo budu, kaip diena nuo nakties skirais
labai dekoju
va taip va dabar gaunas
man priimtiniausias Channel mixer būdas. uždėjus varnytę Monochrome, pastumdžius slankiklius ir išryškinus ką noriu. ir po to kontrastu/šviesumu pažaidus. Curves man kiek sunkiai įvertinamas būdas.
kiekvienas šiaip randa savo kelią po kurio laiko ir tik juo pasitiki
aš vakar tų ančių maldavau dar kartą taip praskristi, ale kur tau nebeturėjau progos pakartot. nurašau į momentinius kadrus, kurių suplanuot negali, todėl gaunasi kaip gaunasi
dėkui visiems už komentarus
kiekvienas šiaip randa savo kelią po kurio laiko ir tik juo pasitiki
aš vakar tų ančių maldavau dar kartą taip praskristi, ale kur tau nebeturėjau progos pakartot. nurašau į momentinius kadrus, kurių suplanuot negali, todėl gaunasi kaip gaunasi
dėkui visiems už komentarus
Aptingau ir va...nebeturiu nei idėjų, kokybę irgi kažkur pamečiau . Na, , manau, tai tik kol kas
Kelios nuotraukos, šiandieninės ( meno nėra , tik- faktai )
Dukra visai prastai gavosi, skubėjau, bijojau, kad nesušaltų
Fauna
Ir vėl bandymas su šviesa ( šita man lyg labiausiai tinkama )
Jūsų nuotraukėles seku, vėliau gal pavyks pakomentuoti
Kelios nuotraukos, šiandieninės ( meno nėra , tik- faktai )
Dukra visai prastai gavosi, skubėjau, bijojau, kad nesušaltų
Fauna
Ir vėl bandymas su šviesa ( šita man lyg labiausiai tinkama )
Jūsų nuotraukėles seku, vėliau gal pavyks pakomentuoti