Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ir aš prabalsavau, jei galima smile.gif
Atsakyti
ir aš prieš tai prabalsavau lotuliukas.gif

tai niekas neišsakysit savo nuomonės apie foto nugalėtojų talpinimą blog'e g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 11, 13:35)
ir aš prieš tai prabalsavau  lotuliukas.gif

tai niekas neišsakysit savo nuomonės apie foto nugalėtojų talpinimą blog'e  g.gif

manau talpinam visus smile.gif ..
Atsakyti
O as net nezinau kur tos kriauses doh.gif blush2.gif

Atsakyti
peppi ir kitiems čia
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 04 11, 14:04)
O as net nezinau kur tos kriauses doh.gif  blush2.gif

ajei ajei http://public.fotki....s/atkartojimai/
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 11, 13:35)
tai niekas neišsakysit savo nuomonės apie foto nugalėtojų talpinimą blog'e  g.gif

oi aš dar vakar norėjau parašyt, bet nuklydau po to kažkur. Manau kad reikia bent jau interpretacinius dėt būtinai. Neapleiskim gal blogo, jis tikrai aukso vertės thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo kad reikia ir techninius nugaletujus i bloga irasyti, juk stengesi zmogus, be to ir dalyviu ten daugiau buna, vadinasi ir laimeti sunkiau smile.gif

Papildyta:
Kaip idomiai balai surasyti biggrin.gif priejom beveik prie vieningos nuomones biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau siandien ieskoti ritmus doh.gif nieko geresnio neradau. Gal galetumet parasyti, kas negerai.
user posted image
Atsakyti
Anasko, aš fotografuočiau kitu kampu, prieičiau arčiau pirmojo, na, kad vienas būtų arčiausiai, o kiti toltų. Ir viršuje nereikalingas plotas. Mano manymu tai labai tinka temai, tik reiktų išvengti nereikalingų detalių, kad tie stulpeliai (ar kaip juos vadinti) užpildytų kadrą.
Atsakyti
Anasko, pritariu Jurgai.. ieškočiau kito kampo.. kad ritmas geriau jaustųsi.. dabar kažkaip neritmingai gavosi .. ir viršus man maišo.. du ritmai nuotraukoj turi tarpusavyje derėti.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 11, 17:14)
Bandziau siandien ieskoti ritmus doh.gif  nieko geresnio neradau. Gal galetumet parasyti, kas negerai.
Manau per daug visko, nebelieka ritmo, apacioj matosi saligatvio gabalelis o tie langai blasko visa demesi. reiktu atsisakyti detaliu, pabreziant stulpelius smile.gif
Atsakyti