Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 04 10, 15:55)
Kai ir desine man taip pat super, bet virsaus noretus truputi maziau  ax.gif
jis truputi blasko demesi smile.gif

palikau vietos zvilgsniui smile.gif kad enatrodytu uzspausta ne tik is apacios bet ir is virsaus smile.gif del to nedekingo fotografavimo kampo smile.gif o fona nebent klonuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 12:57)
Anasko, jau buvau ten irnesakyk.gif įdėjau pistoletą savo  biggrin.gif .. tikrai nesitikiu ten užkopt, ne su tokia foto.. va Tavo idėja super  thumbup.gif .. šitokioj temoj vien nuglamūrinto veido neužtenka .. reik dar kokio kalbiuko  mirksiukas.gif .. apskritai gi pati tema diktuoja, kad foto turi būti ne rimta, o tokia ,,ant prikolo" .. o dėl komentarų.. raminkis ..  mirksiukas.gif  protingas supras... o kvailas... cool.gif

čia tikriausiai aš kvaila, nes išsakiau nepalankią nuomonę? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 04 10, 18:46)
čia tikriausiai aš kvaila, nes išsakiau nepalankią nuomonę?  g.gif smile.gif

aš kalbėjau ne apie neigiamus o apie kvailus pasisakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 10, 19:38)
palikau vietos zvilgsniui smile.gif kad enatrodytu uzspausta ne tik is apacios bet ir is virsaus smile.gif del to nedekingo fotografavimo kampo smile.gif o fona nebent klonuot biggrin.gif
Na o jeigu taip ? smile.gif
atsiprasau jei per daug kisuosi, tik noriu parodyt kad galima tas gelytes truputi pasviesint, nublurint, ir jos taip neatkreipia demesio, tuomet akys labiau isryskeja smile.gif nes klonuot tai tikrai sudetinga cia butu biggrin.gif
ir truuuuputi apkarpiau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 10, 17:59)
Na o jeigu taip ? smile.gif
atsiprasau jei per daug kisuosi, tik noriu parodyt kad galima tas gelytes truputi pasviesint, nublurint, ir jos taip neatkreipia demesio, tuomet akys labiau isryskeja smile.gif nes klonuot tai tikrai sudetinga cia butu biggrin.gif
ir truuuuputi apkarpiau  ax.gif

aciu smile.gif visai smagiai smile.gif
as tiesiog nieko su juo nedariau.. bet matau kad daryt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 04 10, 18:46)
čia tikriausiai aš kvaila, nes išsakiau nepalankią nuomonę?  g.gif smile.gif
schmoll.gif Tu issakei savo nuomone 4u.gif kad ji kitokia, tai normalu, juk ir man nevisi darbai patinka, kurie patinka visiems. Tiesiog buvo kvailoku komentaru kitu, bet jau irnesakyk.gif uztat labai linksma siandien ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 10, 19:13)
schmoll.gif  Tu issakei savo nuomone  4u.gif  kad ji kitokia, tai normalu, juk ir man nevisi darbai patinka, kurie patinka visiems. Tiesiog buvo kvailoku komentaru kitu, bet jau  irnesakyk.gif uztat labai linksma siandien ten smile.gif

šiandien apskritai ten linksma smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 10, 18:13)
schmoll.gif  Tu issakei savo nuomone  4u.gif  kad ji kitokia, tai normalu, juk ir man nevisi darbai patinka, kurie patinka visiems. Tiesiog buvo kvailoku komentaru kitu, bet jau  irnesakyk.gif uztat labai linksma siandien ten smile.gif

saunuole tu saunuole.. man patiko ideja oi patiko.. zinoma, atrodo igyvendinama, bet dasigalvok tu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 10, 19:29)
saunuole tu saunuole.. man patiko ideja oi patiko.. zinoma, atrodo igyvendinama, bet dasigalvok tu man biggrin.gif
blush2.gif biggrin.gif aciu. Kazko tai man gaunasi atvirksciai bigsmile.gif sugalvot nesunku, bet igyvendinti sunkoka bigsmile.gif

Siandien turbut prailginau savo gyvenima kokiais 10metais, ir vit.C prisikroviau ateiciai, kas dedasi kudroje, galima is juoko numirti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kas galit padaryti albuma ND "Kunas"?? Neturiu lietuvisku raidziu savo kompe, o su klaidom ten nenoriu irasyti pavadinimo ax.gif

vvvv, miela kleckiuke, bet fotografavimo kampas ne itin... g.gif Vertimas i j/b tikrai geras, gal papasakotum kaip darai? ax.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

tai panašu kad už kriaušes balsuojančių nelabai yr unsure.gif Kol kas trise prabalsavom ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 11, 11:56)
Labas dienas  4u.gif

tai panašu kad už kriaušes balsuojančių nelabai yr  unsure.gif Kol kas trise prabalsavom  ax.gif  hihihi.gif

einu ir as pabalsuosiu, jei dar galima.
Atsakyti