Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 04 10, 13:54)
Prisipazinsiu, labai malonu sedeti ten bigsmile.gif Gaila kad yra visokiausiu kvailu komentaru unsure.gif  Man asmeniskai butu malonu ir tave ten pat pamatyti, manau busi salia mirksiukas.gif

Del ritmu- turi buti tiesiog pamatyti gamtoje, aplinkoje, ar galima ir patiems sukurti g.gif

Anasko, jau buvau ten irnesakyk.gif įdėjau pistoletą savo biggrin.gif .. tikrai nesitikiu ten užkopt, ne su tokia foto.. va Tavo idėja super thumbup.gif .. šitokioj temoj vien nuglamūrinto veido neužtenka .. reik dar kokio kalbiuko mirksiukas.gif .. apskritai gi pati tema diktuoja, kad foto turi būti ne rimta, o tokia ,,ant prikolo" .. o dėl komentarų.. raminkis .. mirksiukas.gif protingas supras... o kvailas... cool.gif

dėl Rimto, kažkaip norėčiau nesukurto g.gif tiesiog pastebėto .. ką manot? čia jau Degutės reik klaust .. jos tema smile.gif
Atsakyti
Nu tai balsuojam uš kriaušę ir renkam naują temą mirksiukas.gif Balsavimas iki ryt 12.00. Ar tinka g.gif

O ritmas man atrodo svarbu kad ritmas būtų, o jau kaip padarysi gal tegu lieka fantazijos reikalas unsure.gif Gal tikrai , Degute , pasakyk smile.gif
Atsakyti
Sakau biggrin.gif

Na, man atrodo, kad nesvarbu, kokiu būdu. Gali būt ir gamtoj, gali būt ir virtuvėj sukurtas. Bile tik tiktų į temą "Ritmas" smile.gif
Pati dar neturiu jokių minčių šiems ND. O tuo labiau interpretaciniams... gal kad kavos dar negėriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 10, 14:08)
Nu tai balsuojam uš kriaušę ir renkam naują temą  mirksiukas.gif Balsavimas iki ryt 12.00. Ar tinka  g.gif

Tinka smile.gif Balsuojam pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 13:57)
Panaudojau tavo komentara pavadinimui ax.gif man jis labiau limpa prie sitos foto biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, man tavo glamure plaukai nenaturaliai nublankinti, rankos delnas nenuglamurintas tongue.gif ir labai matos kad blakstienos prilipdytos ax.gif

Stikline, neblogai, bet tikrai... as ta seseli is kart pastebejau, toks labai namudinis ispudis, nes matos, kad stovi visai salia sienos smile.gif ir tu karoliu rankoj nebelabai noris, uztenka cigaro ax.gif ir dar lupu konturo ryskesnio noterus ax.gif

Peppi, man toks daugiau portretas, nelabai glamuras ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
nemažai įvykių praleidau. Šią savaitę daug darbų ir nėra kada nei fotografuoti, nei komentuoti. verysad.gif Tikiuosi bent savaitgalį turėti daugiau laiko.. ax.gif
Nors ir pavėluotai, sveikinu ND nugalėtojas. 4u.gif 4u.gif

O gal kas galėtų paaiškinti, apie kokią temą eina kalba? Be ND dar renkama ir tema ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 04 07, 16:19)
o tu nufotografuok (galima nukopijuoti per print scrn) tas lenteles kurias tau meta, bus lengviau suprasti kas ir kaip.
Beje o nuotraukas atstatė?

QUOTE(californiagirl @ 2008 04 07, 16:22)
Jeigu tau paspaudus ant img mygtuko iskart ismeta lenetele "prasome ivesti nuoroda", tai paziurek virsuje greiciausiai atsiranda tokia geltona juosta(iskart po visais tool bars), spustelk ant jos desiniu peles klavisu ir spausk ant "temporaraly allow scripted windows". Man visda taip buna, pirma tai turiu nuspausti.

QUOTE(Degutė @ 2008 04 07, 16:24)
Taip?

user posted image
Spaudi 1
Spaudi 2
ir atsakai - "temporarily allow scripted files"
po to iš naujo spaudi IMG ir įkopini savo nuorodą
ir taip dabar VISADA

ACIU ACIU ACIU!!!!!!!!!!!!!!! nors ir paveluotai dekoju, bet geriau veliau nei niekad smile.gif
einu bandyt gal pavyks smile.gif

Papildyta:
idedu savo mazge..
nelabai ka turiu deti nes beveik nefotografuoju..
sis kadras pasirode idomus.. savo zvilgsniu. patiko j/b vertimas..
patiko nuotaika. ir tai, kad pagavau savo ramu vaika ramybes busenoje smile.gif

user posted image

na va.. pavyko idet smile.gif aciu dar kart smile.gif
Atsakyti
tiesa, dėl dviejų ND ir foto nugalėtojos publikavimo blog'e..
kaip manot reiktų tai daryt?
ar talpinti tik interpretacinės temos nugalėtoją (nes kiti negali prieiti be passw, tai kad galėtų bent nugalėtoją matyt)
ar talpinti abiejų darbų nugalėtojus (kaip skyrelio progreso ar ataskaitos apie veiklą savotiška išraiška ir abiejų autorių pagerbimas (negi techniniai darbai prastesni už interpretacinius))
ar nereik jau nieko niekur talpinti nes kam to reik, geriau čia įdėt g.gif

dejavu, ačiū už filtro aprašymą. dar nesidomėjau, pasidomėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 balandžio 2008 - 15:30
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 10, 17:27)
idedu savo mazge..
Mazge istabaus grozio lelyte bigsmile.gif tokia kaip is pieno plaukus, o jau akys.. tiesa sakant tas zvilgsnis is kart prikausto demesi, bet po to pradedi pastebet kadravimo trukumus, fonas nlb tinkamas ir noretus kad mergaites veidas butu truputi labiau is virsaus fotografuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 04 10, 15:44)
Mazge istabaus grozio lelyte  bigsmile.gif  tokia kaip is pieno plaukus, o jau akys.. tiesa sakant tas zvilgsnis is kart prikausto demesi, bet po to pradedi pastebet kadravimo trukumus, fonas nlb tinkamas ir noretus kad mergaites veidas butu truputi labiau is virsaus fotografuotas  ax.gif

aha del fotografavimo kampo jau gavau pastabu.. fonas irgi buitnis..
na kadravimas man pasirode idomus.. lyg visi objektai kairej, bet zvilgsnio stiprumas desinen atlaiko visa kadra..

siaip aciu uz pastebejimus, jie labai taiklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 04 10, 17:51)
aha del fotografavimo kampo jau gavau pastabu.. fonas irgi buitnis.. 
na kadravimas man pasirode idomus.. lyg visi objektai kairej, bet zvilgsnio stiprumas desinen atlaiko visa kadra..

siaip aciu uz pastebejimus, jie labai taiklus smile.gif
Kai ir desine man taip pat super, bet virsaus noretus truputi maziau ax.gif
jis truputi blasko demesi smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
sveikinu namų darbų nugalėtojas 4u.gif .
Pasirodau, kad niekur nedingau, tiesiog kažkaip nesifotografuoja šiuo metu verysad.gif, matyt etapas toks užėjo... Tikiuosi, greit praeis. Tai tik skaitau dabar temą tyliai. Net nepatogu, gavau slaptažodį ir pasiploviau. Bet tikiuosi, suprasit ir nepyksit, ane ax.gif .
Labai įdomios abiejų ND temos thumbup.gif
Atsakyti