Labas
paskelbiau boikota istisam sedejimui internete...kazkoks etapas matyt...na kaip visad pas moteris...nepykit bet kuri laika manau stengsiuos sudalyvauti namu darbuose bet diskusijas daugiau maziau praleisiu
Pastebiu, kad pazengusiuju temoje vien diskusijos ir manes tas nevez
ai nu nesvarbu...
Sveikinu namu darbu nugaletojas saunuoles visos, kurios glamurinot, tai paskatino dauguma pasidometi PS galimybemis o pasimokyti visada i nauda
su irankiais nesudalyvavau - neatejo jokia idomesne ideja...gal tiesiog patingejau, o vakar tiesiog prazioplinau balsavima
Aciu uz komentarus mano glamurui, tiek esu pripratusi prie auskariuko nosyje, kad jo nuotraukoje tiesiog nemaciau o jus man apie ji priminet, tas tiesa, glamurui anas ne itin tinka, na nebent reikejo pasirinkti atitinkama tematika...
Parodau viesai gal pameginsiu mestelet i kudra...idomu kaip ivertins, nemazai darbelio idejau visgi
na o siandien dedu juostele i Zenita ir varau i laukus gal rasiu kokiu uzsimezgusiu augaleliu
QUOTE(peppi @ 2008 04 10, 10:46)
na o siandien dedu juostele i Zenita ir varau i laukus gal rasiu kokiu uzsimezgusiu augaleliu
O čia pirmą, ar jau vieną išfotografavai
Kaip aš norėčiau irgi paboikotuot, tiksliau labai reikėtų , nu kol kas nigaliųųųų
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 10:49)
peppi, o mano akimis dalyvaut, bet nebalsuot ND yra nesąžininga va
o balsuot, bet nedalyvaut kaip?
Nugi nespėjo žmogus , rašė gi
QUOTE(Smiltis @ 2008 04 10, 10:58)
O čia pirmą, ar jau vieną išfotografavai
Kaip aš norėčiau irgi paboikotuot, tiksliau labai reikėtų , nu kol kas nigaliųųųų
Papildyta:
Papildyta:
nu nespėjo tai nespėjo aš stengiuos visada atiduot savo balsus jei pati dalyvauju
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 09:49)
peppi, o mano akimis dalyvaut, bet nebalsuot ND yra nesąžininga va
o mano akimis cia visi viska daro laisva valia
nezadu teisintis
Smilciau, cia ta pati, kuria vis planuoju bet nedristu
QUOTE(peppi @ 2008 04 10, 12:42)
nieks gi neprašo teisintis
tai bus kokia nors nauja užduotis pakartojimuose? kriaušės jau nebespėsiu.. .. tai gal va prie kitos prisijungčiau
Anasko, kaip ir spėjau, auto topuose
QUOTE(peppi @ 2008 04 10, 13:38)
sakai tiek užteks linijoms patobulint
QUOTE(peppi @ 2008 04 10, 13:38)
nu ir slava bohu
norejau pasitikslinti - dabar vienu metu vyksta namu darbai? ir temos - kuno linijos +
gal interpretaciniams vel tris savaites?
norejau pasitikslinti - dabar vienu metu vyksta namu darbai? ir temos - kuno linijos +
gal interpretaciniams vel tris savaites?
Aš tai už tris savaites
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 12:45)
sakai tiek užteks linijoms patobulint
tai jo, čirkšt ir sugyja
oi kvepia man čia seksu biškeli
tai šita interpretacinė? o kokia technine tema ?
QUOTE(Stikline @ 2008 04 10, 13:46)
Aš tai už tris savaites
ir aš
QUOTE(peppi @ 2008 04 10, 13:48)
Ritmas gi
QUOTE(westa @ 2008 04 10, 13:22)
tai bus kokia nors nauja užduotis pakartojimuose? kriaušės jau nebespėsiu.. .. tai gal va prie kitos prisijungčiau
Anasko, kaip ir spėjau, auto topuose
Prisipazinsiu, labai malonu sedeti ten Gaila kad yra visokiausiu kvailu komentaru Man asmeniskai butu malonu ir tave ten pat pamatyti, manau busi salia Anasko, kaip ir spėjau, auto topuose
Del ritmu- turi buti tiesiog pamatyti gamtoje, aplinkoje, ar galima ir patiems sukurti